Emlékszünk még Siófok fideszes polgármesterének állítására - arra, hogy, idézzük, „Siófok gazdasága összeomlana a romák nélkül”?

Nos, azóta ezer és egy alkalommal kellett tudósítanunk ennek a siófoki söpredéknek a legújabb bűnügyeiről (lásd pl. ITT egy viszonylag friss esetet.) A legújabb, alább olvasható hírből kiderül, hogy a Fidesz-kedvenc siófoki cigányok bűnözése, finoman szólva, nem  „egyedi eset”, amiből „nem szabad általánosítani”. Mint kiderült, nagy számban(!), szervezetten bűnöznek a foki cigók, a Fidesz kedvencei.

Tessék, itt tartunk. Nálunk a kormánypárt prominens politikusai életfontosságúnak nevezik a cigányok jelenlétét, mintha nélkülük nem működne az ország. (Dehogynem, sőt! A kieső kiadásokat normálisan is el tudnánk költeni, és minimum(!!) Szlovénia szintjén állnánk. Azokén a szlovénokén, akik zseniális huszárvágással szabadultak meg a korcsaik túlnyomó többségétől. Meg is lehet nézni, hol állnak most gazdaságilag, életszínvonalilag, ráadásul a közvetlen, a cigányok  túlnépesedése és fehér-kiirtása miatti nemzethalál se fenyegeti őket, szemben velünk.) Normálisabb országból meg nagy iramban lapátolják ki őket (franciák, olaszok, finnek, sőt, még az amúgy idióta-libsi, a mozlimok seggét fényesre nyaló svédek is) vagy eleve be se engedik őket (amerikaiak, kanadaiak, dánok).

A cigánybűnözés sajtóbeli tárgyalása dettó. Nálunk mély kuss van, ha a cigányok bűnöznek, és a rendőrség még véletlenül sem említené meg az idős, védtelen, a házaló stb. korcsok által előszeretettel kirabolt időseknek, hogy „cigánnyal szóba nem szabad állni”. Sőt, még közvetve sem utalnak erre: „valahogy” mindig elfelejtődik a cigány származás bárminemű(!) megemlítése vagy az arra való utalás. Nehogy már a potenciális áldozatok a legeslegfontosabb, már említett szabályt („cigányt messziről elkerülni!”) betartva elkerüljék a sorsukat.... Közben meg gyakorlatilag minden más országban automatikusan megírják a lapok, ha egy cigány gyilkol vagy rabol. Hadd mutassunk megint egy igen friss, tegnapi(!) példát, ismét csak a cigókkal szintén igencsak bánni tudó Finnországból. Ott nemcsak a pár nappal ezelőtti gyilkosság elkövetőjéről írták meg, hogy cigány (lásd az ITTENI, ezzel kapcsolatos szekciót), hanem azóta több másik orkbűnözőről is. Például az ITT található hírben („A tolvajcsapatnak már több, mint 30 áldozata van – nézd meg a gyanúsított képét!”) is egyértelműsítik a cigány származást („A lopásokban az elkövetés módja közös. Két fekete hajú, 20–40 éves külföldi roma nő agresszíven áldozatuk nyakába köti az általuk árult hulladék-hamis ékszert. Ezzel egy időben a nők letépik/elrabolják áldozatuk eredeti, drága nyakláncát. Néhány esetben azonban nem nők, hanem egy külföldi roma férfi volt az elkövető.”; eredetiben: „Kaikkia varkauksia yhdistää sama tekotapa. Kaksi tummahiuksista, 20–40-vuotiasta ulkomaan romaninaista tulee kadulla kauppaamaan rihkamakorua ja sovittaa sitä aggressiivisesti uhrin kaulaan. Samalla naiset nappaavat uhrin oman, kalliin kaulakorun. Muutamassa tapauksessa tekijänä on kuitenkin ollut ulkomaalainen romanimies.”) Ja igen, a címben is hivatkozott képen se takarták ki a korcs arcát - tessék, meg lehet nézni az eredetit ITT. Arról nem is beszélve, hogy Helsinkiben a városvezetés (most már) mindent megtesz, hogy a romániai cigóknak semmiképp ne legyen maradásuk (kapcsolódó cikk ITT; azóta az elöljárók, ill. a rendőrség még inkább bekeményített).

A hír:
Megyünk lopni: kisbusszal szállítják a zsákmányhoz a tolvajt
Siófok: Kisbusszal hozzák-viszik a kukoricatolvajokat – figyelték meg a napokban a Siófok-környéki Gazdakör tagjai. Érik a kukorica, ezzel együtt itt a tolvajok szezonja is.


Fényes nappal szedik le az érett csöveket, tíz-húsz zsáknyit egy táblában, tájékoztattak a gazdakörösök. Figyelő szolgálatot szerveztek, sőt tetten is értek már kukoricatolvajokat. Ez sem rettenti azonban vissza őket.

Nagyüzemi módszerre tértek át: nyolc-kilenc személyes furgonból teszik ki a kukoricalopókat, majd „dolguk végeztével” össze is szedik őket. Lopják a GMO-szennyezés miatt kitárcsázott kukorica szomszédságában ugyancsak kitárcsázandó terményt is. Ha e kukorica a tolvajok által visszakerül a „körforgásba”, azaz például állatokkal etetik meg, azt ki ellenőrzi?
(sonline)