Fél órával előbb kezd, mert megy az Operaházhoz is a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM). Nagygyûlésük így október 22-én, hétfőn 16.30-kor veszi kezdetét a budapesti Szabadság téren - tájékoztatta a szervezet a Kuruc.info-t. Hírportálunk javaslata: ha már ott vagyunk, a szovjet emlékmûvet alaposan "rendbe kell tenni".

Dr. Kakuk Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnökének köszöntője után Tomcat Bombagyár címû élő mûsora egyenes adásban jelentkezik a Szabadság térről. 17.30-kor Vona Gábor, a Jobbik első embere beszél, ezután a Romantikus Erőszak zenekaré a nagyszínpad. A koncert után Kovács Géza, a MÖM tiszteletbeli elnöke, majd Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke és Budaházy György szól a megjelentekhez. A Titkolt Ellenállás koncertje 18 óra 45-kor kezdődik.

Mint ismert, október 22-én az Operaházban 20 órakor ünnepi díszelőadás kezdődik, ahol Gyurcsány Ferenc a politikai elittel megjelenik. A Szabadság téri rendezvény után együttesen átvonulunk az Operához. Ha nem lesz engedély, akkor spontán mehet mindenki egyénileg az Operaház fele, ez a magyar önvédelem útja! - fogalmaz közleményében a MÖM.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó cikkeink:
MÖM: a diktatúra ellenében minden megengedett, a harc is!
Budaházy és Toroczkai: harc nélkül nincs győzelem!
A MÖM októberben vonul utcára