Hivatalos személy elleni erőszak miatt, nem jogerősen, két év próbaidőre felfüggesztett hat hónapos börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a büntetlen előéletű, dolgozó, példás életvitelű nőt, aki a keddi Kossuth tér környéki demonstráción úgymond „tettleges fellépésével akadályozta a rendőrök intézkedését”. A mintegy 155 centiméter magas, 45 kilós, tehát drabális, tagbaszakadt hölgy komoly veszélyt jelentett a mániákusan törvénytisztelő, szemeket soha ki nem lövő, csakis bűnözők ellen kemény ÁVH-ra. A rezsim által elvárt ítéletet meghozó bíró neve Dr. Gyovai Mihály. Aki a patkány lakcímével, telefonszámával kapcsolatban felvilágosítással tud szolgálni, kérjük, küldje el a szerk(kukac)kuruc.info e-mail címre. Közben a gyilkoscigány Kozák Rajmund és két liszkai mokka lincselő már csak háziőrizetben van, 42 ellen pedig eljárás sem indult. A telefonhálózatot megbénító cigányterroristák csupán felfüggesztettett kaptak, az ÁVH és a bíróságok tömegesen hagynak futni, késelő, rabló, lincselő, vérengző mocsokfajzatokat. Liszkán először meg sem bilincselték a Szögi tanár urat halálra rugdosók egyikét, sőt, elmentek az ávósok cigit venni neki. Princz Gábor zsidrák bankár pedig 150 milliárd forint elsikaksztásáért pár millió pénzbüntetéssel megúszta.
A rendszerváltás után a bűnpártoló, magyar emberek megölésében vagy meghurcolásában bűnrészes bírákat, rendőröket, ügyészeket börtön fogja várni, a halálbüntetés visszaállítása után esetleg rosszabb.
Az ítélet szerint a vádlott ittasan, ismerőseivel vett részt a demonstráción délután. Amikor a rendőrök észlelték, hogy egyesek megpróbálják a Parlament körüli kordont szétbontani, megkezdték az intézkedést, a hangadók kiemelését. Ekkor lépett elő a vádlott és a rendőr elé került, akit szidalmazott, majd megragadta a rendőr tonfát tartó kezét, amelyet "csak speciális fogással tudott kiszabadítani". (Nem vicc, tényleg ez az indoklás.)
A neokomcsi patkánybíróság szerint ezzel a magatartással megvalósult a hivatalos személy elleni erőszak. Ezt támasztja alá a nő kihallgatáskor tett vallomása, a rendőrök véletlenül sem hamis tanúvallomásai és a rendőrök által készített videofelvétel is.
Kuruc.info - MTI-s szutykot korrigálva

„Ekkor lépett elő a vádlott és a rendőr elé került, akit szidalmazott, majd megragadta a rendőr tonfát tartó kezét, amelyet "csak speciális fogással tudott kiszabadítani".”
Én is ott voltam, és láttam az eset egy kis részét.
Viszont az ávósok szokás szerint ismét jól betanultan és kollektíven hazudtak.
Ha valakit meg akarnak ütni tonfával, és az ügyesen védi a reá irányuló ütést, az miért és mitől lesz „hivatalos személy” elleni erőszak?
Szerintem inkább csak a jogos önvédelem kategóriája! De persze ezeknél a bolsibérenc rohadékoknál bűnöst kell csinálni bárkiből és bármi áron. Gyorsítottan bírósági tárgyalással. Bezzeg Gyurcsányi vagy Zuschlag elvtársak ügyeit mióta húzzák-halasztják, aztán meg szépen ejtik jogilag „elévülés” okán!
 
Az első és második képen jól látható a „félelmetesen terrorista” nő (a jobb szélen zöld, csuklyás melegítőben), aki kivételesen nem csinált semmit. (Azzal a kb. 40 kilójával ugyan mit is tudott volna? Max. leköpi a tahó ávóst.)



A harmadik és negyedik képen a „félelmetesen terrorista” nő feltehetően kurvaanyáz egyet a szemeteknek. (De az viszont mitől lenne hatóság elleni erőszak?) Ezeknek a striciknek amúgy is mind a kurva anyjuk!



Az ötödik képen takarásban csupán annyi esemény történt, hogy az ávósok hirtelen kirohantak, körbefogták és a „félelmetesen terrorista” nőt a kordon mögé berántották. Ő még csak nem is nagyon védekezett!



A hatodik képen már csak az látszik, ahogy elfogva fogják … de ekkor sem védekezett! Viszont érdekes dolog, hogy sok ávósnál volt műanyag ipari kötözőszalag, amelyet ha jól tudom, ember megbilincselésére alkalmazni tilos! A lányt fogó ávós mögötti rohadék derekára is fel van fűzve néhány ilyen, amint ezeken a más ávósmocskokon szintén jól látható.



Vajon ezek a bűnöző cigányhordák ellen miért nem annyira nagylegények, s mindig csak a magyarok ellen tudnak rendszeresen vagánykodni? Hát mi ennyire birkanép lennénk?
A múltkoriban az egyik nagy vidéki „cigány-afférnál” még csak a kocsijukból sem nagyon mertek kiszállni!
F.L.