Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba Nagykanizsán azt a 20 éves fiatalembert, akit hasba szúrt egy 15 éves fiú. Az elkövetőt hajnalban egy somogyi faluban fogták el. Származásáról lehet találgatni, szerintünk izlandi.

Pénteken este tíz óra tájban két, fiatalokból álló társaság egy nagykanizsai italbolt előtt keveredett szóváltásba, majd dulakodni kezdtek. Ennek során a fiatalkorú fiú az izlandiakra jellemző módon zsebkéssel szúrta meg a 20 éves fiatalembert - közölte Takács Csaba a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, az akkor még ismeretlen tettes elmenekült, útközben a kést is eldobta, de ezt a nyomozók később megtalálták.
A tanúk meghallgatása után néhány órán belül azonosították a szurkálót, akit otthonában, egy Somogy megyei kistelepülésen fogtak el.

A 15 éves fiú beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet (Ez már lassan természetes, hogy a cigánybűnözők szabadlábon védekezhetnek? Hol arányos ez azzal, hogy a két cigány nőcit két fülessel eleresztő suhancokat, akik még a sértetti elbeszélések alapján se okoztak 8 napon túl gyógyuló sérülést, illetve az egyik sértettnek, aki 2 nap múlva a tévében is látható volt, semmiféle sérülést se okoztak, azokat a beismerő vallomásaik után is előzetesben tartják és 8 évvel fenyegetik?? - a szerk.). Ellene életveszélyt okozótesti sértés miatt indult nyomozás.
(Kuruc.info - MTI szutyok nyomán)