Prostitúció elősegítése és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a Halló Bár működésével összefüggésben - értesült a Privát Kopó. A büntetőeljárás lefolytatásával a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságát bízta meg a vádhatóság.
Prostitúció elősegítése, valamint kábítószerrel való visszaélés gyanúja merült fel a budapesti Halló Bár működésével összefüggésben, ezért a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség nyomozást rendelt el az ügyben, amelynek lefolytatásával a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságát bízta meg - tudta meg a Privát Kopó.
Úgy tudni, a nyomozóhatóság birtokába került egy rejtett technikával készített hangfelvétel, amely alátámaszthatja az ügyészség gyanúját.
A Privát Kopó értesülése szerint a bárban dolgozó táncoslányok közül többen is anyagi ellenszolgáltatásért nyújthattak szexuális szolgáltatást az éjszakai szórakozóhely vendégeinek, az így keletkezett bevételeik felét át kellett adniuk a bárt üzemeltető cég ügyvezetőjének.
Felmerült annak gyanúja is, hogy az éjszakai szórakozóhely alkalmazottai közül többen rendszeresen kábítószert fogyaszthatnak, és a vendégek körében drogot terjeszthetnek.
Adatok merültek fel arra vonatkozóan is, hogy a bárban táncoló hölgyeket nem a valóságnak megfelelő összegű munkabérre jelentették be, amely cselekmény költségvetési csalás gyanúját vetheti fel.
A szórakozóhelyet üzemeltető Kreml Kft. tulajdonosát, Tankó Anna Máriát 2013 májusában - jogerősen - 3 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, emberrablásért.
(Privát Kopó)