Ezúton tájékoztatom a hazájukért, családjukért felelősséget érző magyar testvéreimet, hogy az IMF elnevezésű bűnszövetkezet magyarországi irodájának címe: Budapest, 1054 Szabadság tér 7. (Bank Center Platina torony II. 7. emelet ) Jó helyen van, ugyanis nincsen messze tőle az amerikai nagykövetség (1054 Szabadság tér 12.) sem. És ami nem elhanyagolható szempont: az IMF-maffia itteni képviseletének közvetlen tőszomszédságában található a megtévesztő elnevezésű „Magyar” „Nemzeti” Bank központja (1054 Budapest, Szabadság tér 8–9.).
Gondolom, nem véletlenül helyezték a hazánkat gyarmatosító hatalmasságok az IMF-irodát és az MNB központját egymás mellé. A pénzoligarcháknak és hazai szekértolóiknak így nem kell még utazgatniuk, könnyebben elirányíthatják a gyarmat ügyeit. Igen ám, de a bennszülötteknek is megkönnyítették a dolgát: ha tiltakozni támadna kedvük, könnyűszerrel megtehetik. Egy rakáson van az egész undorító banda, így tömeges, békés tüntetésekkel és tiltakozó akciókkal alaposan meg lehetne őket szorongatni.
A Világbank hazai irodája sincsen túlságosan messze a Szabadság téren összevont ellenséges erőktől (Bajcsy-Zsilinszky út 42-46. V. em.), továbbá a közelben van a Nemzetgazdasági Minisztérium (1051 József Nádor tér 4. ) a Miniszterelnöki Hivatal (10 55 Kossuth Lajos tér 2-4.), valamint a Parlament is. A pénzoligarchák hazai talpnyalói és kiszolgálói is a környéken vertek tanyát: MSZP-központ (1066. Jókai u. 6.) és az LMP-központ (1065 Bajcsy-Zsilinszky út 37.) egyaránt a VI. kerületben van. A Gyurcsány-féle bagázs pedig ki tudja, hol székel, de lehet nekik telefonon (06 20 626 7273) és interneten (ugyfelszolgalat@dkp.hu) is üzenni.
Ha a hazánk ellen viselt háború tovább folytatódik, elkerülhetetlen lesz a magyar hazafiak békés felvonulása az elpusztításunkra törő ellenség és a velük együttműködő hazai kollaboránsok szálláshelyei környékén. Az egyiptomi példa lebegjen a szemünk előtt: ahogyan ott a Tahrir tér vált a forradalom központjává, úgy lehetne nálunk a Szabadság tér az új „magyar tavasz” centruma. Itt lenne az ideje, hogy a magyar nép végre saját kezébe vegye sorsának alakítását, és ne tűrje tovább a bűnöző pénzmágnások diktátumát.
Perge Ottó