A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetősége eddig nem nyilvánított véleményt az egyik tagunk által még januárban, a Hajógyári-szigetre bejelentett tüntetés ügyében, a szélsőségesen magyarellenes balliberális média mégis veszett állatként esett neki a mozgalmunknak.
Mi hajlottunk volna a jó szóra, törekedhettünk volna megegyezésre, de azok után, hogy ismételten mocsokáradatot zúdítottak a fejünkre, a Sziget Fesztivál főszervezője pedig a kiválasztottak gőgjével eltelve kijelentette, hogy bárkivel tárgyalna, de velünk, radikálisnak mondott magyarokkal soha, megváltoztattuk az álláspontunkat.
Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Gerendai Károly főszervező burkoltan több ezer külföldi szélsőbaloldali anarchista támadásával fenyegette meg a tüntetésen részt venni szándékozó magyarokat. Mégis mit képzelnek az elmúlt évtizedekben állami pénzen, adóforintjainkból meghízott kiválasztottak? Minket, magyarokat akarnak megfélemlíteni az idehozott drogos külföldi csőcselékkel?
Most hozták csak meg igazán a kedvünket ahhoz, hogy éljünk törvényadta jogunkkal, és mozgósítsuk a magyar nemzeti ellenállást a törvényesen bejelentett tüntetésre. Üzenjük ezt Gerendai elvbarátainak is, akik az elmúlt években a Magyar Szigetet próbálták aljas eszközökkel ellehetetleníteni. Ajánlom figyelmükbe a régi magyar mondást: Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!
A HVIM vezérkara
(Kuruc.info)