A mai Magyar Nemzet megint több korrekt „cigányos” cikket hozott le. Ezek közül a legfontosabb a Csibrákon történtekkel foglalkozó, amely, többek között, többször is(!) nevesíti az áldozatot összeverő cigány származását.

Apropó, ha már Csibráknál és a napisajtónál vagyunk... Tudják-e a Kedves Olvasók, hogy mindannyiunk „kedvenc” lapja, a Népszabadság mai száma hány sorban foglalkozott a témával, természetesen reklámszlogenjük, az „A tájékozottság magabiztossá tesz” jegyében? Egyetlen eggyel sem. Hát azt tudják-e, hogy mekkora terjedelemben sajnáltatták a cigókat? Eltalálták: nagyban. Egy majd' féloldalas cikkükben (Roma jövőkép: éhséglázadás) fenyegették a magyarságot éhséglázadással, és szólaltatták meg a „Szociológiai Egyház” két felkent papját, Szuhay Pétert és Zolnay Jánost. Nagyon elszaladt a cigókkal és (99,99%-ban, természetesen, zsidó származású) rajvédőikkel a ló, már alig akad olyan nap, amikor cigányvezetők (azaz nem névtelen senkik) ne fenyegetnének bennünket új Trianonnal, éhséglázadással, „szabadságharccal” - egyik legutolsó, kapcsolódó cikk ITT. (Ennél már csak az szánalmasabb, hogy az egész Hétvége-mellékletet szervilis Amerika-sajnáltatásra/seggnyalásra, kilenctizenegyezésre fordították, szemben a jóval normálisabb, a „terrorakció”-évfordulót a helyén, mínuszos anyagként kezelő sajtótermékekkel, pl. a Magyar Nemzettel.)

A Nemzet-anyag, mint mindig, csak és kizárólag nálunk olvasható, mivel saját szkennelésű. Nem szkenneltük be az anya arcképét - egyértelműen magyar/fehér a hölgy (amit az a cikkben vázolt életviteléből is kiderül), azaz megint cigány terrorizált magyart/fehéret. (Figyelem! A többi „cigós” Nemzet-cikket is beszkenneljük a mai nap folyamán!)

„Anya! Gyere, segíts, mert összeégtem!”
Már három műtéten is átesett a kisfiú - A rendőrség vizsgálódik, de a körülmények még tisztázatlanok

Továbbra is életveszélyes állapotban van az a tízéves gyermek, aki rejtélyes körülmények között még hétfőn égett össze a Tolna megyei Csibrákon. Egyelőre senki nem tudja, hogy Attila hogyan szenvedett égési sérüléseket: szándékosan sebesítette meg magát, vagy baleset érte. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A héten már a harmadik műtétet hajtották végre a tízéves Hilcz Attilán azóta, hogy hétfőn egyelőre tisztázatlan körülmények között felgyújtotta magát. A kisfiú továbbra is életveszélyes állapotban van, életéért a Bethesda Gyermekkórház intenzív osztályán küzdenek. Édesanyja tegnap délelőtt meglátogatta őt, a műtét előtt néhány percig láthatta is gyermekét, beszélni azonban nem tudtak. A kisfiút ugyanis mesterségesen altatják, hogy ne érezze a fájdalmakat.

Hilcz Jánosné kora délután érkezett haza a Tolna megyei Csibrákra. A család felsősori otthonában ma már semmi nem árulkodik a hétfői tragédiáról: az udvaron kiscicák játszadoznak, és apró kutyák futkosnak a sajtó munkatársai után. Attila édesanyja készségesen megmutatja a kert végi területet, ahol a kisfia felgyújtotta magát; a fűben apró égésnyomok jelzik a rettenetes eset helyszínét. Nem sokkal később az előszobában az asszony szomorúan eleveníti fel a hét eleji szörnyűség pillanatait. - A fiam fél négy körül azzal érkezett haza, hogy az iskolában az egyik osztálytársa, egy tizenhárom éves cigány fiú (Kuruc.info: mint már írtuk, a származás egyértelműsítése az általunk beszkennelt  és szó szerint leközölt eredetiben – ha bárkinek bármi kétsége lett volna...) bántalmazta. Mondtam neki, hogy reggel bemegyek az iskolába, és beszélni fogok a tanár nénivel. Erre ő közölte, hogy kimegy hátra játszani, amiben nem volt semmi rendkívüli, hiszen gyakran teszi ezt. Ezután a fiam átöltözött, majd kiment az erdő felé. Nem telt bele tíz perc, Attila szaladt le a dombról anyaszült meztelenül, megállt az ajtóban, és azt mondta: „Anya! Gyere segíts, mert összeégtem!" Leöntöttem egy vödör hideg vízzel, majd beültettem a kádba, és ott próbáltam hűteni a testét. Mentőt hívtunk, akik a helyszínen ellátták, majd rohamkocsival a helyi kórházba, onnan pedig helikopterrel a fő városi Bethesda Gyermekkórházba szállították. Azonnal meg kellett műteni, ma is megoperálták, még nincs túl az életveszélyen. Különböző bemetszéseket kellett ejteni a sérült részeken, hogy lélegezzen a bőr és a hús - mondja elkeseredetten Hilcz Jánosné.

Hosszú felépülésre számíthat a kisfiú

Az anya könnyeivel küszködve beszélt a mai látogatásáról is. - Ma Attila bal kezét operálták meg, ép bőrrészeket ültetnek a végtagokra, így próbálják megmenteni a sérült testrészeket. A műtét előtt csak pár percet kaptam, oda-vissza hat órát utaztam azért a néhány pillanatért, amit soha nem felejtek el. Mindenhonnan csövek lógnak ki a testéből, az egész gyermek olyan, mint egy múmia. Az orvosok sem tudják, hogy mekkora az esély a felépülésre - jegyzi meg keserűen.

Az asszony hétfő óta nem beszélt azzal a cigány fiúval, aki bántalmazta a gyermekét, és nem beszélte meg a történteket az osztálytárs szüleivel sem. - Szerintük a gyerekük nem hibás (Kuruc.info: miért is lenne az... végül is, egy cigány „szülőnek” kifejezetten örömet szerez az, ha a gyerekük magyart, fehéret, nemcigányt gyilkol, lincsel, gyújt fel, szúr meg stb. Ezek a patkányok ilyenek, nem csoda, hogy minden másik országban sokkal keményebben odavernek nekik...) én viszont nem értem, miért kellett úgy megütnie és megrúgnia a fiamat, hogy el kelljen vinni a körzeti doktornőhöz. Erre pedig szükség volt, mert Attila nehezen vette a levegőt, és fájdalmai voltak - árulja el a megégett kisfiú édesanyja. Arra a kérdésre, hogy pontosan mi történt hétfőn délután Attilával, és gyermeke miként égett meg, nem tudja a választ. A történtek után ugyanis - amíg magánál volt - a kisfiú csak azt ismételgette, hogy „lett egy nagy tűz, és meggyulladtam" és a mentőben is csak annyit mondott, hogy „fáj". Az asszony végül jelzi, hogy roppant hálás Attila osztályfőnökének, aki folyamatosan hívja őt telefonon, tartja benne a lelket, emellett gyűjtést szervezett, hogy támogassa a családját. Nagyon jólesik neki Rab Hajnalka önzetlen segítsége, mint ahogy megköszön minden felajánlást. Lapunk úgy tudja, hogy akadt olyan, aki azzal jelentkezett a tanárnőnél, hogy Attila kezelése alatt egy héten egyszer ingyen felviszi a hölgyet a Bethesda Gyermekkórházba, míg mások élelmiszerrel és pénzzel segítik a családot.

Mindenki értetlenül áll

Miközben Hilcz Jánosné odabent a sajtó munkatársait tájékoztatja, több rokon - mások mellett a hölgy nővére - a történtekről beszélget az udvaron. Ok sem sejtik, hogy Attila miként sérülhetett meg, azt azonban megtudjuk tőlük, hogy a család májusban költözött Csibrákra, és a háromgyermekes anya azóta próbálja meg rendbe hozni a meglehetősen romos ingatlant. A hozzátartozók elmondják, hogy az anya tavaly szabályosan elmenekült a férjétől, mivel a férfi azelőtt meglehetősen keményen bánt a családjával. Először Dombóvárra, albérletbe mentek, majd Csibrákon próbáltak új életet kezdeni. - Azóta négyen tengődnek havi 60 ezer forintból, miközben az apának új élettársa van, akivel két gyermeket nevelnek. Haza viszont nem ad semmit, és a baleset óta sem érdeklődött a fia állapota felől - panaszolja Hilcz Jánosné nővére.

Ahogy a család és a rokonok, úgy a helyiek sem tudják, miként és miért történhetett meg a baj. Az egyik szomszéd érdeklődésünkre közli, hogy természetesen ő sem látta az esetet, és csak úgy értesült róla, hogy mentő érkezett az utcába. Az asszony kiáll Hilczné mellett, mert szerinte a három gyermek édesanyja a lehetőségeihez képest mindent megtesz a családjáért. - Még az áramot is bevezette a házba, a gyermekeket pedig mindig tisztán járatja az iskolába - mondja a szomszédasszony, aki szerint Hilcznén nem lehet számon kérni a történteket. A falubeliek még ennyire sem tájékozottak, akad olyan helyi, aki lapunk munkatársaitól értesül a történtekről, míg mások az előző esti híradások tudósításait ismételgetik vissza. Mindannyian sajnálják azonban a családot, mivel szerintük Hilczéknek eddig sem volt könnyű élete, ezután pedig még több problémával kell megküzdeniük. A kisfiú ugyanis várhatóan hosszú kezelésre szorul a fővárosban, miközben az asszonynak a két iskolába járó gyermekkel is foglalkozni kell majd.

Az iskola nem nyilatkozik

A dombóvári Móra Ferenc Általános Iskola vezetősége - ide jár a három Hilcz gyermek - az egy nappal korábbiakkal ellentétben már nem akar beszélni a hétfőn történtekről. Mind Rab Hajnalka, Attila osztályfőnöke, mind Nagy Anita, az intézmény igazgatója közli, hogy a főigazgató megtiltotta a nyilatkozattételt. Ügy tudjuk, ennek hátterében az áll, hogy a vezetőség felháborodott a sajtó előző napi tudósításain. Zokon vették, hogy egyes médiumok ügy tálalták az eseményeket, mintha ok-okozati összefüggés lenne az iskolai incidens és az otthoni rejtélyes eset között. (Kuruc.info: ne lenne? Amúgy ismerős ez a védekezés: a székesfehérvári, súlyosan cigányfertőzött Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban ugyanígy játszották a hülyét a vezetők, csak hogy ne essen folt az iskola „jó hírén”...) Az intézményben egyébként, amely mind kívül, mind belül rendezett képet mutat, zömében tanulásban akadályozott gyermekeket oktatnak, nevelnek. Nemcsak a város, hanem a környező községek területéről is fogadják a diákokat, akik információink szerint bőven adnak feladatot az iskola pedagógusainak. (Kuruc.info: értsd: korcsaink csak a szokott „színvonalat” hozzák. V.ö. „tanulni akarnak a cigányok”, „szivascsként szívják magukba a tananyagot” és a többi rajvédő hazugság)

Csáki Mónikát, a gyermekjóléti szolgálat munkatársát, Attila édesanyja telefonon tájékoztatta a szörnyűséges esetről. Hivatalos tájékoztatást nem kaptak sem a rendőrségtől, sem máshonnan. A szakember lapunknak megjegyzi, hogy a Hilcz gyerekekkel soha nem volt gond. - Az igaz, hogy anyagi nehézséggel küzdenek, de ezen kívül nem tudunk más problémáról - fűzi hozzá. Arra a kérdésre, hogy a Móra Ferenc Általános Iskola több feladatot ad-e nekik, mint más helyi oktatási intézmény, nemmel válaszol. Szerinte az iskola diákjai nem problémásabbak, mint a többi intézménybe járó gyermekek. Érdeklődünk a család jövőjéről is, erre Csáki Mónika leszögezi, hogy egyelőre semmilyen olyan körülmény nem merült fel, ami szerint a gyerekek veszélyben lennének. Emiatt szó sincs arról, hogy közbe kellene lépniük, és elvennék az asszonytól a gyermekeket. Végül kitér arra is, hogy ha az anya hozzájuk fordul segítségért, akkor maximum 5000 forintig támogatni tudják Hilcznét, aki azonban eddig nem jelentkezett náluk. (Kuruc.info: mert magyar / fehér, aki a büszkesége miatt se menne el segélyért, és nem élősködő cigány, aki csak a markát tartja, és számára épp az jelenti a büszkeséget, ha a „gádzsókat” a lehető legkülönbözőbb módokon le tudja húzni, meg tudja kopasztani...)

A dombóvári rendőrkapitányságra szeptember 5-én érkezett a bejelentés, miszerint Csibrákon életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy kisfiú a család otthonának udvarán - tájékoztatta lapunkat Kitanics Zsuzsanna sajtóreferens. Az ügyben közigazgatási eljárást indítottak, az eset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A rendőr őrnagy lapunkat arról tájékoztatja, hogy egyelőre nem tisztázott, miként került gyúlékony folyadék a fiúra, és hogyan keletkezett a tűz. - Minél több embert meg fogunk hallgatni az üggyel kapcsolatban, keressük a lehetséges tanúkat - teszi hozzá.
Frissítés (14:36): egyik kedvenc hozzászólónk (egyik régebbi, szintén kiemelt anyaga ITT), „Gan Ceann”, a kommentek között megint megörvendeztetett bennünket egy olyan hozzászólással, ami mindenképp külön figyelmet érdemel. Ezt is kiemeljük, hogy ne sikkadjon el, és azt kérjük Gan Ceann-től, hogy a jövőben is tiszteljen meg bennünket gyakorlatilag minden egyes esetben igen színvonalas és tartalmas hozzászólásaival.

"A cigányfattyú reakciója: "figyeljé' má' gázsi, hogy lezúztam a gádzsót, felgyújtotta magát olyan raj voltam, juhhé!"
És dehogyisnem ok-okozati tényezőről van szó. Nem is csak egyetlen okról, hanem valószínűleg hosszú ideje tartó okok sorozatáról, és most pattant el a húr. Az iskola azért nem nyilatkozik, mert ők is felelősek, hiszen tétlenül nézték, amint a cigányállat terrorizálja a többieket, nehogy a politikusok felvonják a szemöldöküket. Emiatt hát az osztályfőnök "önzetlen" segítsége. Bűntudat és feljelentéstől való félelem keveredése. Sajnos inkább az utóbbi, ezeket a polkorrekt jellemeket nem látták el a gének túl sok lelkiismerettel, annál jobban féltik viszont saját jólétüket. Ugyanazt csinálja, mint Stohl, amikor megpróbálta megvenni az áldozatát. Aki járt iskolába, az tudja, hogy a tanároknak lehetetlen nem tudni az ilyen iskolai terrorról, a cigányállat pedig még jó látványosan is csinálja, hisz' megteheti, meg úgy mégrajabb, szoszi. A másik ok pedig, ami miatt hallgat az iskola, az, hogy leszóltak odafentről. Mert ha kipattan egy ilyen sztori, veszélybe kerül az elmúlt húsz év szőnyeg alá söprő cigánypolitikája, amely Orbán cigánystratégiájában öltött végső, dicső formát. Azt pedig nem kockáztathatják, hogy Orbán máris ilyen csúfosan beégjen. A gyermekjólétisek helyében az iskolában szimatolnék, ha valóban a gyermekek jóléte a céljuk. Kizárt dolog, hogy nem tudtak a cigányállat randalírozásairól, aki ily módon rengeteg gyermek jólétét veszélyezteti. A pedagógusokkal együtt, akik mindezt hagyják.

Még egy észrevétel, ami a folyamatos cigányterrort bizonyítja: a kisfiú valószínűleg azért szeretett hátul, az erdőben játszani, mert ez számára egy menedék volt, egy másik világ, ahol elrejtőzhetett a kinti valóság, tehát a mindennapi cigányterror elől. A bántalmazott gyermekeknek gyakran van ilyenféle kis zuguk, alternatív világuk, amelybe menekülnek."
Frissítés (szept. 11. 23:37): Olvasó: Tisztelt Szerkesztőség!
A tolnai Csibrákon önmagát felgyújtott Hintz-gyermekről szeretnék információkat szolgáltatni Önöknek.
Csak Önök írták meg, hogy cigánygyerek bántalmazása után gyújtotta fel magát a csibráki fiú. Mindketten a dombóvári kisegítőiskolába jártak/járnak. A mai híradókból értesültünk, hogy az iskola igazgatója nem hajlandó nyilatkozni az ügyel kapcsolatban. Az iskola igazgatóját Krauss Péternek hívják, aki régi bolsevik. Az előző ciklusban ő volt az MSZP-s alpolgármester a fideszes Patay Vilmos mellett, aki jelenleg országgyűlési képviselő. Dombóváron köztudott, hogy a cigány közmunkásoknak még mindig a helyi MSZP osztja a pénzt (részmunkaidős munkákért), akik ezért (is) nagyon hálásak az itteni MSZP-nek, biztos szavazóik. Természetes, hogy "cigány-ügyekben" a cigányok mellett állnak a város komcsi urai velünk szemben. Ezért nem is fog Krauss komcsi igazgató a cigányokkal szemben nyilatkozni.
Üdvözlettel: Óceán