Szakadó hóesésben lakoltattak ki ma egy középkorú hölgyet, aki lányával és unokájával élt egy fedél alatt egy debreceni lakásban. Az elárverezett belvárosi lakás piaci ára mintegy 25 millió forint, az árverés nyomán azonban alig több mint 13 millió forintért kaparintotta meg a Mazsihisz vezetőségi tagja, a miskolci hitközség elnöke. A szerencsétlenül járt hölgy egy garázsba menekítette ki a család személyes holmiját, miközben nyolc rendőr vigyázott a végrehajtók és az új tulajdonosok testi épségére. A vérlázító eseményen a Jobbik önkormányzati képviselői is részt vettek, és sajtótájékoztatót is tartottak.
Zoom
Az új tulajdonos
Zoom
Reggel kilenc órára a debreceni Apafi utca egyik társasházi épülete előtt mintegy negyven fő gyűlt össze, akik a lakását elvesztő hölgy védelmében emeltek szót a végrehajtók ellen. Kisvártatva megérkezett az új tulajdonos is Audi A3-as gépjárműjével, aki apjától, a Mazsihisz vezetőségi tagjától kapta a lakást. A lakás hivatalos átadása ebben az időpontban lett volna, ám mivel kulcsátadás nem történt, a végrehajtók más módszerhez folyamodtak a bejutáshoz. Mintegy nyolc-tíz rendőr vigyázta az új tulajdonos és végrehajtók testi épségét, majd előkerült egy lakatos is, aki félóra alatt sikeresen föltörte a lakás bejárati ajtaját. 
Zoom
Ekkor az intézkedő rendőrök megkérték a szolidaritásból jelen lévő és segíteni kívánó tömeget, valamint a sajtó képviselőit, hogy hagyják el a lépcsőház eme emeletét, arra hivatkozva, hogy az magántulajdon. A jelenlévők segíteni kívántak a hölgynek a lakásban maradt ingóságok elszállításában, ám a rendőrök mindössze három személyt engedtek be ebből a célból a lakásba. A három férfi megkezdte a kipakolást, a lépcsőház más szintjein tartózkodó tiltakozók pedig segítettek a holmikat a ház alatt lévő mélygarázsba pakolni.
Zoom
A mazsihiszes és lánya
Zoom
A pakolásban a Jobbik debreceni önkormányzati képviselői, Kőszeghy Csanád Ábel és Kulcsár Gábor is segítettek, majd a társasház épülete előtt sajtótájékoztató keretében ismertették a Jobbik hivatalos álláspontját a devizahitelesek megsegítését illetően, valamint elmondták véleményüket a konkrét ügy kapcsán.
Zoom
Kulcsár Gábor felhívta a figyelmet arra, hogy a bankok jelentős része által megkárosított polgárok továbbra is joggal várják, hogy valaki igazságot szolgáltasson számukra. A Jobbik kizárólag a hitelek teljes körű, és felvételi árfolyamon történő forintosítását tartja elfogadható megoldásnak. A képviselő azt is aláhúzta, hogy sajnálatos módon a civileket, a károsultakat és jogvédőiket továbbra is magányos harcra kényszerítik, a kormányzat pedig nem velük ül tárgyalóasztalhoz, hanem a Bankszövetséggel. Azzal a társasággal, amelynek alelnöke úgy nyilatkozott: Magyarország nem tervez drámai lépéseket a devizahitelesek megsegítésére, s a teljesen új adósmentő eszközök bevezetése nagy kockázatot jelentene a pénzügyi stabilitás szempontjából.
A Jobbik álláspontja szerint viszont a bizalmunkkal visszaélő bankok jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, s ez a jelenség kormányra kerülésünk esetén azonnali elszámoltatást követel – tette hozzá Kulcsár Gábor. A nemzeti ellenzék képviselője jellemrajzot festett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara testületéről is: amint megneszelték, hogy 10 százalékos rezsicsökkentésre készül a kormány, a kamara tagjai egy négycsillagos szállodában konferenciát hívtak össze abból a célból, hogy még nagyobb hatékonysággal tudják a devizahiteles és a rezsihátralékkal küzdő emberek lakásait elrabolni.
Kulcsár szerint a kialakult válságos helyzetet Debrecenben úgy lehetne orvosolni, hogy a városvezetés és a Cívisház Zrt. a város tulajdonában álló üres lakások közül krízislakásokat jelölne ki az utcára került szerencsétlen sorsú emberek számára.
Kőszeghy Csanád Ábel felháborítónak tartotta, hogy a kormány nem hosszabbította meg a kilakoltatási moratóriumot a rendkívül időjárás ellenére sem, majd ismertette, hogy már most több mint százezer családot fenyeget lakásuk, házuk kényszerértékesítése. Ez a szám a képviselő szerint csak nőni fog hazánkban, így városunkban is. Jelenleg egy gyors internetes keresés alapján 271 debreceni ingatlan áll végrehajtás alatt – húzta alá a képviselő.
Kőszeghy úgy véli, hogy az árfolyamgátra való jelentkezés meghosszabbított határideje sem nyújt hathatós segítséget a bajba kerültek számára, hiszen a probléma nem oldódik meg, csak elodázzák azt. Ugyanakkor a végtörlesztés sem azokat segítette, akiknek arra leginkább szüksége lett volna, hanem a jómódúaknak nyújtott segítő kezet.
Az ellenzéki képviselő beszédében arra is kitért, hogy elvileg az egyházak az emberek támaszai, a vevő mégis egy magyarországi egyház egyik országos vezetőjének cége. (Pontosítanánk: a Mazsihisz nem egyház, hiszen nem fogadják el, sőt gyűlölik Jézust - a szerk.) A cég tulajdonosa a Magyarországi Zsidó Hitközségek vezetőségi tagja, a miskolci hitközség elnöke. Mielőtt jönnek az antiszemitázók: ugyanígy, ha nem jobban felháborítana, ha a római katolikus vagy a református egyház egyik vezetője használná ki egy hitelkárosult kilátástalan helyzetét – hangsúlyozta Kőszeghy, majd hozzátette: különösen visszataszító, hogy a kilakoltatott hölgy hiába kérte a vevőt, hogy legalább néhány napot adjon a kiköltözésre az időjárásra való tekintettel, az erre nem volt hajlandó.
(szebbjovo.hu nyomán)
Frissítés: A miskolci zsidó hitközség elnökét Freund Jenőnek hívják, tulajdonában van Miskolcon a Déryné utca 7. szám alatt található Dolce Vita étterem (innen szállítják a zsidó raboknak a kóser tápot). Az étterem FB-adatlapja itt érhető el.
A fényképen látható lánya, Freund Gabriella (Facebook-adatlap itt) szintén erre a címre van bejelentve. A tanyájuk a zsinagógával szemben található. Jellemző a kiválasztottakra, hogy a zsinagóga udvarán ingyenes parkolást biztosítanak egymásnak, miközben Miskolcon már mindenütt fizetős a gépjárművek tárolása.
Gabriella a következő telefonszámon érhető el: 06-20/921-7373. Aki szeretné kifejezni jókívánságait, ezen a számon megteheti.
(Kuruc.info)
2. frissítés: Olvasónk kiegészítései:
A ribanc tulajdonos a 2011. április 15-én bejegyzett Freund-Fit Kft.-ben, ahol a másik tulajdonos a testvére, Freund Tamás. A cég vezetője a bátyóka. A cég cégjegyzékszáma Cg. 05-09-021646, székhelye Miskolc, Déryné u. 7. A Kft. ellen a NAV-nál végrehajtási eljhárás folyik az adóhatóság publikus nyilvántartása szerint.
Freund Gabriella adatai: született 1980. október 17-én, anyja Dorogi Zsuzsanna. E-mail címe: gabriella.freund@gmail.com.
A Freund-Fit Kft. fióktelepe Debrecenben van, a Pásti u. 1. szám alatt. Itt működik ugyanis egy fitneszterme a Slim Fitt Stúdió hálózatnak, és ennek a debreceni teremnek a tulajdonosa a zsidó nő. Így jön képbe az Apafi utcai lakásszerzés is.
A Slim Fitt Stúdió a debreceni címmel: http://www.slimfittstudio.hu
A fitneszterem néhány lépésre van a zsinagógától (Pásti u. 4.), ugyanúgy, ahogyan Miskolcon az éttermük. Talán menekülési útvonalnak használják. http://dzsh.hu/
Videó a debreceni Alföld TV készítésében, amelyben 5:20-tól megjelenik a tulajdonosnő is, itt. A videóban egyébként felbukkan még Kondás Aida is, Kondás Elemérnek, a DVSC focicsapata edzőjének lánya, akiről Freund Gabriella számos fotót töltött fel a Facebook-oldalára.
A lotyó járt egyébként az Országos Rabbiképző Zsidó Egyetemre is, ahol szakdolgozatot adott le. Talán ott tanulta, nem tudjuk, de annyi biztos, hogy nem csupán a cége, de ő maga is szeret tartozni. Persze őt nem fogja árverés fenyegetni. A miskolci eszakhirnok.com tavaly nyilvánosságra hozta, kik tartoznak Miskolc városának. Természetesen a kis aranyos is szerepelt a listán.
3. frissítés: Újabb mocskos infók a zsidóbűnözők viselt dolgairól
Tisztelt Kurucok!
Újabb érdekes információkat szeretnék megosztani a Debrecenben lakást szerző miskolci Mazsihisz-vezető és pereputtya dolgairól.
A lakást árverésen a mazsihiszes apuka, Freund Jenő cége, a Freund Consulting Kft. vehette meg. Ebben ő az ügyvezető, míg két ivadéka, Gabriella és Tamás vele együtt tulajdonosok. Ez a kft üzemelteti a miskolci Dolce Vita éttermet és panziót. Freund Jenő adatai: született 1947. január 13-án, anyja neve Schwarcz Irén.
Itt egy kis bemutató a Dolce Vita étteremről. Megtudhatjuk, hogy Freund apuka szerint a magyaros ételek ideje lejárt, az "igényes" vendég a különlegességet kedveli. Nyilván a maceszgombóc levest, sóletet és kóser pálinkát. (Emlékeztetőül az étterem facebookos adatlapja: http://www.facebook.com/pages/Dolce-Vita-%C3%89tterem-Panzi%C3%B3-Pizz%C3%A9ria/113423462050696)
Egy másik cikkben arról panaszkodik a mazsihiszes, hogy a miskolci zsinagóga fala az ország legnagyobb nyilvános wc-je. De mi ebben a nem rendeltetésszerű?
Persze ennél komolyabb dolgokkal is foglalkozott már Freund papa, így Miskolcon - minden bizonnyal közkívánatra - zsidónegyedet kívánt létrehozni. (Bővebben itt és itt.)
Freund Jenő fiacskájának van még egy cége, a Freund Services Kft., ami szintén a Miskolc, Déryné u. 7. szám alatt rendelkezik székhellyel. Ebben tulajdonos rajta kívül egy másik rokon, Freund Nóra. Nem meglepő, hogy a NAV nyilvános adatai szerint ezen társaság ellen is végrehajtási eljárás van folyamatban.
Freund Gabriella nem csupán az apjától szerezte talmudi gyökereit, de a rabbiképző egyetemen judaisztika tanárként végzett. Ott már volt alkalma előadni azt, amit magába szívott mestereitől, amikor dvár tórát, (tanítást, gondolatokat) adott elő.
Íme, a végzős judaisztika tanárok fotói, köztük Freund Gabrielláé:
Zoom
Jobban megvilágítja a hátterét, hogy ezek a vérszívók hogyan is jutnak ahhoz a tőkéhez, aminek segítségével azután magyar családokat juttatnak utcára és tesznek végleg tönkre, a Miskolc Város Önkormányzata Tulajdonosi Bizottságának 9161997. számú határozata. Ebből kiderül, hogy a Freund család 1997-ben eladott az önkormányzatnak egy újonnan - egyébként csak az adásvétel kedvéért - kialakított 348 négyzetméteres telket. Ekkora telekméret azonban egészen biztosan alkalmatlan volt építési teleknek, tehát a kialakítását kizárólag csak Freundék kedvéért engedélyezték. Ezt az új, de semmire sem jó telket vette meg a miskolci önkormányzat - nyilván megsegítve ezzel a folyamatosan holokauszttal fenyegetett üldözötteket - 4.176.000 Ft áron. Ez 1997-ben, azaz három évvel az ingatlanár-robbanás előtt bizony három jó állapotú (legkelendőbb, vagyis 50-60 négyzetméteres) panellakás ára volt. Tehát azt a pénzt, amiből magyarokat semmiznek ki, többek között ilyen adófizetői adományokból szerezték.
Zoom
Zoom
Végül maga a kilakoltatás megtekinthető itt, a Hír TV és a DTV felvételén.
És a korrektség okán meg kell említeni, hogy aligha a végrehajtó, Torma Péter a bűnös ebben az ügyben. Ő, valamint az elődje - aki az édesapja - Torma Antal, nem tagjai a végrehajtó maffiának. Sőt, tudok olyan korábbi esetről, amikor izraeli-magyar kettős állampolgár tulajdonszerzését akadályozták volna meg, az ügy bíróságra került és a bírói maffia törvénytelenségek sorozatán keresztül végül a zsidó kezére játszotta az ingatlant.
Skorzeny
4. frissítés: A mazsihiszes bűnbandának nem tetszik az igazság - ombudsmani magasságokban fajtársaik "meghurcolása"
A mazsihiszes bűnbandának valamiért nem nyerte el tetszését fajtársaik viselt dolgait bemutató anyagunk. Gyorsan ombudsmanhoz is fordultak, hogy kicsit árulkodjanak portálunk "antiszemita indíttatású jogsértése" miatt. Természetesen mindezt megnevezésünk nélkül, nehogy a Kuruc.info nevének elhangzása hirtelen marhavagonok ezreit generálja. Írásukból kiderül, hogy a magyart lazán utcára pakoló, "törvényesen eljáró" fajtijuk jogai mindent felülírnak, a bűnösök mindig a gójok soraiból kerülnek ki.
Nem éppen magyar fülnek való közleményüket eredeti formájában közöljük:
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Prof. Szabó Máténak az alapvető Emberi Jogok Biztosának haladéktalan fellépését kéri a szélsőjobb-oldali mozgalmakhoz közelálló internetes oldalon közzétett antiszemita indíttatású jogsértések miatt.
A portálon megjelent hír szerint a Jobbik, debreceni önkormányzati képviselői egy törvényes végrehajtási eljárás során felléptek, az adós védelmében. A cikkben nem csak a végrehajtást kérő nevét, hanem édesapjáét is megjelölték, és egyben vallási hovatartozásukat is nyilvánvalóvá tették, és közölték fényképüket és telefonszámukat is. A végrehajtást kérő és családja zsidóságának közzététele nyilvánvalóan alkalmas zsidósággal szembeni ellenérzések felkeltésére.
Ezzel súlyosan megsértették a magyar alkotmányos rendet, mert különleges személyi adatokkal visszaéltek azokat nyilvánosságra hozták.
A Biztosnak haladéktalanul intézkedniük kell a jogsértések megszüntetése iránt, és egyben a bűnüldöző hatóságoknak meg kell indítaniuk a nyomozást az egyelőre ismeretlen elkövetőkkel szemben.
Kőszeghy Csanád Ábel, a tegnapi kilakoltatáson sajtótájékoztatót tartó egyik jobbikos képviselő erre úgy reagált: szerdai sajtótájékoztatójukon a kilakoltatás előtt álló emberek védtelen helyzetére hívták fel a figyelmet. A konkrét esetet ismertetve pedig elmondták, hogy a szerdán kilakoltatott lakás vevője egy magyarországi egyház egyik országos vezetőjének cége. A cég tulajdonosa ugyanis a Mazsihisz vezetőségi tagja, a miskolci hitközség elnöke, aki a lányának vásárolta meg az ingatlant, és a szerdai kilakoltatáson is jelen volt.
A jobbikos önkormányzati képviselő ezután belement egy inkább felesleges elhatárolósdiba: egyikük nevét vagy egyéb személyes adatát sem említették a szerdai sajtótájékoztatón, ahhoz pedig - mondta -, amit ezután portálok megjelentettek, “semmi közünk.”