A cigányfaj- és -bûnözővédők kedvenc érve az, hogy nem nagyon kéne a többségi nemzetnek pattognia cigánybûnözés-ügyben, mert ugyebár a fehérek adót csalnak, olajat szőkítenek és abból milliárdokat harácsolnak össze, és, nem mellesleg, pedofilok. Az index Cigányüldözés Magyarországon topicjában a teljesen vitaképtelen és hihetetlenül buta Szegedi Roma (más nickeken is fut, pl. L-I--F-E), ill. a már jól ismert, a cigányokat realistán személő oldalnak hatalmas hasznot (lásd a Finn Nagykövetséges látogatását és igazolását) hozó Kniegnitz kedvenc “érve” ez.
Nézzük, mi igaz ebből a szempontból. Idézzük a Janky Béla-féle A gyermekvállalás időzítése a cigány nők körében c. tanulmányt, amely a vérliberális SZDSZ-lapban, a Beszélőben jelent meg – tehát, még csak véletlenül sem valamilyen “szélsőjobboldali”, “náci”, “cigányfaló” sajtótermékben.
Az első gyermeküket szülő anyák életkor szerinti megoszlása (százalék) egyes időszakokban; 14 és 17 év között:
1980–1989         30,4%
1990–1994         32,5%
1995–1999         23,8%
2000–2003         28,7%

 

Kedves Olvasónk! Számoljunk! Ha valaki 15 éves kora alatt szül, azt vajon hány éves korában csinálták fel? Csak nem 14 alatt? Ez nem pedofília?
Ha valaki kételkedik abban, hogy a 14 évesnél fiatalabb cigányokat vígan (bocsánat) megb..k más országokban is, hadd utaljunk a bolgár egészségügyi miniszter indítványára, hogy korlátozzák a cigányok 16 év alatti szülését (kötelező jellegû cikk ITT), mert Bulgáriában ez (szintén) hatalmas probléma. Ahogy máshol is: Finnországban is teljesen ugyanez a helyzet –  ahol hihetetlen sok pénzt ölnek segélyként, ingyenlakásként, ingyennépviseletként a cigókba.
Ne felejtsük el elolvasni EZT a Zsaru-cikket sem! (“SZEMÉREM ELLENI ERŐSZAK, MEGRONTÁS, VÉRFERTŐZÉS - biztosan nem romák!”)
Végül, nézzünk pár indexes cigánytopicos kommentárt:
“A romáknál általános a a 14 év alatti nemi kapcsolat, sokkal korábban érnek,mint a magyarok -ezen egyszerüen nem lehet vitázni.
A családon belüli erőszak is jóval több, csak nem kap nyilvánosságot.
Tudok olyan települést, ahol ebben az évben 5 romaszármazású 13 év alatti lány fog szülni -azért ez lehetne az igazi médiaszenzáció.”
“amikor 11 éves szült, az szenzáció volt (a Matisz-papás videokat ismered, nem?), a 13 éves, az mindennapos..”
“ha 30% szül 14-18 éves kora között, akkor jócskán becsusszan 14 év alatt is, ugye ?  ...már csak a valószínûségszámítás elvei alapján is (de nyilván ezt nem vizsgálta a felmérés)  ...és ez így 14 év alatt viszont már bûn. Sőt 14 évesen és 8 hónaposan szülni is egy bûn (Btk. 201) következménye, nem ?”
Kuruc.info - A.S.