Különös belegondolni abba, milyen könnyedén napirendre térünk korábban elképzelhetetlennek tartott, megdöbbentő események fölött. Nem, nem Szegedi Csanád átállására és Köves Slomónál tett látogatására gondolok most, hanem egy sokkal elképesztőbb és jelentősebb fordulatra: gondolta volna-e bárki 2001. szeptember 11-ét követően, hogy az USA idővel szövetségeseként tekint az Al-Kaidára?
Ami még akkor is hihetetlennek tűnő fejlemény, ha feltételezzük, hogy az amerikai és izraeli titkosszolgálatoknak tényleg szerepük volt a New York-i ikertornyok, valamint a Pentagon elleni terrortámadás megszervezésében. Hány, de hány éven keresztül hirdette a nyugati propaganda, hogy az al-Kaida a világra leselkedő legfőbb veszélyforrás? De mint látjuk, immár Irán és a Hezbollah vette át a „fő gonosz” szerepét. A nyugati világ polgárának nem az al-Kaida merényleteitől kell most már rettegnie, hanem az egyébként nem létező iráni atombombától, valamint a libanoni síita felszabadítási szervezettől, a Hezbollahtól. Az egykori első számú közellenség, az al-Kaidának nevezett csoportosulás pedig az USA, Izrael és a nyugati államok pénzügyi, politikai és katonai támogatásában részesül.
Nem is oly rég megjelent egy tanulmány a tekintélyes Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations) elnevezésű, a hivatalos cionista körök álláspontját képviselő szervezet honlapján. A szerző, egy bizonyos Ed Husain, amellett érvel, hogy az al-Kaida nélkül a szíriai ellenzéki fegyveres csoportok sokkal kevesebb eredményt tudnának felmutatni az Asszad-rezsimmel szembeni harcban. A cikk írója már-már dicséri az al-Kaida fegyvereseinek Szíriában végrehajtott terrorcselekményeit, melyeknek ártatlan civilek ezrei estek áldozatul. (A nyugati propaganda a szíriai felkelők bűncselekményeinek egy részét szemérmetlenül a kormányerőkre hárította.)
Ha belegondolunk, hogy az al-Kaida eddigi ténykedéséből szinte csak és kizárólag az USA és Izrael húzott hasznot, joggal élhetünk a gyanúperrel: Oszama bin Laden valaha oly félelmetes színekben lefestett szervezete a cionisták irányítása alatt áll, sőt az is lehetséges, hogy kifejezetten a nyugati titkosszolgálatok hozták létre. Ebben az esetben azonban a sok százezer ártatlan ember halálával járó úgynevezett „terrorellenes háború” tényleg semmi más, mint egy történelmileg is példátlan megtévesztő kampány kíséretében zajló, a globális birodalom terjeszkedése céljából megindított véres akciósorozat.
De nem csupán az al-Kaidának nyújt támogatást a Nyugat, hanem más terrorszervezeteknek is. Az utóbbi időben olyan információk terjedtek el, melyek szerint az emberi jogokról és a demokráciáról oly gyakran zengedező brit kormány jelentős összegeket fizetett bizonyos kétes hírű líbiai fegyveres csoportoknak azért, hogy csatlakozzanak a szíriai lázadókhoz. Az iráni kormány pedig számos bizonyítékot mutatott be arra vonatkozóan, hogy Izrael és az USA hosszú évek óta jelentős segítségben részesíti a Mujahadeen-e-Khalq (MEK) elnevezésű terrorcsoportot, amely az utóbbi években több gyilkos akciót hajtott végre a perzsa állam területén. A MEK-et egyébként az USA hivatalosan is terrorszervezetnek tartja, ami azonban nem akadályozza meg az izraelieket sem abban, hogy katonai kiképzést nyújtsanak a teheráni kormány esküdt ellenségeinek. Az iráni vezetés alapos okkal feltételezi, hogy a jelentős izraeli-amerikai támogatásban részesülő MEK tagjai követték el többek között az iráni atomtudósok elleni merényleteket is.
Vérforraló arra gondolni, hogy azok a cionista politikai erők, melyek rendre kioktatják úgy Magyarországot, mint más államokat is demokráciából, humanizmusból, emberi jogokból, nem csupán hosszú évek óta hódítanak és háborúznak, de civileket gyilkoló terrorszervezeteket pénzelnek és fegyvereznek föl. Ráadásul a nyugati hatalmak zsoldjában álló al-Kaida ártatlan nyugati emberek ezreinek haláláért is felelős. Súlyos morális, politikai és jogi kérdések sokasága vetődik föl, mert amennyiben a nyugati kormányok civileket gyilkoló fegyveres csoportokat támogatnak, egészen egyértelműen háborús bűncselekményeket követnek el.
Perge Ottó - Kuruc.info