A méltán népszerű Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg legutóbbi közleménye szerint a magyaroknyilai.info honlap adatgyűjtési célt szolgálhat, tehát vélhetően NBH-s kreálmány. Miután pedig megírtuk, hogy Kovács Géza egy hete megfenyegettette a Kuruc.infót, válaszul ő most megpróbálta belekeverni az ügybe a Magyarok Nyilait, mint amely szerinte fellépett portálunk védelmében.
„Amikor a kuruc.info állítólagos megfenyegetőit a Magyarok Nyilai nevében vonják kérdőre, akkor látni kell, az ellenség elérte a célját. Én is kaptam fenyegetéseket, nem először, és nem foglalkozok velük” – így hazudozik és vezet félre Kovács Géza, a MÖM tiszteletbeli (és gyakorlati) elnöke. Kucu második mondata szimplán mellébeszélés, konkrétum nélkül. Komolytalan fenyegetéseket a nemzeti radikálisok minden vezetője kap. Ha pl. azt állítaná, hogy az tőlünk vagy bármely jobbos szervezettől érkezett, akkor lenne értelme beszélnünk róla, de ilyet nem hazudott.
Mi viszont továbbra is állítjuk: a konfliktus úgy indult, hogy Kovács Géza halálosan megfenyegettette egy közvetítőnket. Ez tehát nem „állítólagos”, sőt Kucu is tud ennek megtörténtéről, melyben finoman fogalmazva komoly szerepe volt (felbujtás). Nyilvánosság elé azért sem visszük az ügyet, mert nem akarunk belőle rendőrségi eljárást a fenyegetés megtévesztett végrehajtója ellen, de pl. Budaházyt és Toroczkait vagy a Nemzeti Jogvédő Alapítványt elfogadnánk ebben a kérdésben döntőbíróságnak, nekik kiszolgáltatjuk a bizonyítékokat, ha szükségét érzik. Bár egy III/III-as ügynökkel szemben nem tartjuk indokoltnak a vita folytatását.
A Kuruc.info szerint igenis elkeseredett jobbradikálisokból álló Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nem avatkozott az ügybe. Lehet, hogy az NBH a nevükben küldött egy visszafenyegető SMS-t a megtévesztett MÖM-ösnek, hogy összeugrasszon, ebből azonban hírt csinálni, a Magyarok Nyilait az ügybe keverni ismét csak Kovács Géza felelőssége.
Végül felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a magyaroknyilai.info honlapot vélhetően az NBH üzemelteti. Ezt támasztja alá a főoldali csalogatás is: „Az oldal teljes tartalma regisztrációt követően érhető el.” Aki persze meg akar rendelni egy házkutatást, csak rajta! Másoknak inkább a magyaroknyilai.hu honlapot javasoljuk, melyet a Szalma László bajtársunk a nála jogtalanul elkövetett házkutatás után regisztrált, majd a domainnel kapcsolatos felhívása óta egy segítővel teszi közzé rajta a Magyarok Nyilaival kapcsolatos híreket.
Esze Tamás – Kuruc.info