Épp az imént frissítettük a szombathelyi, természetesen cigányok által elkövetett lincselést tárgyaló anyagunkat a(z ön)cenzúrázás, ill. elvtelen, minden határon túlmenő rajvédelem további bizonyítékaival, példáival (valamint az egészséges, életképes országok – pl. Finnország – ezzel teljesen ellentétes gyakorlatával), máris itt a hír, hogy cigányainkat kiengedik.
Mint a kedves olvasó láthatja, tényleg „rend” lett, tényleg „odacsapnak” a bűnözőcigányoknak! Hadd utaljunk megint csak a barcsi srácok példájára: ők csupán felpofoztak (1-2 percen belül gyógyuló „sérülés”) egy cigányasszonyt, mégis azonnal előzetesbe vágták őket, ahonnan még érettségizni sem engedték ki őket, ezzel teljesen tönkretéve az életüket. (Aztán meg jött a letöltendő.) Ezeket meg? Mivel cigányok, azaz büntethetetlenek, érinthetetlenek, azonnal kiengedik, hadd bűnözzenek, raboljanak, lincseljenek, gyilkoljanak tovább. Pedig sokkal-sokkal komolyabb sérüléseket okoztak, mint a barcsiak... Cigányisztán, törvény előtti "egyenlőség", 2011-ben.

Az eredeti hír: 
Elengedik a premontreis diákokat bántalmazó triót?

A nyugat.hu információja alapján az ügyész nem kezdeményezi az előzetes letartóztatását annak a három elfogott fiatalnak, akik tesztfutásról visszatérő gimnazistákat bántalmaztak Szombathelyen.


A nyugat.hu információi szerint az ügyész nem kezdeményezi a pénteken szombathelyi diákokat megtámadó és súlyosan bántalmazó társaság három elfogott tagjának előzetes letartóztatásba helyezését, így szabadon távozhatnak. A rendőrök a banda negyedik tagját is beazonosították és időközben előállították.

Pénteken dél környékén a Premontrei Gimnázium egyik osztályának tanulói 12 perces futáson vettek részt testnevelés óra keretében. Erről tartottak vissza az iskolába, amikor egy, nem az iskolához tartozó társaság az APEH (NAV)parkolóban előzmény nélkül inzultálni kezdett három gimnáziumi pólóban sétáló fiút. A szóváltást tettlegesség követte, többek között fejberúgás is, emiatt az egyik tizenéves diákot kórházba kellett szállítani. Társa szintén fej- és lágyrészsérülést szenvedett. A nyomozás során begyűjtött információk alapján a rendőrség őrizetbe vett három személyt. A gyanúsítottak ellen garázdaság és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást. Szabadlábra helyezésük híre megdöbbenést keltett az általunk megkérdezett tanulók között.

A rendőrség hétfőn ad bővebb információt az esettel kapcsolatban.
(Nyugat)