A HVG cikkével szemben egyikünk sem főiskolás, Szegeden hármunkat zaklattak, én most fejeztem be az egyetemet (igaz, egy tárgy még hiányzott, tehát diploma nélkül), Judit húgom egyetemista, Imi pedig végzett biológus, PHD-zik, kutat.
Február 22-i, botrányos házkutatásunk - kvázi kirablásunk - nemcsak indokolatlan, de több szempont miatt törvénytelen is volt, ami miatt már folyamatban van a kártérítési per. (Bár még a 8 napon belül beadott panaszra sem válaszoltak: HAHÓ, 2 hónap!) A lefoglalt számítógép, mobil, íjak, használati tárgyak, ruhák (nem vicc, ami terep mintás volt, azt vitték), rovásírásos levél, kézzel írt jegyzetek, fényképezőgép memóriák, bontatlan írható lemezek stb. (több száz hosszúságú lista!) még mindig nem kaptuk vissza (KÉT HÓNAP TELT EL!). Ígéreteket kaptunk, a legújabb szerint TALÁN jövő héten részben visszakapjuk az átvizsgált vagy (!) indokolatlanul lefoglalt tárgyakat (a határozatot elrendelő ügyész saját szavai). Meglátjuk.
Nyilvánvaló ötlet volt ezek után, hogy leregisztrálom a magyaroknyilai.hu nevet, és ez kb. 3500 Ft-omba került 2 évre. Úgyhogy elérhető vagyok a dblaci(kukac)magyaroknyilai.hu címen. Eddig kb. ennyi értelme van, de akinek van építő javaslata, azt várom... :D
Egy vicc az egész. Koncepciós eljárás, a lehető legamatőrebbül végrehajtva (szakmailag), ennyi. Az egész, mint hír a nemzeti oldalt erősíti, minél nyíltabban játszanak a diktatúrában, annál előbb lesz vége.
DBLaci
(Szeged)