Három ifjú magyart ítélt el szédületes gyorsasággal a zsidó gyarmat bírósága, amiért kellemetlen pillanatokat okoztak néhány pöffeszkedő tetűhintásnak.
Az egyik "vádlott", V. Dávid még a hétfői érettségit is lekéste, amikor gyorsított eljárásban "zsidózás" miatt elítélték két társával együtt. A három fiatalember "bűne" az volt, hogy a Zsidó Világkongresszusról a Kempinski Hotelbe hazatérő "vendégeknek" nem tetsző köszönést használt, illetve egy érdekes magyar mondókával is megismertette őket.
A vádirat szerint az egyik fiatalember, M. Gábor karlendítéssel fogadta a hazánkba pofátlankodó országhódítókat, majd azt kiáltotta: "Sieg Heil!" E. Gábor és V. Dávid pedig a csoport után futott, mindeközben azt skandálták: "Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!" - derül ki a Blikk cikkéből.
M. Gábor három év letöltendő börtönbüntetést kapott, mert korábban egy másik ügy miatt próbára bocsátották. V. Dávidot és E. Gábort két év börtönre ítélték, három esztendőre felfüggesztve.
A Fővárosi Törvényszék nem volt hajlandó válaszolni arra, hogy az ilyen ügyeket gyakran tárgyalják-e hasonló sürgősséggel - annyi biztos, hogy a gárdistákra "Öljétek meg őket!" felkiáltással támadó cigányok ügyében csak ma hoztak ítéletet, pedig az eset 2009-ben történt... De hát ők "csak" magyarok voltak.
(Kuruc.info - Blikk nyomán)
Kapcsolódó: