2017. november 21., kedd, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:35 Még a hónapban megtárgyalják a 3-as metrót Brüsszelben06:00 Még az oroszokat is meglepte, annyi hó esett22:21 Újabb perverz zsidóval erősítik az "erőszaktevő fehér férfi" sztereotípiáját21:47 Beteg: Londonban akart új életet kezdeni 11 éves diákjával egy aberrált békési tanár - szexuálisan közeledett felé, lebukása után is taníthatott20:44 Szakértő: az FDP a sáskabefogadás miatt szállt ki a német koalíciós tárgyalásokból19:56 Erőltetett menet a nemzethalál felé: soha nem volt ilyen alacsony a gyermekek és ilyen magas az idősek száma Magyarországon19:34 Bestiális kegyetlenséggel megerőszakolta, majd meggyilkolta a 81 éves nénit egy cigány19:01 Kevesek által várt karácsonyi ajándék: a 60 forintos tojás - ideje szólni Tállai elvtársnak18:37 Füstbe ment a Jamaica-koalíció terve: az FDP faképnél hagyta Muttiékat - új választások jöhetnek18:26 Már nem Orbánt, hanem gazdag cigányokat akartak likvidálni a nyugdíjas terroristák - végül is, nincs sok különbség17:58 Így is lehet: hazai fejlesztésű, hazai gyártású drónokkal erősít a lengyel hadsereg17:18 A Liberálisok egyetlen tagja szerint minél szélesebb a Jobbik nélküli együttműködés, annál hatékonyabbak lesznek a demokraták16:55 Budapest: több mázsás betontömbökkel védik az adventi vásárokat a tömegbe hajtóktól16:19 Érvek és ellenérvek a Paks 2-projekttel kapcsolatban16:03 Az UNICEF szerint a gyerekek rosszabbul élnek, mint húsz éve
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Izrael nagykövete: jó hely ez, jönnek a többiek is + videó: a Párt-keltében hazudozik és fasisztázik + olvasó

Reklám


Aliza Bin-Noun
A magyarok birkaként tűrnek mindent, a héberek tehát folytatják hazánk felvásárlását: egyenesen Izraelből jönnek a közgazdászok megnézni, mi hever még parlagon. Kinézték már az energiahordozókat, a termőföldet, a gyógyvizeket és a turizmust (egyebek mellett) - derül ki Aliza Bin-Noun, Izrael magyarországi nagykövete szavaiból. A hölgy hozzátette: ha nem volna adott minden feltétel (például valaki kikérné végre magának, hogy felvásárolják az országát), a zsidók nem jönnének ide. Alább található teljes terjedelmében a Kisalföld című lapban megjelent interjú, ahol a fenti kijelentések mindegyike szerepel, még ha tipikus zsidó virágnyelven is.
Hámori György polgármester és Németh Csóka Gábor alpolgármester meghívására kedden Kapuvárra látogatott Aliza Bin-Noun, Izrael magyarországi nagykövete. A diplomata – magyar nyelven – interjút adott a Kisalföldnek.
– Nagykövet asszony nemrég vette át hivatalát. Milyenek voltak az első benyomásai Magyarországról?
– Elsősorban azt kell kijelentenem, hogy szinte hazaérkeztem Magyarországra, mert szüleim Szatmárnémetiből származnak, és én is meglehetősen jól beszélek magyarul. Amikor megtudtam, hogy ez a nagyköveti beosztás megüresedett, én kértem az izraeli külügyminisztériumot arra, hogy diplomataként Magyarországon dolgozhassak. Az első napokban és a szeptember óta eltelt időben is nagyon megfogott a magyar kultúra, az emberek nyitottsága és természetesen a magyar konyha. Úgy vélem, ez az érzés további ittlétem során is megmarad bennem.
– Hogyan tekint Izrael Magyarországra politikai és gazdasági szempontból?
– Van egy jelentős magyar származású diaszpóra Izraelben, ám nemcsak az ő munkájuknak, hanem az itteni embereknek, a több mint százezres, ugyancsak itt élő zsidóságnak is köszönhetően a politikai kapcsolatokat nagyon jónak mondhatom, amit Sólyom László köztársasági elnök múlt havi izraeli látogatása is jelez. Magyarországra mint barátra tekintenek hazám politikusai. A gazdasági kapcsolatokat illetően: Izrael az egyik legnagyobb befektető Magyarországon, a kapcsolatokat fejleszteni szándékozunk. A közeljövőben mezőgazdasági szakemberek érkeznek Magyarországra, hogy a lehetséges befektetésekről tárgyaljanak itteni kollégáikkal.
A hangsúlyos témák közül mindenképpen meg kell említeni az alternatív energiahordozók kiaknázását, vagy éppen a Kapuváron is meglévő gyógyvizek hasznosítását.
A turizmusról szólva: az idelátogató izraeli turisták száma örvendetes, ám az utóbbi időben visszaesett a magyar turisták utazási kedve. Ebben az évben már láthatók biztató jelek a fejlődésre.

– Önnek milyen szerepe lehet a gazdasági kapcsolatok fejlesztésében?
– A legfontosabb feladatom felmérni azokat a lehetőségeket, amelyekben a magyarok partnerei lehetnek az izraeli befektetőknek. Ennek egyik legjobb példája a kapuvári látogatás is. Meg kell ismernem azokat a lehetőségeket, ahol hazám tud Magyarországnak segíteni, vagy olyan beruházásokat létrehozni, melyek mindkét fél számára előnyösek. Számítunk a magyar tudásra, amihez országom a gazdasági, technológiai hátteret tudja biztosítani.


Körülnézni jött

– A gazdasági, kulturális és turisztikai együttműködés számára megfelelő a jelenlegi magyarországi környezet?
– Ha bármilyen szempontból is aggályosnak tartanánk a magyarországi környezetet, az izraeliek nem jönnének ide.

A nagykövet asszony természetesen hivatalos volt az Élősködők menete előtt a Párt-keltébe, ahol az 50-es éveket idéző alákérdezésekkel próbálták kisegíteni belőle azt, hogy sok a fasiszta hazánkban.
Sikerült, bár zsidókat köztudottan nehéz rávenni ilyen kijelentésekre (igaz, némi súgással, ez a 8. perc elején a "csatlakozzanak" szó egyre hangosabb, háttérből, férfihangon való ismételgetésének köszönhetően válik egyértelművé.)
Ne zavarjon az senkit, hogy a fenti interjúban mindezek ellenkezőjéről esik szó, de hát azok után, hogy a Broadway-es tüntetésen szerinte ezren voltak a "fasiszták", ötezren pedig az "antifasiszták," ezen nincs mit csodálkozni. Ahogy azon sem, hogy miközben azon szörnyülködik, hogy hatvan évvel ezelőtt egyesek népirtással foglalkoztak, az ő országa jelen pillanatban teszi ezt, és ténylegesen. Alább a videó.

Azért lehet az 1% alatti Szadesznek mindent elkövetni ellenünk, mert mi magyarok nem tartunk össze.
Pl: tegnap szerda volt, ugyanakkor már a harmadik hollókoszt-emléknap a héten. Mikor emlékezünk mi Dózsa Györgyre, Dobó Istvánra, a vereckei bejövetelre, az Aranybulla kiadására, stb.? - minden napra jutna egy magyar ünnep.
Ehelyett hagyjuk magunkat az izraeli bérencektől az orrunknál fogva vezetni. Uszítják ellenünk a cigányokat. Csak hitel-hitel, amit a magyar felvegyen, mert keresetét az adó veszi el, teljesen potyára. Ellopják a nyugdíjunkat, az évek hosszú során befizetett egészségbiztosítási pénzünket. A teljes iparunkat mezőgazdaságunkat padlóra küldték.
Hazudnak a milliárdos fejlesztésekről. Ha tényleg annyi pénz folyik be támogatásként "uniós forrásokból", mint amit hazudnak , rég nem kellene adót fizetni, itt lenne a Kánaán. Helyette a másik közel-keleti jön, az izraeli. Lassan csak a Magyarok Kiűzetése Emléknap lesz emlékezés 2015 után – mint gyászünnep.

(Olvasónktól)

Kapcsolódó
 
 

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready