Sokat írtunk eddig a végrehajtók által működtetett maffiaszerű hálózatról, melynek élén a kegyetlen módszereiről ismert, több emberélet kioltásáért felelős, "gyilkos" Császti Ferenc áll. Sokakban felmerülhetett a kérdés: de mi itt a baj? Ha valaki kölcsönt vesz fel, azt vissza is kell fizetni, s ha az adós nem tudja, vagy nem akarja leróni tartozását, akkor azt végrehajtják rajta. Ez a legtöbb országban így működik, nem is lenne ezzel gond, csak nálunk ezt is egyedi módon rendezik a nyomor vámszedői. Most megpróbáljuk azt feltárni, hogy egy kölcsönre szoruló honpolgárt hogyan cserkésznek be és forgatnak ki mindenéből nagyon rövid idő alatt, illetve kitérünk arra is, hogy ez már a hitel felvételének pillanatában el van rendelve.
Most nem arról van szó, amikor ténylegesen nincs lejárt végrehajtható követelés, hanem "csak" a végrehajtó, visszaélve hivatali hatalmával, inkasszálja áldozata számláját. Ilyen is van, de ennek menetéről majd Császti rövidesen - remélhetőleg - beszámol a bíróság előtt, mert nagy gyakorlata van benne. Most inkább arról beszéljünk, mikor a szerencsétlen honpolgár arra a döntésre jut, hogy hitelért folyamodik az Első Pesti Hitelintézetnél. Áldozatunk ekkor még nem tudja, hogy akkor veszítette el mindenét, amikor benyitott az intézet irodájába. Ez a cég (többek között) arról híres, hogy rendkívül könnyen, nagy kockázattal helyez ki hiteleket. Ők nem bank, más szabályok vonatkoznak rájuk. A lényeg, hogy rendszeresen még rá is beszélik az áldozatot az eredetileg kért hitelnél nagyobb összegre, hogy neki még azt is oda tudják adni.

Az adós felveszi a pénzt, és elkezdi törleszteni a részleteket, ami ugye a nem kalkulált magasabb összeg miatt jobban terheli a költségvetését. Előbb-utóbb eljön az a pillanat, hogy megcsúszik a részletekkel. A hitelintézet még mindig nem bank, így már a részlet esedékességét követő 61. napon kezdeményezi a végrehajtást, s mire az adós észbe kap, vitték a fedezetet és "minden fellelhető vagyontárgyát". Igen. Még azt is, ami a nevén van, még akkor is, ha azt nem akarta bevonni az ügyletbe biztosítékként.
Most nézzünk be a színfalak mögé, hogy megismerjük ezt a jól kiépített, rendkívül pénzhajhász, lehúzásra irányuló rendszert. Az Első Pesti Hitelintézet egyik ügyvezetője Schmidt Balázs. Ő rendkívül sok cégben érintett, befolyásos kapcsolati körrel rendelkező üzletember, ami sok mindent megmagyaráz a végrehajtókkal kapcsolatban, de erről majd legközelebb... Most koncentráljunk egy kiemelt kapcsolatára, testvérére Schmidt Zoltán önálló bírósági végrehajtóra, a maffiakamara alkoholista, rendszeresen kurvázó titkárára.
Zoom
Ahogy már bemutattuk Schmidt Zoltánt, még a Kisgazdapártot is képes volt MSZP-s megrendelésre tönkretenni, megakadályozni a Fidesszel való összeborulásukat egy esetleges parlamenti bejutás után. A trükk most a következő: a tesó kiadja a hitelt magas kockázattal olyan embernek, akinek még van valamije. Ha csúszik a fizetéssel, a másik tesó a sebtiben kezdeményezett végrehajtás során megoldja, hogy minden "törvényes" legyen, és hopp, a végrehajtás megindítását követő 42. napon már meg is indult a bepalizott adós minden vagyonának elkótyavetyélése... Mert ne gondolja senki, hogy ha az eljáró végrehajtót felhívja a nagy hatalmú, Császti csecsén nevelkedett titkár, hogy törvényesen kell eljárni, egy percet is mer késlekedni az árverezés kiírásával. Még simább a helyzet, ha egyenesen a tesóhoz kerül az ügy, mert annak esze ágában sem lesz egy olyan ügyet visszaadni összeférhetetlenség miatt, ahol saját testvére a végrehajtás kérő cég vezetője... Ilyen egy igazi családi vállalkozás. A jussát persze mindenki megkapja, mert természetesen a "gyilkosnak" is részesülnie kell a haszonból, már csak a keresztapa jogán is.

Tanulság: ha valaki kölcsönre fanyalodik, semmiképpen ne az ehhez hasonló műintézeteknél tegye, mert odalesz mindene. Néhány kattintás a neten, és dőlnek az emberre a panaszos bejegyzések, hogy ki hogyan faragott rá ezzel a társasággal. Kis késedelem esetén is, ami még bőven a vérszívó bankok türelmi idején belül van, hihetetlen arroganciával fog szembesülni. A korábban kedves, rugalmas ügyintéző szabályosan megfenyegeti az átvert ügyfelet, hogy azonnal fizesse be az elmaradást, mert különben végrehajtást kezdeményeznek vele szemben, és ez nem csak üres fenyegetés, mint többen megtapasztalták. Alig várják, hogy kitölthessék a végrehajtást kérő lapot, mert tudják, kintlévőségük "gondos" kezekbe kerül, és hamar busásan kamatozik a befektetésük. Jobban, mintha a szerencsétlen rendesen fizetett volna...
Legközelebb feltárjuk Schmidt Zoltán, Császti kijelölt utódja és testvére rendkívül "hasznos" kapcsolati körét és annak befolyásait a szervezetten bűnöző végrehajtók érdekében.
(Kuruc.info)
Frissítés: A rablóprivatizátor "Széles Metélt" érdekeltsége a pénzintézet
Hát igen, kedves olvasóink, a CÖF-öt és a birkameneteket pénzelő, sok ezer magyar munkahelyet megszüntető, igazi rablóprivatizátor, Széles Gábor elvtárs érdekeltsége ez a pénzintézet. A felszámolómutyi mellett, a végrehajtómutyiból is tömte és tömi napjainkig is zsebeit ez a köpönyegforgató féreg...

Schmidt Balázs szintén a nyomor vámszedői közül került ki. Bírósági végrehajtó volt, anyuci és apuci jóvoltából a Pest megyei bíróság mellett (1986-tól 1991-ig). Na ki volt még végrehajtó ugyanakkor, ugyanott? Hát maga Krejniker Miklós, a Magyar Bírósági Végrehajtói kamara nyúlszívű elnöke, aki kétes körülmények között került hatalomra. Így már érhető, hogyan lett a félkegyelmű öcsikéből, Schmidt Zoltánból a két vén farok - Krejniker és a "gyilkos" Császti - bizalmi embere. Azért azt tudni illik, hogy a végrehajtók belterjes, zárt világába történő bejutásához kellett Széles elvtárs segítsége (értsd: milliói), de minden befektetés áldozatokkal jár. A kis félkegyelmű tesó haladt szépen a ranglétrán felfele, de csak egy pontig. Úgy lehetett belőle a legutóbb tisztújítás után tekintetes kamarai titkár, hogy Széles elvtárs potom 50 (ötven) millióval kifizette a korábbi titkár, a jelenlegi ellenlábas Zoltán klán vezére, Zoltán Levente lelépését. Mert van az a pénz, amiért...
Széles úr jelenlegi elképzelése, amit lehet, hogy két CÖF-nek szóló csekk kitöltése közben, a "Birkamenet" élén ötölt ki, hogy ő jelölje ki a félkegyelmű Schmidt Zoltán személyében a következő elnököt. Segíti ebben a széttúrt járműiparból származó vagyona és tekintélyesre duzzadt zsideszes befolyása. Vajon a "Birkamenet", az ott melldöngetve hirdetett célokkal és a népnyúzás bekebelezése hogy fér meg egy testben? Reméljük, nem tudjuk meg soha. Az is érdekes és sok mindent sejtet Széles Gábor igazi jelleméről, Schmidt Zolika tette, mint Széles Gábor embere, amivel annak idején talán eldöntötte a 2006-os választások végkimenetelét, amiről itt írtunk. Akkor a szociknak tett jó pénzért és egyebekért szívességet, megakadályozták Orbánék és szövetségesei választási győzelmét, amióta viszont a Fidesznek áll a zászló, azóta meg Orbán seggét fényesíti, milliárdokkal segíti a Fideszt agyonnyerni a választásokat.
Szélesnek kell a végrehajtók kamarája feletti befolyás. Hol van ilyenkor gyilkosunk? Császti csak röhög a markába. Neki kényelmes az alelnöki pozíció. Krejniker beszarit tudja irányítani. Schmidt Zolika félkegyelmű, azt is. Ráadásul kap egy csomó-csomó pénzt Széles elvtárstól. Ha valaki netán gratulálni akarna ennek a népnyomorító gyilkosnak, azt a VIII. kerületi Orczy tér, Fiumei út, Baross út kereszteződésében álló piros téglaépületnél megteheti, mert egy olvasónk, igaz kicsit régebben, ide látta haza menni teltkarcsú, a közjegyzőknél alelnök kedvesével. Mélygarázs az Orczy tér felől, egy VHT rendszámú autót kell figyelni. Folytatjuk....