A gimnázium bejárata.
A támadás az APEH parkoló felől történt
Gimnazistákra támadt egy hétfős cigány horda Szombathelyen - a helyi újság először megírta az elkövetők származását, majd, öncenzúrát alkalmazva, átírták a saját szövegüket. Nálunk mindkét változatot elolvashatja.
Most ez látható a Vasnépe.hu-n:
Durva támadás! Nappal, a belvárosban verték össze a gimnazistákat
Egy hétfős csapat támadt premontreis gimnazistákra Szombathely belvárosában pénteken dél körül, értesült portálunk. A diákok Cooper-tesztet futottak a Városligeti pályán, innen tartottak vissza az iskolába. Ketten sérültek meg; délutánra négy elkövetőt elfogtak.
A szombathelyi belváros szívében, az APEH-parkolóban támadt egy csoport azokra diákokra, akik iskolai futásból tartottak vissza a Premontreibe, értesült a vasnepe.hu.
A diákok premontreis egyenpólóban vonultak vissza az iskolába, amikor az APEH-parkolónál egy hétfős társaság előbb csak verbálisan inzultálta a sor végén haladó három fiatalembert, majd rájuk is támadtak. Egyikük elájult egy a fejére mért rúgástól, őt agyrázkódással szállították kórházba. Másik társának szintén fejsérülései keletkeztek, őt is kórházba vitték. A harmadik fiú megúszta kisebb karcolásokkal. Az esetnek több szemtanúja is volt, ők próbáltak a megtámadott fiúk segítségére sietni.
Úgy tudjuk, a gimnazisták tanári felügyelet nélkül sétáltak vissza.
A rendőrség nagy erőkkel kezdte el keresni az elkövetőket, információink szerint négy támadót kora délután el is fogtak.
Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűncselekménye miatt indítottak büntetőeljárást.
Címkék: szombathely, diákverés, Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium

Az első változat pedig ez volt (kiemelés tőlünk):
Durva támadás! Nappal, a belvárosban verték össze a gimnazistákat
Egy hétfős cigány csapat támadt premontreis gimnazistákra Szombathely belvárosában pénteken dél körül, értesült portálunk. A diákok Cooper-tesztet futottak a Városligeti pályán, innen tartottak vissza az iskolába. Ketten sérültek meg; az elkövetőket keresik.

Árulkodó Google: néhány oldal az eredeti szöveget vette át

A szombathelyi belváros szívében, az APEH-parkolóban támadt egy romákból álló csoport azokra diákokra, akik iskolai futásból tartottak vissza a Premontreibe, értesült a vasnepe.hu.
A diákok premontreis egyenpólóban vonultak vissza az iskolába, amikor az APEH-parkolónál egy hétfős cigány társaság előbb csak verbálisan inzultálta a sor végén haladó három fiatalembert, majd rájuk is támadtak. Egyikük elájult egy a fejére mért rúgástól, őt agyrázkódással szállították kórházba. Másik társának szintén fejsérülései keletkeztek, őt is kórházba vitték. A harmadik fiú megúszta kisebb karcolásokkal. Az esetnek több szemtanúja is volt, többen próbáltak a megtámadott fiúk segítségére sietni.
Úgy tudjuk, a gimnazisták tanári felügyelet nélkül sétáltak vissza.
A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket, csoportosan elkövetett garázdaság bűncselekménye miatt indítottak büntetőeljárást.
Címkék: szombathely, cigányok, diákverés, Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium
(Vas népe nyomán Kuruc.info)
Frissítés (máj. 22. 17:35): képernyőfénykép az eredeti cikkről:


(nagyobb méretű és sokkal jobban olvasható eredeti ITT).

Azóta a cigányfajvédő sajtó még inkább megpróbálta tisztára mosni kis védenceit. A Nyugatmagyar (ugyanaz a rajvédő brancs, mint ami pl. a Kisalföldet is kiadja) például már a fenti hét támadóról beszámoló szöveget is túlságosan durvának érezte, és immár „csak” négy támadóról ír a „Futás közben kötöttek bele a szombathelyi diákokba” című anyagának frissített változatában: „Két szombathelyi diák sérült meg pénteken, amikor négyen bántalmazták őket és beléjük is kötöttek. A tanulók Cooper tesztet futottak.”

Kíváncsiak vagyunk, mit találnak még ki médiazsidaink a szennyes mosására. Hamarosan az is kiderül, hogy a gimnazisták igazából magukat verték össze és/vagy csúnyán néztek a cigányokra és/vagy cigányoztak, és emiatt teljesen jogos volt a meglincselésük. Ahogy az Abszurdisztánban szokás. Miközben kivétel nélkül minden normális országban mindennemű szívfájdalom nélkül megírják, ha egy erőszakos bűncselekményt cigányok, muzulmánok, niggerek vagy más, hasonló (túlnyomórészt) selejtek követnek el, nálunk teljes a kuss. És a(z ön)cenzúra.

Csak egy, igen friss (egy hetes – bizonyítva, hogy napi szinten(!) jelennek meg olyan finn rendőrségi és sajtóközlemények, amelyek egyértelműsítik a nigger stb. származást) példa a külföldi gyakorlatra Európa Japánjából, az elmaradottsággal, primitívséggel stb. igazán nem vádolható Finnországból: az ITT található cikk azt mondja el, hogy a súlyosan muzulmánfertőzött Tamperében (ipari nagyváros, ahol a múltkor a tetvek, ahogy szokták, biztosítási csalás keretében felgyújtották a pizzériájukat, amelynek következtében három fiatal finn szenvedett tűzhalált) egy tetves nigger az utcán megragadott egy finn lányt, és egy zárt furgon hátsó részébe tuszkolta, ahol aztán két másik niggerrel együtt megerőszakolta. Az eredetileg az Aamulehtiben (az, ahogy az ITT is ellenőrizhető, az egész ország második(!) legnagyobb példányszáma napilapja – nem egy „komolytalan, pár ember által olvasott nácifasiszta zuglap”!) megjelent szöveg, természetesen, egyértelműsíti az elkövetők származását: „Poliisin mukaan kaikki miehet olivat tummaihoisia.” („A rendőrség szerint az elkövetők feketebőrűek voltak.”) Ja igen, mint az innen is látható, nem csupán az Aamulehti írta meg a származást, hanem azt a rendőrség egyértelműsítette.
Vagy nézzük például EZT a hírt, amely arról számol be, hogy egy szudáni HIV-fertőzött nigger (az afrikaiak jó része AIDS-es...), Barnaba Feter Wor Gony, megerőszakolt egy 16 éves finnt (a nyavalyájuk terjesztése ilyen igencsak elterjedt „szórakozás” az AIDS-es niggerek között - lásd pl. EZT), majd rátámadt a rendőrökre. Teljes név és származás egyértelműsítése az eredeti cikkben - ha valaki ellenőrizné szeretné mindezt, de nem tud finnül, használja a Google Translate szolgáltatást, lehetőleg angol célnyelvvel, mert arra sokkal jobban fordít, mint magyarra. (Kapcsolódó, régebbi cikk ITT.) Nos, így megy ez Európáben mindenhol máshol – csak nálunk nem, csak nálunk van teljes kuss, ha a nyíltan az elpusztításunkra, kiirtásunkra törő génhulladékok (hazánkban: cigányok) rossz fát tesznek a tűzre.