Megértük azt is, hogy Moszkvából ezúttal nem valamelyik első titkár, hanem az orosz birodalom első számú rabbija igyekszik jobb belátásra bírni a budapesti kormányt. Pinhász Goldschmidt lovashadsereg küldését ugyan nem ígérte be, ám figyelmeztette Orbán Viktort, hogy sok beszédnek sok az alja, ezért itt az idő az antiszemiták elleni erélyes tettekre.
Portálunk egyszerűen képtelen lépést tartani az Orbán Viktor, a Fidesz és általában a magyar nép "Janus-arcáról" szóló zsidó vádakkal. Hiába a statáriális bíróságok tevékenységére emlékeztető ítéletek, véleménynyilvánításért kiszabott tényleges és felfüggesztett börtönbüntetések a holokausztot valamilyen módon nem úgy emlegetőkre, amint azt a csalhatatlanok már törvényben is rögzítették. Teljesen hasztalan a gomba módra, szinte osztódással szaporodó zsidó vallási és világi szervezetek, irányzatok, személyek zsebeinek pénzzel tömése, pozíciókkal elhalmozása, iskolás, óvodás és bölcsődés gyermekeink izraeli intésre történő holooktatása, a Jobbik mocskolása, a magyar zászlók kitiltása a sportpályákról, a magyar házelnök izraeli megalázása, a gyilkos zsidó telepesek ajnározása - Orbán Viktorral, a Fidesszel és általában a magyar néppel a nemzetközi zsidó szervezetek még mindig elégedetlenek.

Pinhász Goldschmidt rabbi
Pinhász Goldschmidt moszkvai rabbi, az Európai Rabbik Kongresszusának elnöke is a még mindig elégedetlenkedők népes táborába tartozik: "Orbán Viktor magyar miniszterelnök egyrészt elítéli az antiszemitizmust a zsidó vezetők és a nemzetközi sajtó képviselőinek jelenlétében, másrészt viszont kormánya felügyelete alatt Magyarország-szerte emlékműveket állítanak Horthynak, aki a holokauszt idején Magyarország kormányzója és Hitler (töröltessék ki a neve és emléke!) szövetségese volt", idézi a moszkvai rabbit a JDN zsidó hírügynökség.
"A magyar kormánynak jóval világosabban kellene beszélnie és megtennie mindent az országban észlelhető antiszemita jelenségek fölszámolásáért. A tettek ugyanis sokkal beszédesebbek, mint a kimondott szavak", jelentette ki az Orbán Viktort, illetve a magyar kormányt bíráló Pinhász Golschmidt moszkvai rabbi, az Európai Rabbik Kongresszusának elnöke. Ennek még következményei lehetnek...
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info