"Tisztelt Kurucok!

Érdekes, hogy ennyi mindent elsumákol ez a mocsok rezsim. Olvastam nálatok a Pécsett történt eseményekről. Sajnos Kecskeméten 2008. október 29-én éjjel kisértetiesen ugyanez játszódott le.

Röviden, főiskolás hallgatók vagyunk, bementünk a Malom center mellet lévő (Fortuna) kocsmaféleségbe meginni egy sört és élvezni 2 nap ZH-mentes időszakot. Hatan indultunk, de éjfél körül én és a bátyám meguntuk (hála az agyrobbantós techno zenének) a dolgot és hazamentünk, de 4 cimboránk még ott maradt, viszont fél óra múlva előbújtak tetvesék, nyolcan. Innentől a szokásos a forgatókönyv, cimbik mennének el, a kijáratnál beléjük kötés, utánuk menék, verés. Az első percben a leggyengébbet az orkok leütötték - kórházba is került 2 napra! - innen már hárman 8 ellen, persze, hogy megverték őket. Viszont legalább a rendőrség négy autóval kerekedett föl, és kb 5 perc alatt gyűjtötte be a korcsokat. Az őrszobán, mindegyikük gyanúsított lett "csoportos garázdaság vádjával", kiváncsi vagyok megkapják-e a büntetést.

Szomorú, hogy ilyen országban élünk, erről se szólnak a zsindex, zsorigó stb-k. Őszintén? Kezd mindnyájunk fasza tele lenni tetvesékkel, és ezzel a pozitív diszkriminációs faszsággal. Lehet túl átlagos a sztori, de sose hittem volna, hogy ilyen "testközelbe" kerül hozzám. Sajnos igaz. Kéne egy rovat, ahova a mindennapi cigánybűnözési listát az olvasók is beírhatnák (Kuruc.info: mi a nekünk küldött, kapcsolódó olvasói leveleket, valamint – néha – a felháborító(bb) esetelet leközöljük. Teljes lista elkészítésére [linkekkel az egyes, leközölt olvasói levelekre] nincs kapacitásunk. Ha valaki egy ilyet megcsinál, azt természetesen örömmel lehozzuk), persze bízva abban, hogy mindenki az igazat írná le, így is "szép" eredményt kapnánk, hadd lássa a világ, mi is történik a hétköznapokban. Nektek, kurucoknak sincs időtök mindent leírni, ez képtelenség is lenne.

Őszintén remélve, hogy nem tart ez az egész már sokáig! Kitartást, és hátha lesz még szebb jövőnk is.

Tisztelettel:

Zoltán
gépészmérnök-hallgató"