"Senkit nem lőttek meg, mutasson egy esetet. Senkit nem lőttek meg, senkit nem kínoztak meg. Mutasson egy esetet, amikor bárkit is meglőttek vagy megkínoztak" - mondta Brüsszelben Morvai Krisztina kérdésére a Heller Ágnes nevű marxista zsidó boszorkány, aki fajtársait sajnáltatni érkezett a belga fővárosba. Korábban Gyurcsány is példákat követelt, akkor mutattunk neki. Hellert egyébként, mint a lenti kapcsolódó anyagainkból kiderül, az anyai ágon (tehát teljes mértékben) szintén zsidó kulturális államtitkár nagy gondolkodónak, a magyar (!) értelmiségi elit színe-javának nevezte.

Friss: A teljes videó, Morvai Krisztina kérdésével, valamint azzal a gyalázatos jelenettel együtt, amikor Kohn Bandita és egy európai hellerágnes pisszegve belefojtják a szót a jobbikos EP-képviselőbe:
A vita teljes anyaga megtekinthető Morvai Krisztina honlapján (sajnos csak az egyes felszólalások eredeti nyelvén) a következő linkre kattintva: http://www.morvaikrisztina.hu
A korábbi videónk:
Kapcsolódó:
Korábban írtuk: Megismételték a magyar médiatörvény felülvizsgálatára vonatkozó felszólításukat az Európai Parlament Zöldek és az Európai Szabad Szövetség frakciójának képviselői abban a keddi vitában, amelyet Veszélyben van-e a magyar demokrácia? címmel, Heller Ágnes részvételével tartottak Brüsszelben.
Heller Ágnes - aki hangsúlyozta, hogy "liberális értelmiségiként" szól - bevezetőjében maga is rossznak minősítette a törvényt, és több bírálatot megfogalmazott a kormány ellen. A nyílt vitában fideszes képviselők is felszólaltak: Hankiss Ágnes és Bagó Zoltán csúsztatással és szélsőséges elfogultsággal vádolták a filozófust, és Schöpflin Györggyel együtt azt hangoztatták, hogy Magyarország jogállam, ahol a sajtószabadság sincs veszélyben - számol be az MTI.
Részlet az MN cikkéből:
Az Európai Parlament zöld-frakciójából kiküldött meghívó is emelte Heller Ágnes filozófus tegnapi „nyílt vitájának” hangulatát, ugyanis az elektronikus levél átalakítás nélküli kinyomtatása után vezetéknevéből csak a „Hell” (pokol) maradt.
Komolyra fordítva a szót: a lukácsista filozófusnak komoly reklámot csaptak már reggel, amikor a magyar médiatörvényt ismét kiveséző konferencián is osztogatták a meghívót. Sőt: az azon szintén részt vevő Helga Trüper európai parlamenti képviselő – Heller Ágnesnek, mint mondta, jó barátja – azzal is felcsigázta a jelenlévők érdeklődését, hogy kijelentette, a professzor asszonyt zsidó származása miatt is diszkriminálják Magyarországon.
Trüper képviselő vezette fel Heller Ágnes előadását a délután kezdődő másfél órás vitán. Heller azzal kezdte beszédét, hogy a jobboldali lapokban a „liberális” jelző – amit rá és társaira aggatnak – szitokszó. Majd rátért arra, hogy a magyar kormány nem konzervatív, mint állítja, ugyanis az a kormány, amelyik forradalomra – a fülkék forradalmára – hivatkozik, nem lehet az. – Az Orbán-kormány az elmúlt húsz évet kriminalizálja, és nyakló nélküli kampányt folytat volt kormányok és annak tagjai ellen. Ez veszélyes – jelentette ki.
Orbán Viktor azzal kezdte a hatalmi ágak szétválasztását, magyarázta, hogy egy bábot, Schmitt Pált nevezett ki államelnöknek, aki ráadásul szolga. Orbán a végkielégítésekre kirótt 98 százalékos adóval folytatta. Legalább kilenc alkalommal változtatta meg az alkotmányt, majd pedig államosította a magánnyugdíjpénztárakat, sorolta a miniszterelnök „bűnlajstromát” Heller Ágnes.