/Frissítés a lap alján/
Olvasónk írja:
Kurucok, Magyar Testvéreim!
A Felvidéken a VÚB Bank egy pályázatot hirdetett, miszerint hat kiválasztott történelmi kapu közül a szavazók választhatnak, melyik tetszik nekik a leginkább, és amelyik műemlék a legtöbb voksot kapja, annak az adott bank egy jelentős pénzösszeget ajánl fel, amiből gyönyörűen fel lehet azt újítani.
Idén a komáromi Lipót kapu is bekerült a szavazásba! Aki tisztában van a magyar történelemmel, az tudhatja, hogy Komáromot és a komáromi várat se a tatár, se a török, de az osztrák sereg se tudta elfoglalni! Ezért kérjük mi, felvidéki honfitársaitok, segítsetek nekünk!

A komáromi erődrendszer sajnos katasztrofális állapotban van, köszönhetően a szovjet csapatok barbárságának, illetve a kormányok és városvezetőség nemtörődömségének. Ha megnyerné a város ezt a pályázatot, legalább egy részét a várnak fel lehetne újítani, ezért kérlek titeket, jelentessétek meg ezt a levelet, és szavazzatok a komáromi Lipót kapura, hogy egy kis siker is jusson nekünk!
Egyszerű a folyamat, nyissátok meg a http://www.vub.sk/brany/ nevű honlapot, majd oldalt a kis zöld ablakban, ahol az szerepel, hogy "Hlasujte za svoju bránu" (Szavazzon a kapujára!), kattintsatok a "Komárno" melletti kis karikára, utána pedig az alatta levő barna "hlasovat" gombra!
Jelenleg a 2. helyen vagyunk, 4000 szavazattal lemaradva, de a hátrány november 30-ig behozható.
Köszönöm, kitartás!
Frissítés: Sikerült:
Zoom