Az alábbi közleményt juttatták el szerkesztőségünkhöz:
Először is tisztáznunk kell, hogy az Élet Menete és az Adj Gázt! rendezvény nem egy időben fog megtörténni, ez egy sajtóferdítés Dési újságíró részéről. Mint ahogyan az a feltételezés is, hogy antiszemita megmozdulás lenne, hiszen rendőri felvezetéssel vonulnánk el a zsinagóga előtt, ezért úgy gondoljuk, senki sem érezheti magát veszélyeztetve. Nem vagyunk "náci csürhe"!
Viszont sértődöttek és csalódottak vagyunk, mert megint sérült a magyar jog, az ország vezetése ismét bűzlik a megfelelési kényszertől.
Egyébként nincs miért bocsánatot kérnünk, viszont elvárjuk a magyar zsidó közösségektől, hogy kövessék meg a magyar nemzetet, amiért prominens társaik a Szent Koronát "svájci sapkának", a Szent Jobbot "tetemcafatnak", a turult "gülledt szemű keselyűnek", a magyarságot "moslékzabálóként, sárban dagonyázóként", amiért a Horthy-szobrot meggyalázzák, és nem utolsó sorban azért, mert izraeli zászlókkal vonulnak fel Budapesten.
Sajnos a magyar zsidóság súlyos skizofréniában és Alzheimer-kórban szenved. Mert ha magyarnak vallják magukat, és a Magyarországról elhurcolt áldozatokra akarnának megemlékezni, akkor magyar zászló alatt kellene menetelniük, nem izraeli alatt, hiszen az az ország akkor még nem is létezett. Ez a menet nem a holokauszt áldozatairól szól, hanem egy Izrael állam melletti szimpátiatüntetés, amiért határozottan tiltakozunk!
Nekünk nem áll szándékunkban megbántani azokat, akiknek a hozzátartozói odavesztek a II. világháborúban, akár koncentrációs táborban, akár a fronton. Viszont a közvélemény figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy a mi generációnk nem felelős az akkor történtek miatt, mégis a mi adónkból történnek súlyos forint kifizetések jóvátétel gyanánt zsidó közösségek részére még a mai napig.
Továbbá arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a mi generációnk nem fog szégyenkezve, lehajtott fővel elmenni a zsinagóga előtt, ezt bármennyire is szeretnék.
Tudtommal a magyar kormány is ellenzi a "kollektív bűnösség" elvét, ezért véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy a zsidóság tovább szipolyozhassa a "szerintük bűnös nemzeteket".
Mi, magyarok sem élünk perrel vagy kártérítési igénnyel a tatárokkal, a törökökkel, Ausztriával vagy az oroszokkal szemben, pedig lehet, hogy több magyar lélek veszett oda ezen megszállások alatt, mint Auschwitzban.
Leszögezzük, mi nem vagyunk sem rasszisták, sem antiszemiták. Nem akarunk senkit gázkamrába küldeni, sem megfélemlíteni, sem elkergetni ebből az országból. De az itt élő kisebbségektől megköveteljük, hogy tartsák tiszteletben a többség értékeit, történelmi jelképeit, és nem utolsó sorban a törvényeit. Úgy, ahogyan a kunok, jászok, svábok, tótok és megannyi kisebbség, akiknek nem jelentett nagy gondot beilleszkedni a többségi magyarságba, úgy, hogy saját identitásukat, hagyományaikat megtartották, de mégsem részesülnek jelenleg semmilyen kiváltságban.
Ezért úgy gondoljuk, ideje véget vetni a hazánkban élő, élősködő cigány és zsidó közösségek központi támogatásának. Ez az az indok, amiért a Szkíta Motoros Kör részt fog venni az Adj Gázt! rendezvényen, akkor is, ha azt Orbán Viktor diktatórikus módszerekkel betiltotta!
Úgy gondoljuk, hogy azon a napon a motorbiciklivel való közlekedés a KRESZ-szabályok betartása mellett Budapesten nem büntethető.
Üdvözlettel:
Szkíta Motorosok
www.szkitamotorosok.hu
Frissítés: a Gárdamotorosok sem kérnek bocsánatot, ott lesznek 21-én
Adjon az Isten!
Tájékoztatjuk a magunkfajtákat, hogy Jeszenszky bocsánatkérése a motoros vonulással kapcsolatban egyéni véleménye.
Mi, a Gárdamotorosok nem kérünk bocsánatot, és ott leszünk 21-én a megbeszélt helyen.
Széles utat! Szebb jövőt!
Gárdamotorosok