A fiatalok a rakétafenyegetésnek kitett dél-izraeli városban, Szderótban élnek. Két napot töltenek a magyar fővárosban, majd egyhetes balatoni nyaraláson vesznek részt. A tíznapos nyaralás költségeit a Hit Gyülekezete tagjainak az adományaiból fedezik - adja hírül az ultracionista, Vidám Vasárnapnak otthont adó ATV honlapja.
A városban az élet nagyon sokszor bunkertől bunkerig zajlik. Az utcákon ugyanis mobil óvóhelyek is találhatóak, ahová olykor mindössze húsz másodperc áll a rendelkezésre az embereknek bemenekülni. Egy-egy napon 10-15 támadás is történhet - sajnáltatják a palesztinok földjeire betolakodó, őslakosságot kiirtó zsidókat. Merthogy a pofátlan arabok (már ami maradt belőlük) vissza mernek lőni ugye...
„Előfordul, hogy sehova nem tudunk elbújni, akkor magam alá gyűjtöm a gyermekeimet és imádkozom Istenhez, hogy mentsen meg minket” - sajnáltatta a terrorista hordát a gyermekeket kísérő Jigal Levi. Arról persze elfelejtett szólni, hogy ki kezdte és hogy miért is lövöldöznek a földjeikről elüldözött palesztinok. Ahogy arról sem beszélt, milyen iszonyatos mészárlást visznek végbe ők jó kis ószövetségi bosszúból minden ilyen félrecsúszott házi gyártmányú lövedék után.
A kísérő tanárnak az ATV Reggeli Jam című műsorában volt pofája úgy fogalmazni, hogy "a támadások és szenvedések ellenére azért maradnak városban, mert nem akarják átengedni a földjüket az ellenségüknek, ha így tennének, akkor a terroristák győznének." Tiszta sor, ugye? Terrorista az, aki védi földjét, aki védekezni mer a népirtók ellen, a megszállók pedig a hősök, mert állják a rohamot, ugyanakkor áldozatok is, mert hát hogy is képzelik egyesek, egy zsidótól visszavenni bármit is, mikor az egész világ neki volt teremtve...
„A magyarországi üdülés lehetőséget teremt gyerekeknek a feltöltődésre, hogy az otthoni küzdelmet megújult erővel tudják folytatni” - tette hozzá Jigal Levi, aki megköszönte a Hit Gyülekezete nagyvonalúságát és támogatását. A gyerekek pedig folytatják a küzdelmet, ebben biztosak lehetünk, hiszen kicsi koruktól fogva a talmudista gyűlöletet csepegtetik beléjük, meg persze a felsőbbrendűségi érzést, azzal az ígérettel, hogy övék lesz majd a föld, melyre lépnek... Most pedig éppen hazánk földjén állnak.
(Kuruc.info - ATV)

Kapcsolódó