Gaudi-Nagy Tamás írásbeli kérdést intézett Pintér Sándor belügyminiszterhez „Az ún. Élet Menete rendezvénnyel összefüggésben a Margit hídon garázda magatartást tanúsító, magából kivetkőzve fenyegetőző férfivel szemben a helyszínen milyen megfontolásból maradt el az intézkedés, történt-e lépés a beazonosítására, indított-e a rendőrség nyomozást az eset kapcsán? ” címmel.
Mint arról portálunk beszámolt, 2013. április 21-én, az Élet Menete egyik résztvevője "májkivágással" fenyegette meg az egyik ellentüntetőt, aki egy Petőfi Sándor idézettel utasította vissza az országhódítást. A megfenyegetett férfival szemben intézkedett a rendőrség, ám abszurd módon a magából kivetkőzve fenyegetőző, őrjöngő garázda személy igazoltatása elmaradt. Erre a több kérdést is felvető abszurditásra kérdezett rá Gaudi-Nagy Tamás, melyre Pintér Sándor - az önmaga által korábban felállított 3 mondatos csúcsot is megdöntve - az alábbi 3 soros választ adta:
A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja, hogy a felvételen látható cselekmény tekintetében felmerülhet-e bűncselekmény elkövetésének gyanúja.
A kettős mércére jellemző, hogy "zsidózás" miatt gyorsított eljárásban ítéltek el három magyar fiatalembert. Na de mit várunk, ők csak magyarok...
(Kuruc.info)