Az alábbi közleményt adta ki a magyargyűlölő zsidó, egyáltalán nem zavartatva magát attól, hogy a fajtársa által a halálba kergetett magyar ügyében hazai, nem kommunista bíróságon nem született ítélet, hiszen már nem tudja megvédeni magát:
Kubatov Gábor két és fél éve már nem csak a Fidesz pártigazgatója, hanem a legnépszerűbb magyar sportklub, az FTC első embere is. 2011-es bemutatkozásakor azt mondta, pénzzel és befektetőkkel nem rendelkezik, de "rend lesz a Fradinál". Ehhez képest rengeteg közpénz került a klubhoz, rendnek viszont a nyomát se látni.
A Fradi-tábor egy része által folyamatosan árasztott náci gyűlölet legutóbbi megnyilvánulása után ezért várjuk Kubatov Gábor válaszát: mikor lesz rend az FTC lelátóin?
Várjuk a Fidesz pártigazgató-klubvezetőjének egyértelmű elhatárolódását az emberek ezreinek haláláért felelős gettóparancsnokot és a vészkorszakban elkövetett gaztetteit éltető "szurkolóktól"!
Várjuk, hogy megnevezze azokat, akik az "IN MEMORIAM CSATÁRY LÁSZLÓ" felirattal ellátott óriásmolinót egyáltalán a lelátó közelébe engedték! A gyűlöletkeltést nyíltan vállalók stadionokból való kitiltása mellett várjuk azoknak a rendezőknek, gyakran Fidesz-közeli biztonsági "szakembereknek" a megnevezését és haladéktalan felmentését is, akik a beléptetésnél vagy a pálya széléről asszisztálnak ehhez!
Végül felszólítjuk Kubatov Gábort, hogy nyilatkozzon arról, milyen konkrét lépéseket tett az elmúlt két és fél évben a lelátói antiszemitizmus és rasszizmus felszámolása ellen!
Steiner Pál,
országgyűlési képviselő
Nem esett messze a talmudi fától az egyik zsidó lap, a HVG sem, ők egyszerűen "náci bűnösnek" nevezik a magyar századost:
Zoom