Arcára fagyasztjuk a mosolyt
A Kuruc.info
robbantotta ki a botrányt, hogy Draskovicsék bizonyítékot hamisítottak - órákkal később ezzel más médiumok, többek között a Hírtv is foglalkozott. Épp sabbat napján raktuk oda őket magyarázkodni, ami nem sikerült túl fényesre... Közben megszólalt az egyik érintett a pyrocenter fórumán, aki értetlenül áll az események előtt, hogy hirtelen terrorista lett belőle, noha már ítélet is született ügyükben, és soha nem vádolták őket ilyesmivel. Draskovics ismét sikeresen hülyét csinált magából.
NNI közlemény, részlet:
"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."
Tehát megpróbálják a lehetetlent is kimagyarázni, noha a cikkünkben található képek és videók megcáfolhatatlanul alátámasztják, hogy a két helyszín egyezik: Drazsé elvtárs  egy 2007-es, Bonyhád határában történt robbantást mutatott be, ahol szerinte terroristák robbantottak, akik a Magyarok Nyilaihoz tartoznak. Valójában semmi közük nem volt ehhez, de hát kell valami bizonyítékot felmutatni a sajtónak, leplezni kell a kudarcot és a beégést. A közlemény második felében már kezdődik a mosakodás: ők csak az egyik letartóztatott hazafi gépén találták ezt a felvételt, az eredetét tulajdonképp nem is tudják, de a kapcsolat az elkövetők és a gép használója között logikus...  Olyannyira logikus, hogy akinek a gépén netán megtalálható a szeptember 11-i terrortámadásról készült felvétel, amin becsapódnak a gépek a World Trade Centerbe, az sürgősen törölje le, mert ez egyértelműen igazolja, hogy szerepe volt a támadásban, és akár perceken belül kommandósok törhetik rá az ajtót itt, Abszurdisztánban.
Időközben megszólalt az egyik fórumon a bonyhádi kísérletezők egyike:
"Most se fórum, se oldal nem lesz egy darabig. Hála Draskovicsnak, megint szaglászódnak utánunk. Az a hígagyú a mi robbantásunkat hozta fel bizonyítéknak, hogy Magyarországon terrorszervezetek működnek.

Alig várom az újabb házkutatást!!!!

Szóval most terroristák lettünk, így 2 év után jól esik, tényleg..." 
A média is beszámolt korábban a 2007-es esetről, ahol 2 gyermek és 3 felnőttkorú fiatal ellen indult bírósági eljárás robbanószerrel való visszaélés miatt, az ügyet azóta lezárták. A legsúlyosabb ítélet 3 év felfüggesztett börtön volt, ám őket a bírósági eljárás egyik szakaszában sem vádolták meg terrorizmussal, pusztán a kíváncsiság és a pirománia vezérelte őket, amikor a szántóföld mellett robbantottak. Korábban ártalmatlan szerekkel kísérleteztek, ám végül összeöntötték tudásukat...
Itt Draskovicsnak van félnivalója, nem a fiataloknak. A Kuruc.info azt javasolja az érintett bonyhádi srácoknak, hogy konzultáljanak egy ügyvéddel (ha jelentkeznek szerkesztőségünkbe, tudunk segíteni), és lehetőleg tegyenek feljelentést. Rágalmazás, hamis vád - ki tudja, mi lehet belőle, Draskovics akár börtönbe is kerülhet, a srácok meg meggazdagodhatnak a kártérítésből. Bár Drazséék továbbra sem ismerik el, hogy az évekkel ezelőtti bonyhádi felvételt mutatták be a sajtónak, de a bíróságnak nem lesz nehéz dolga - hacsak nem politikai megrendelésre születik ismét ítélet.
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó: