Tisztelt Szerkesztőség!
Az egyik napilapban olvastam, hogy az ominózus buzifelvonulásos plakáton szereplő gyerekek édesanyja nem más, mint a kampányt készítő reklámügynökség egyik dolgozója. A nő szerint náluk ez teljesen természetes, sőt, a gyerekek nap mint nap cigánypurdékkal játszanak az utcájukban. Azt mondja, a gyerekei nem értik, hogy fiú fiúval miért ne házasodhatna össze.
Nem tudom, mi lesz a reakciója a kedves anyukának úgy 20 év múlva, ha valamelyik fiacskája úgy megy haza, hogy "Anya, feleségül veszem Bélát, Jóskát, Gazsit! Ja, egyébként ők mind HIV-pozitívok, de sebaj, mert már én is az vagyok!"
Na, az én nagyszájú kislányom egészen máshogy látja a dolgokat. Mivel már a csapból is a „melegfelvonulás” folyik, bárhogy is próbáltam előle eltitkolni, csak meghallotta valahonnan.
Meg is kérdezte: mi az, hogy meleg? Elmagyaráztam neki, hogy az, amikor fiú fiúval, lány lánnyal él együtt, és össze is akarnak házasodni. Erre a válasza: "Fúj, ezek betegek!"
És valóban. Ezek betegek, genetikailag. És hogy lesznek genetikailag hibásak az emberek? Például vérfertőzés útján.
Emlékezzünk csak vissza arra, amikor a zsidók családon belül házasodtak össze azért, hogy az emberek vérverejtékes munkája árán összekuporgatott vagyonuk nehogy kikerüljön a családból.
Akkor esett le a tantusz, amikor a napokban bemutatott "ifjú" meleg párt egy rabbinő adta össze. Mit mondjak erre: már meg sem lepődöm?

Kisvállalkozó