Újabb fejlemények vannak Szentistván településen.
Megdöbbentő módon az április 28-án tartott közmeghallgatás ismétlését a helyi tv-ben Koncz József polgármester letiltatta (az utóbbi történések fényében talán már érthető). Itt azonban elérhető a felvétel.
Majd egy még megdöbbentőbb bejegyzés olvasható a bűnöző múltú, jelenleg jogvédő színekben tetszelgő Száva Vince Facebook-oldalán, mégpedig ez:
2014.05.09. Szentistván: ÉKE Egyesület országos és vidéki vezetői, a náci eszmét gyakorló Jobbik által generált cigány ellenes feszültség keltése miatt, konfliktus kezelő konzultációt tartottunk.
A képek tanulsága szerint nagyon jó kapcsolatban van a fideszes polgármesterrel, büszkén pózolnak egymás mellett. Vajon mi történhetett ezen a gyümölcsöző megbeszélésen?...
Zoom
Zoom
Zoom
Másik érdekesség: itt olvasható Száva egy korábbi bejegyzése, melyből kiderül, hogy több száz fajtársával együtt belépett a Hitgyülibe. Az apropó: tiltakozik Németh Sándornál, mondván, nem igaz, hogy "az 1990-es években családunk maffia volt". Bizonyára már akkor is szeretetszolgálatként működtek...
(Munkatársunktól)