Elvtársak
Rogán Antal - saját tájékoztatása szerint - a következő SMS-t kapta csütörtökön 13 óra 20 perckor: "A taxisblokád évfordulóján, holnap (péntek) pontban reggel 8-tól lezárjuk az Erzsébet hidat vagy a Ferenciek terét. Bővebben a hírportálunkon. Cselekedj!". Az üzenet küldő telefonszám helyett Kuruc.info szöveges feladóval érkezett többek közt a drogfüggő-gyanús polgármester telefonjára is.

"Belváros polgármestereként úgy ítélem meg, hogy az Erzsébet híd lezárására való felhívás törvénytelen cselekedetre buzdít. Megítélésem szerint semmilyen politikai cél érdekében sem szabad törvénytelen eszközöket alkalmazni. Arra kérek minden jóérzésű és józanul gondolkodó embert, hogy ettől a törvénytelenségtől tartsa távol magát! Ezzel egyidejűleg a mai napon a Legfőbb Ügyészhez fordultam, kérve, hogy a törvény teljes szigorával lépjen fel az SMS terjesztői és a törvénytelenségre buzdító felhívás készítőivel szemben" - tájékoztatott spicliskedéséről Rogán, Schmuck Andor és Juszt haverja.

Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI megkeresésére elmondta: kora délután kapták meg (a túlbuzgó besúgó - a szerk.) Rogán Antal bejelentését, amelynek tartalmát megvizsgálták, és megállapították: az nem tartozik kizárólagos ügyészségi nyomozati hatáskörbe. Ezért a bejelentést soron kívül a Fővárosi Főügyészségen keresztül a rendőrségnek továbbítják, azonnali intézkedések megtételére.

Az országgyűlési képviselői fizetést is felvevő, de még a Fidesz kordonbontó akcióját is bojkottáló Rogán Antal mobilszámai: 36-20-980-9847, 36-20-344-5083, 36-30-948-5182. Várjuk lakcímét is a szerk@kuruc.info címre.

(Duna TV / MTI nyomán)

Kapcsolódó cikkek: 
- Rapper Rogán miatt hetek óta nem tudnak aludni a Kossuth tér környékén élők + megint megadjuk a mobilszámát + fotók
- Rogán Juszttal és Schmuckkal haverkodik
- Rapper Rogán haveri céggel gründol zsibvásárt a Bazilika elé
- Rogán a szovjet emlékmű mellett
- Rogán a rasszista drogdílernek csápolt