Kedves olvasóink, azok számára is szólni kívánok, akik nem feltétlenül Kuruc.info-rajongók, illetve nem feltétlenül jobbikosok. Mindenekelőtt rögzítsünk két tényt; az egyik közismert, a másik kevésbé. A közismert szinte lényegtelen, a kevésbé ismert pedig nagyon lényeges.
Tehát: közismert tény, hogy a Fidesz mindent megtesz, hogy retorikájában, külsőségeiben markánsan elkülönítse magát az MSZP-től és mindattól, amit ez a szörnyalakulat jelent a magyar emberek számára. Kevésbé ismert viszont, hogy a valóságban ugyanazt műveli, amit elődje, a Gyurcsány nevével fémjelzett kormánynak nem nevezhető terroristaalakulat – a Balsai-jelentés óta ezt a jelzőt nyugodtan alkalmazhatjuk egy véleményt tükröző cikkben, még a Médiahatóság birodalmában is, legalábbis remélem.
Draskovics, Gyurcsány és a többiek nem haboztak eljárást indítani portálunk ellen, amiért 2006-ban közzétettük azon bírák és ügyészek neveit, akikről tudtuk, hogy, engedelmeskedve a hatalom parancsának, futószalagon ítélik el a hazugság ellen fellázadó magyarokat. Gyurcsány ellen – ismét a Balsai-jelentésre, tehát egy Fidesz-kormány által jegyzett dokumentumra hivatkozom! – joggal merült fel a terrorcselekmények elkövetésének vádja. Nota bene: az általunk közzétett bírák és ügyészek cinkostársak.
Ez volt 2006-ban, a Gyurcsány-kormány idején. 2011-ben pedig, a fülkeforradalom után több mint egy évvel, ismét eljárást indítanak portálunk ellen.
Az arcok változtak mindkét fronton, nem a bírák és az ügyészek, hanem a jogtiprások százait elkövető, magukat rendőröknek nevezők kerültek ki portálunkra. Jogos a kérdés: miért? Nos, ahogy a Gyurcsány-rezsim nem sietett kivizsgálni a bírák és ügyészek ítéleteinek jogszerűségét – miért tette volna, ugye? – úgy a Fidesz-kormány sem sieti el az ávós terroristák felelősségre vonását. Holott úgy hiányzik már ennek az országnak a megtisztulás, mint aszály idején az eső a földeknek.
Tegyük hozzá: a Balsai-jelentés szerint ők is bűnelkövetők. Akkor most kiket véd a kormány hatósága?
Most nem azok az arcok indítottak eljárást ellenünk, akik 2006-ban, és nem azok az arcok kerültek ki a portálunk szégyenfalára.
De vajon az arcok mögött álló szándék miben változott? Semmiben: ők sem akarják a megtisztulást, nekik jó ez így. Inkább üldöznek minket, elvégre a modern korban a sas igenis kapkod a legyek után.
Alex Strauss – Kuruc.info