„Roli, add fel magad, ne csinálj hülyeséget!" – ezt üzente az apai nagymamája Molnár Rolandnak (21), akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy kiirtotta fél családját.
Nem zárható ki, hogy dizájnerdrog hatása alatt követte a brutális mészárlást, ugyanis Roland nemrégiben rákapott a kábítószerre.

A gyilkos egy hatástalanított Kalasnyikovval
A drogos machetével támadt az édesanyjára, B. Katalinra (†44) és az anyai nagyanyjára, B. Margitra (†66) még szerda délután. Összevissza kaszabolta a két asszonyt, akik, bár próbáltak védekezni, esélyük sem volt a megvadult Rolanddal szemben.
Szerettei vérbe fagyott látványa fogadta a hazaérkező nagyobbik fiút, Tamást (24). Ő, bár sokkot kapott, értesíteni tudta a nagybátyját, az pedig hívta a rendőröket.
Roland után hajtóvadászatot indítottak, átkutatták az egész települést és azt a szigetet is kutyákkal, ahová állandóan visszavonult, ám nem találták meg.
- Hozzám is betörhetett volna, ha pénzt akart, akkor tudta, hogy nekem van. Rossz társaságba keveredett. Sokat járt a szigetre. Az anyja éjjel-nappal dolgozott, őérte élt. Sajnos nekem kellett közölnöm a rossz hírt Roland apjával, aki elsírta magát a telefonban - hadarta elcsukló hangon Ilonka néni, Roland apai nagymamája.
A meggyilkolt édesanya, Katalin barátnője is megdöbbent.
- Kati imádta a fiát, én úgy láttam, hogy Roli is nagyon ragaszkodik az anyjához. Csendes, visszahúzódó fiú, nem voltak barátai, barátnője. Nem járt moziba, szórakozni. - mondta a barátnő.

Roland édesanyjával, Katalinnal
A szomszédok szerint egyébként a fiú e hét elején megbukott a pótérettségin, és ezért sokat veszekedtek.
A gyilkosság szerda 13 és 15 óra között történhetett az igazságügyi orvos szakértő szerint. Azt egyelőre nem tudni, melyikükkel végzett előbb a megvadult fiú, mint ahogy azt sem, hogy miért fordult Roland a szerettei ellen. Egyelőre nem zárható ki, hogy kábítószerre kellett neki a pénz, amelyen aztán összeveszett az anyjával és a nagyanyjával.

A nagymamát, Margitot is lemészárolta
A szomszédok szerint Roland terepszínű ruhában menekült. A rendőrség kéri, hogy haladéktalanul hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét, aki tudja, hol tartózkodik Molnár Roland.
(Blikk nyomán)