Az alábbi plakáttal reklámozzák beteges hajlamaikat a "Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemû fesztivál" résztvevői. Velük is színesebb az ország.

Kapcsolódó

NA EZ MÁR MINDENNEK A TETEJE!
Nem elég, hogy torz világképükkel mindennapjainkat fertőzik az ilyen Léderer-, Gusztos-, Szetey-féle köcsögök, de van pofájuk erre még a gyerekeket is felhasználni.
Látható, nem tanultak a tavalyi esetből, és most július 5-én ismét végig akarnak vonulni egymást nyalva, nemi aktust imitálva, keresztyén jelképet és a bibliát gyalázva. Nincsenek tekintettel a többség véleményére, gyermekeinkre, erkölcsre. Csak az a fontos, hogy ők, a söpredék, végigvonulhassanak fél Budapesten és kiélhessék (exhibi)cionista hajlamaikat, amit a zsidó szdsz új (de)generációja mindig is támogatott (hisz deviánsokkal van tele a pártjuk). Nekik ezek az értékük, drog és mindenfajta deviancia terjedése, a züllesztés.
Természetesen mi mást várhatunk a kúrmánytól mint a szokásos neoÁVH-s felvonulást? Ők védik majd a buzikat, narkósokat (hisz, ez a dolguk, nem?) míg minket, hazafiakat, a szokásos földre teperés, könnygáz, vipera használatával ismertetnek a gyurcsány-féle Új Magyarország pogromra.

NE FELEDJE SENKI, MIT IS JELENT A TOLERANCIA VALÓJÁBAN.

TOLERANCIA = A KISEBBSÉG HATALMA A TÖBBSÉG FELETT
Hazafiak, már most készülhetünk a július 5-én minden jóérzésû embert megbotránkoztató, undorító felvonulásuk elleni küzdelemre.
Mutassuk meg, hogy nem kérünk ezekből.

IRA