Azt gondolná az ember, hogy országunk gyarmatosítói megválogatják, kiket engednek az őket kiszolgáló kollaboráns „elit” tagjai közé. Az nyilvánvaló, hogy minél aljasabb, gerinctelenebb és erkölcstelenebb valaki, annál könnyebb bekerülnie a nyakunkra ültetett oligarchia soraiba. Ugyanakkor azért teljesen idióták mégsem lehetnek, mert a hazaáruláshoz azért némi ész is szükséges: meg kell például érteni a felsőbbség utasításait, hatékonyan kell tudni hazudozni, és képesnek kell lenni különböző módszerekkel megtörni az elnyomott nép ellenállását. Úgy látszik azonban, homokszem került a gépezetbe: a magyar nép kizsákmányolásával megbízott „elit” egyik tagja, Mesterházy Attila MSZP-elnök ugyanis egy idióta. De ami ennél is nagyobb baj, nem ismeri a szent holotörténetet.
Persze én a magam részéről örülök annak, hogy a hazánkat szétrabló és a cionista nagytőke kezére játszó bűnbanda egyre több tagjáról derül ki mérhetetlen ostobasága. Hiszen minél több a hülye az oligarchia tagjai között, annál könnyebb lesz elzavarni őket a hatalomból. Mesterházy butaságára és műveletlenségére persze példák sokaságát lehetne felhozni, de álljon csak itt elrettentő példaként egy részlet az MSZP honlapján megjelent, Raoul Wallenberg születésének 100. évfordulója alkalmából írott firkálmányából:
„A 100 éve született Raoul Wallenbergre emlekezünk ma. Arra a svéd diplomatára, aki a bevagonírozott zsidóknak is 'életmentő papírokat' osztogatott élete kockáztatásával. Aki felmászott a vagonok tetejére, s onnan -, miközben golyózápor zúdult rá - próbálta bejuttatni a dokumentumokat a vagonba a halálra szánt embereknek.”
Az MSZP nevű bűnszövetkezet elnöke azzal azért tisztában van, hogy miniszterelnök csak akkor lehet, ha minden lehető módon megalázkodik a hazánkat felvásárló cionista zsidóság előtt, és naponta leteszi a hűségesküt. Csakhogy ahhoz is kell némi ész és tudás, hogy valaki ülepet tisztogasson. Vajon mit fognak szólni a zsidók ahhoz, hogy Mesterházynak halvány fogalma sincsen sem Raoul Wallenberg tevékenységéről, sem pedig az úgynevezett holokausztról? Mit fognak szólni ahhoz, hogy a kegyeikért gusztustalanul esedező pártelnök vadnyugati filmekben látott jeleneteket kever bele a Wallenbergről megemlékező cikkébe? Mesterházy egyébként még a józan ésszel is hadilábon áll, és a realitásérzéke is meglehetősen csökevényes. Képzeljük csak el, amint Raoul Wallenberg, Svédország budapesti követségének titkára, hóna alatt több száz menlevéllel, felmászik egy vagon tetejére, miközben a gaz nácik vadul tüzelnek rá. De hiába tüzelnek, mert a James Bondot megszégyenítő bátorságú és ügyességű diplomata elugrik a golyók elől, majd lehasal a vagon tetején, ahol is a résekbe belegyömöszöli a menleveleket, melyek mennyei mannaként hullanak a bent összezsúfolt zsidók lábai elé.

Apropó, rések. Minden világossá kezd válni! Vajon Csatáry László is azért tiltotta meg a deportált zsidók számára, hogy réseket vágjanak a vagonok tetején, nehogy megjelenjen a hős Wallenberg, és bedobálja a menleveleit a szegény zsidóknak? Micsoda felfedezés! Amilyen vérengző alak volt ez a Csatáry, menlevelek ide, menlevelek oda, egészen biztosan útnak indította a szerelvényeket Auschwitzba, ahol Mengele várta a „rámpán” az érkező zsidókat, mosolyogva, kezében korbáccsal és csokoládéval. Miután a zsidók kiszálltak, külön sorba állította a munkára alkalmasakat valamint a munkaképtelennek nyilvánított gyerekeket, öregeket és nőket. Hogy a menlevelekkel mit csinált, arra vonatkozóan egyelőre nem állnak rendelkezésünkre tanúvallomások, csak az tűnik biztosnak, hogy csokoládét osztogatott a gyerekeknek, és megsimogatta buksi fejecskéjüket, mielőtt a gázkamrába küldte őket.
Nagyon jó kis holokauszt-sztori kerekedhetne ki mindebből, a baj csak az, hogy Raoul Wallenberg 1944. július 9-én érkezett meg Budapestre, éppen akkor, amikor Horthy Miklós kormányzó leállíttatta a deportálásokat. November folyamán még hozzávetőleg több tízezer zsidót szedtek össze a budapesti „védett házak” lakói közül, csakhogy őket nem Auschwitz gázkamráiba küldték (nem is küldhették, mert ekkor már a holomitológia állítása szerint is beszüntették ott a működésüket a gázkamrák), hanem a nyugati határszél irányába. Igen ám, de Wallenbergnek nem lett volna egyszerű dolga felmászni a vagonok tetejére, ugyanis a zsidókat gyalog hajtották a nyugati határszél irányába, erődítési munkák elvégzése céljából. Szarházy okulására álljon itt egy részlet A holokauszt Magyarországon elnevezésű weboldal leírásából:
„A fő koncentrációs központ a Nagybátony-Újlaki Téglagyár óbudai telepén volt. Itt két-három napot töltöttek étlen-szomjan az időjárás viszontagságainak és a nyilasok kegyetlenkedésének kitett emberek, mielőtt gyalog útnak indultak a nyugati határszél irányába. Ekkorra ugyanis a szövetséges légi fölény következtében már nem állt megfelelő vasúti kapacitás a nácik és a nyilasok rendelkezésére. Ezért a kimerült, beteg, agyongyötört embereket gyalogmenetekben hajtották Hegyeshalom felé az országúton. Valódi és hamis, névre szóló és kitöltetlen védődokumentumokkal felszerelve követték a menetoszlopokat, és különböző ürügyekkel igyekeztek minél több embert kiemelni a sorból.”
Igaz, november végén a józsefvárosi pályaudvarról állítólag még útnak indítottak egy zsidókkal teli szerelvényt a nyugati határ irányába, mint ahogy néhány munkaszolgálatos egység is utazhatott vonattal ekkoriban. Vajon melyik pályaudvaron, és mikor tűnt fel a vagonok tetején Wallenberg, akire minden oldalról tüzeltek?
Felmerül természetesen az a kérdés is, hogy miképpen tudott Mesterházy egyáltalán leérettségizni történelemből? Vajon eredeti az érettségije? No és mi lehet a helyzet a diplomájával? Úgy hiszem egyébként, a folyamatos, éveken át tartó ülepnyalogatás az egyik oka az MSZP-pártelnök mentális leépülésének. Képzeljük el, micsoda borzalmas szellemi-lelki teher lehet állandóan lesni a zsidók kívánságait, és azon idegelni, hogy sikerül-e neki elsőként, a fityeszeseket és elempéseket megelőzve, kifogástalanul teljesíteni a világ urainak elvárásait. További veszélyes tényező az oligarchia tagjainak lelki-szellemi egészségére nézve a holokauszt-mítosz, melyet nem csupán papagájként kell ismételgetniük folyamatosan, de újabb fantasztikus elemekkel is ki kell egészíteniük, miközben egyértelmű útmutatások hiányában állandóan rettegniük kell, hogy nem tudnak igazodni a folyamatosan változó dogmatikához. Csoda-e hát, ha Szarházy megbolondult? Vajon hányan fogják még követni?
Perge Ottó - Kuruc.info
 Frissítés: Úgy tűnik, vörösék is bőszen olvassák hírportálunkat, hiszen már el is tüntették honlapjukról az Indiana Jonesos agymenésüket
Sebaj, átmentettük a lényegi részt okulásként a jövő tudományos-fantaszikus filmrendezői számára.