Hölgyeim és uraim, kérem, fogadják szeretettel Magyarország és a magyar nemzet, valamint a polgárok miniszterelnökét, dr. Orbán Viktort!
Tapsvihar, a meghívottak ütemesen skandálják: Vik-tor, Vik-tor.
Hölgyeim és uraim, kedves barátaim!
Szűnni nem akaró taps, Vik-tor, Vik-tor. A miniszterelnök megtörli szemét, zavartnak tűnő mosolyt ereszt a kamerák felé.
Hölgyeim és uraim, kedves barátaim! Évértékelőt tartani ma, 2012 március idusán könnyebb, mint valaha. A helyzet úgy áll, hogy baj van, de a megoldásaink megvannak. A jobboldalt és Kövér Lászlót, illetve Matolcsy Györgyöt gyűlölő külföldi pénzügyi körök sunyi áskálódása (tömeg: pfujjj), akiket nagymértékben segítettek belföldi elvtársaik, sikeresen kisiklatták a kormány által elindított gazdasági szabadságharcot.
Azt várták, hogy mi is megszorításokat vezetünk be. Nem így tettünk: átszerveztük az országot, ennek során megemeltük az áfát, amely így Európa legmagasabbja lett, megnyirbáltuk a béreket, államosítottuk a magánnyugdíj-pénztárakat, megadóztattuk a bankokat és a telekommunikációs cégeket. Mindent, ismétlem mindent megtettünk, hogy a kormány pénzhez jusson.
Ám, hölgyeim és uraim, kedves barátaim, mindez nem bizonyult elégségesnek, még egyszer mondom, nem bizonyult elégségesnek. A saját kutyánk kölykeit is ki kellett fizetnünk, Pintérnek adtuk az összes biztonsági jellegű állami tendert, és Kerényi Imre polgár úr által megrendelt festmények is milliókat emésztettek fel.
És ezek a problémák, hölgyeim és uraim, kedves barátaim, csak a jéghegy csúcsát jelentik. Azonban van jó hírem is: azt ígértük 2010 tavaszán, hogy a magyar polgárok adóbevallása el kell férjen egy söralátéten. Nos, hölgyeim és uraim, kedves barátaim, a magyar parlament tegnap elfogadta a kormány törvényjavaslatát, amely kötelezi a söralátétgyártókat, hogy átálljanak a minimális A3-as méretre. Minden magyar, keressen bármennyit, adózzon bármennyit, adóbevallása el fog férni egy söralátéten, hála a kormány munkájának. Ebből is láthatják, láthatjátok, mindenre van megoldás, ismétlem, mindenre van meg-ol-dás!
(Tapsvihar, Bayer Zsoca az előtte levő szék támláját ütögeti, Kerényi Imre állva tapsol, miközben körbenéz, hogy bátor kiállását kellőképpen veszik-e a kamerák.)
Ezért azt tudom mondani Önöknek, azt tudom mondani nektek, kedves barátaim, hogy ne adják fel, ne adjátok fel. A kormány nem fogja feladni!
(Orkánszerű tapsvihar, tizenévesek egy csoportja ütemesen skandálja, Vik-tor, Vik-tor, amit lassan az egész terem átvesz.)
A fenti eszmefuttatás egyelőre csak a képzelet műve. Ha nem akarja, hogy valósággá váljon, akkor követelje az előrehozott választásokat, majd támogassa a Jobbik kormányra kerülését. És végül idézek egy dakota közmondást, amelyet Orbán Viktortól hallottam: ha észreveszed, hogy halott lovon lovagolsz, szállj le róla.
Csontos Márk – Kuruc.info