Ne nézzék annyira naivnak vagy meggondolatlannak, hogy erre az új platformra hívja a magyarokat úgy, hogy nem tudja, kik állnak a Hundub mögött - jelentette ki legújabb kérdezz-felelek videójában a Mi Hazánk elnöke.
"Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ma Magyarországon, hiszen mindenki azt találgatja, hogy Orbán vagy Soros, de én pontosan tudom, hogy kik állnak a Hundub mögött" - mondta Toroczkai, előrebocsátva, hogy vasárnapi videójában be is mutatja őket.
"Ez egy biztonságos platform, úgyhogy mindenkit arra kérek, hogy jöjjön velem együtt a Hundubra" - buzdított, elismerve ugyanakkor, hogy rengeteg gyermekbetegséggel küzd még ez az oldal. Ugyanakkor a Facebook egy havi működés után ennél sokkal rosszabb állapotban volt, ráadásul ezt a platformot egy-két lelkes magyar fiatalember csinálja, nincs mögötte több százmillió vagy milliárd forint - mutatott rá.
Kritika helyett inkább segíteni kellene őket a Kun Béla-féle Facebook-cenzorok ellenében, vonta le a következtetést; további részletek a videóban:
Korábban írtuk: