Vége van vagy kezdődik elölről?
A komcsi politikusok egyelőre nem nyilatkoznak, egyre homályosabb a kép azzal kapcsolatban, hogy mit is akarnak kezdeni a kialakult helyzettel, és ezáltal az országgal. A lehetőség adott, a politikai helyzetet kihasználva most kell kimenni az utcára, hogy új választások kiírását követeljük. Erre szólítja fel Orbán Viktort a Jobbik elnöke, Vona Gábor.
 
 
A Csótány, úgymond, visszavonul, de ez önmagában még nem jelent semmit. Egyrészt, nem mondott le, hanem konstruktív bizalmatlansági indítványt kér maga ellen. Ez annyit tesz, hogy a cionista brancs dönti el, ki legyen az új kormányfő. Összetartásuknak és a Likud testvérpártjának (Fidesz) köszönhetően, vélhetően zökkenőmentesen hajtják végre a pofacserét. Műellenzéki Orbán Viktor pedig pótcselekvéssel igyekszik nem észrevetetni magát és pártját. A legegyszerűbb és leglogikusabb megoldás az lenne, ha utcára hívná a polgárokat, hogy együttes erővel kényszerítsék ki az előrehozott választásokat.
Ezt – vagyis az előrehozott választásokat kerülik el a szocik a bizalmatlansági indítvánnyal – s sunyi Orbán azt hiszi, pontosabban azt kamuzza, hogy majd parlamentáris eszközökkel – az Országgyűlés feloszlatását kezdeményezve – meg tudja ezt akadályozni. Nem sikerül, ahogy alig egy hónappal ezelőtt sem sikerült ,hazánk legkártékonyabb kormányának nem érdeke saját maga ellen szavazni. Költői kérdés, hogy Viktor idióta, vagy szándékosan próbálkozik eleve bukásra ítélt kezdeményezésekkel? Akár így, akár úgy, látni kell: a Fidesz és Viktor-Viktor megint képtelen a nemzet érdekében lépni. Hányszor is sejtette, olykor nyíltan is hirdette a Zsidesz 2002 és 2006 óta, hogy rövid időn belül megbuktatja a szocionistákat?
Gyurcsány igazából nem vesztett, hisz ő maradt az MSZP elnöke, s mint ilyen beleszólási lehetősége van az új kormányfő személyének kiválasztásában Biztosak lehetünk benne, hogy a jelöltek kivétel nélkül köztörvényes komcsik illetve zsidókomcsik, akik az izraeli gyarmatosítás fenntartásában érdekeltek. Gráf József, Bajnai Gordon, Kiss Péter, Bokros Lajos, Békesi László, Simor András, Surányi György, egyik sem az a személy, akit különösebben érdekelne hazánk sorsa, a zsidó nagytőke, a bankárkaszt, a neoliberális gazdasági iskolák helyi képviselőik ők, többük sok milliárdot sikkasztott,. lopott is. Elemezni azt, hogy melyikük miniszterelnöksége esetén mi és hogy történne, álértelmiségi okoskodás.
Bárki is legyen a miniszterelnök akár a fenti nevek közül, akár valaki más, eddig még árnyékban levő személy, egy biztos: a korrupt, mutyizó politikai elit alkujának köszönheti majd pozícióját. Ennélfogva nekik is lesz majd hálás, persze a mi pénzünkből. Ami jó, hogy igaz már ezredszerre, de legalább ismét kiderült a Fidesz kétarcúsága, a rendszer iránti elkötelezettsége. Szavazótáborukból pedig egyre többen vándorolhatnak át a nemzeti érdekeket egyedüliként képviselő Jobbikhoz. Következetes, elvhű kiállásával a nemzeti radikálisok csak erősödhetnek.
Akárhogy is, csak egy elfogadható megoldás létezik. Az előrehozott választások kiírása. Minden egyéb elfogadhatatlan és káros. (Geyer)
 
Fidesz: Nagy nehezen felébredt a Zsidesz is, bár jobb lett volna, ha csendben maradnak. Továbbra sem szólítja utcára a híveit Orbán „Likud” Viktor. Az operettellenzéki párt közleményében az írja, nem kezdenek tárgyalásokba semmilyen új kormány alakításáról, és hétfőn kezdeményezik az Országgyűlés feloszlatását. Tipikus parlamentáris szarakodás, amiből ismét nem lesz semmi, hisz' a Zsidesz kezdeményezését a parlamenti többségnek kell elfogadni. Kizárt, hogy a judeobolsevik többség ezt megtegye, eddig sem tette meg. Különben is: egy rablóbanda miért szavazná meg saját bukását? Orbán nem naív, hanem régi motoros, maga is a bábszínház része, Izrael és a Likud hivatalos, saját bevallás szerinti szövetségese.
Maszop: A szocialisták kongresszusán ismét Gyurcsány Ferencet választották meg a párt elnökének, 599 szavazóból 508-an igennel szavaztak.
Cionista mutyizás: Beismerte Fodor Gabriella, hogy a komcsik kongresszusának megkezdése előtt felhívta őt Gyurcsány Ferenc, és tájékoztatta szándékáról, amit az antimagyar cionisták elnöke helyeselt. Ugyanakkor arra a kérdésre, hogy támogatnák-e Bokros Lajos miniszterelnöki kinevezését, Gabriella nem válaszolt egyenesen, bár szavaiból csak a hülye nem olvashatja ki, hogy igen. "Tiszteletreméltó közgazdásznak" tartja ugyanis, (miközben Bokros dokumentáltam hazudik, állami tulajdonú bankokat adott el úgy, hogy a vevőnek fizettek, folytatta az eladósítást, s csomagját annak idején 24 ponton találta alkotmányellenesnek az AB, tolvajprivatizátori szerepéről nem is beszélve) s a kérdésről tárgyalni fognak a szocikkal.
Óvatos zsidó kivárás: A szélsőségesen liberális és cionista SZDSZ egyelőre kivár az új miniszterelnök személyéről szóló állásfoglalással. Azonban a szolgai sajtóból kiderült, hogy Bokros Lajos a cionista párt köreiben is népszerű, mivel a harcsabajuszú elvtárs mögött Soros György áll.
Zsidesz: Miután már az egész politikai elit és a cselédsajtó is a miniszterelnök visszavonulásának lázában ég, sikerült valahogy egy „ellenzéki” képviselőnek is megszólalni. Kövér László (az MSZMP volt kádere, Gyurcsány párttársa és alelnöktársa a MISZOT-ban) szerint, nem elég a lemondás, előrehozott választások kellenek, hogy az országot kivezethessük a kátyúból. Igaz minden egyes szava, kár, hogy elfelejtette hozzátenni: arra kéri a Fidesz szimpatizánsait, a polgári köröket, valamit a változást óhajtókat, hogy menjenek mihamarabb a Kossuth térre – ahol egyébként bejelentett tüntetés lesz ma délután - , s követeljék az új választások kiírását. Szokásos szájkarate, gulyáskommunistához illő frizurával, miközben 7 év alatt kétszer hagyták elcsalni a választásokat, egyszer hatalmi helyzetben, ráadásul fontosabb, idegen érdekű ügyekben Orbánék rendszeresen összeszavaznak a parlamentben Gyurcsányékkal.

Izraeli zászlók alatt
MDF: "az ellenzéki többség kezében van az ország sorsa"
A három ellenzéki párt közös megegyezésén múlik, hogy egy valóban alkalmas, válságkezelő miniszterelnök kerüljön Gyurcsány Ferenc helyére. Legalábbis a cionista, kommunista-kollaboráns MDF szerint. Érdekes, hogy a szélsőséges Ibolyka hogy számolta ki a három ellenzéki pártot, hisz az SZDSZ és az MDF semmiképpen nem nevezhető annak. Igaz, a Fidesz sem. Kalapos hétfőre egyeztetést kezdeményez ezekkel a pártokkal, hogy tanácskozzanak a következő miniszterelnök személyéről. Az álláspontja már ismert, ő Bokros Lajos tolvajprivatizátor elvtársat szeretné látni a bársonyszékben.  Nem volt hát véletlen a bajszos ex-pénzügyminiszter előzetes szerepeltetése, mint arra egy olvasónk már korábban felhívta a figyelmet.
Korábban írtuk: Emlékszünk még kalapos Ibolykára, mennyire Bokros mellett állt, még azon az áron is, hogy széthullik a frakciója? Fel is röppent akkor, hogy az MDF szeretné Bokros Lajost, a neoliberális közgazdasági iskola – azaz a zsidó nagytőkét kiszolgáló gazdasági rendszer – doyenjét a miniszterelnöki székben látni. A szélsőséges, hazudozó, álszakértő politikus így nyilatkozott ma, a gyurcsányi bejelentéssel kapcsolatban: „Nem én rángatom a szálakat minden magyar pártban, de néhányban igen. Nem titkos megfigyelő vagyok az MSZP-kongresszuson sem, de nem zárkózom el semmilyen feladat elől, ha kell, vállalom írástudóként. Azonban nem az az érdekes, hogy én mit szeretnék, a pártok megegyezése a kérdés. Ha válságkormány vezetésére kérnek, akkor állok elébe”.
Félek, hogy egy nagyszabású átverés része Gyurcsány távozása, s valami sokkal rosszabb vár ránk. Továbbra is csak az kérdés, mi történik a gyarmaton, s háttérben zajló hatalmi harcok és átrendeződések milyen hatással lesznek hazánkra?
Korábban írtuk: Ma kezdődött az MSZP kongresszusa, ahol a bővített elnökségi ülésen Gyurcsány Ferenc, a modernkori Magyarország legkártékonyabb kormányának feje bejelentette: lemond a miniszterelnökségről, két hét múlva bizalmatlansági indítványt nyújt be maga ellen. A hatékony válságkezelés és a 2010-es választási szereplés az indok, bár a színfalak mögött más, pl. izraeli érdekek, a héber hatalomgyakorlás folytatásának gyakorlása húzódnak meg.
ElQró két hét múlva fogja kezdeményezni a bizalmatlansági indítványt maga ellen, ennyi ideje van a szociknak, hogy új miniszterelnököt találjanak. A történelem ismétli magát, akárcsak a Megyó-Fletó cserével, a kommunista párt most is pofaváltással próbál erősíteni.
Mit fog tenni Orbán Viktor, tűri ezt, vagy sem, megpróbálja-e az utcán kikényszeríteni az ennél is nagyobb horderejű változtatásokat? Valószínűleg semmi érdemit nem tesz, tűrni fog, ahogy 7 éve mindig segíti az MSZP-SZDSZ túlélését. Kis szövegelés persze lesz, de semmi véresen komoly, hiszen ő is érdekelt az izraeli gyarmatosítás fenntartásában, ő is része a cionista rezsimnek, hivatalosan is szövetségese a Likud nevű tel-aviv-i kormánypártnak.
A parlamenti tolvajelit közös érdeke az előrehozott választás elsikkasztása és a különösen az elszámoltatás elmaradása (a Fidesz-kormány alatt Orbán ígéretei ellenére sem nyúltak a tolvajprivatizátorokhoz, közpénzzel tömték a zsidó médiát, Gyurcsány és Medgyessy állami megbízásokat illetve zsíros üzleteket kapott, a kaftános rablás szabadon folyt, az elcsatolt magyarság állampolgárságát Viktor megtagadta, a héberek zsebét hizlaló államadósság fizetését ellenben nem stb), hiszen ellenkező esetben az összes parlamenti párt, az egész 20 éves gyarmati konstrukció bukik.
Tehát, két hete van az MSZP-nek, hogy találjon valakit Gyurcsány helyére. Badarság lenne azt hinni, hogy ez spontán ötlet volt Fletó részéről. Nagy valószínűséggel már meg is van a következő miniszterelnök, azonban a látszatra adni kell, s ezért még eljátsszák a bizalmatlansági indítvány meséjét.
Egyszerű: vagy marad ő, mert nem vállalja senki, vagy jön egy Szili, Kiss, Gráf, édesmindegy, a színház irányítása változatlan, egy kis ráncfelvarrás, és minden megy tovább változatlanul. Viszont a kollaboráns , 7 éve a kormány közeli megbuktatását ígérő, valójában a kormánnyal összeszavazgató Zsidesz minimum bebukja a kétharmadot, mert még agymosottjai sem fogják egy ideig annyira utálni az új komcsi vezért, mint Fletót.
A nagy elkúró a hatékonyabb válságkezeléssel, s a 2010-es választásokkal magyarázta döntését. Nos, a válságnak, mint indoknak, lehet valós alapja. Minden jel szerint megingott a zsidó nagytőkések és bankárok bizalma Gyurcsány Ferencben, nem látták biztosítottnak a gyarmatról befolyó nyereségüket, ha ő marad a miniszterelnök. Távozásával megnyílhat az út egy új MSZP-SZDSZ koalíció előtt. Annál is inkább, mert a szadesz támogatására mind a Parlamentben, mind a 2010-es választásokon szüksége lesz a szociknak. Orbán Viktor, a műellenzék vezére egyelőre hallgat, pedig ha valamikor, akkor most kéne utcára hívnia a polgárokat, hogy kikényszerítsék az előrehozott választásokat.
A szocik egyszer már eljátszották a miniszterelnök cseréjének drámáját, s bejött a húzásuk (A hazug Zsidesz pedig sikerként adta elő, hogy egyik tolvaj váltotta a másikat). Több mint valószínű, hogy most is erre készülnek, igaz, számukra jóval nehezebb körülmények között. Az emberi butaság azonban határtalan, s egy új szocionista miniszterelnök majd elhiteti a néppel, hogy ő nem hibás elődje rossz politikájáért, különben sem volt annyi ideje, hogy megoldja az ország problémáit, de tudja mi a helyes, kezében van a bölcsek köve, s ha nem rá szavaznak, akkor jön a „fasizmus”. Így nyerHETi meg Gyurcsány a pártjának a 2010-es választást. Ha hagyjuk.
Tegyük hozzá, hazánk jelenlegi helyzetéből kiindulva, az is nyeremény a szociknak, ha átlépik az öt százalékot. Gyurcsány menesztésével viszont egy valamit biztosan elérnek a szocik. Nem lesz kétharmados többsége a Zsidesz-kormánynak, már ha lesz Orbán-kormány egyáltalán.
A jog szerint, a bizalmatlansági indítvány benyújtásához meg kell nevezni az új miniszterelnök személyét. Amennyiben a Parlament elfogadja az indítványt, a régi miniszterelnök mandátuma automatikusan megszűnik. Itt az újabb alkalom az előrehozott választások kiharcolására!
Az ország eladósításában és kifosztásában részt nem vevő, elveit nem cserélgető nemzeti radikális tábor viszont tovább erősödhet, hiszen bármely bábfigura is landoljon Fletó székében, nem lesz változás, a zsidó gyarmati szipolyozás és adósrabszolgaság folytatódik, a cigányterrorizmust továbbra is a tőlünk kisajtolt pénzből finanszírozzák. Készüljünk, hogyha kell, a szocionisták mellett a teljes parlamenti bandát a történelem süllyesztőjébe utaljuk.
(Kuruc.info - Zsindex - Néphazugság nyomán)