Tisztelt Kurucok !

Korábban Ti is
foglalkoztatok azzal, hogy a katonai ügyészség büntetőeljárást kezdeményezett – nyilván a marhára önérzetes rendőri vezetők feljelentésére – a TMRSZ főtitkára, Szima Judit rendőr alezredes asszony ellen, mert nyíltan fellépett a rendőrség berkeiben meglévő korrupció, a belső sumákok és sok minden törvénytelen dolog ellen!
Ezt a szemkilövős, kékre-zöldre verős pandúrvezérek nem viselték el, s ahelyett, hogy tettek volna a belső anomáliák ellen, inkább eljárást indíttattak Szima Judit ellen, hogy rajta keresztül minden jóérzésű rendőrnek üzenjenek, aki kinyitja a száját, vagy kritizál, az megnézheti magát!

A TMRSZ volt az egyetlen rendőrszakszervezet, amelyik felszólalt a 2006-os brutális rendőrterror ellen Ez megint nem jó pont a nekik!

Mellékelten megküldöm felhasználásra – és a nyilvánosság tájékoztatására – azt az írásos anyagot, amelyből kiderül, hogy a báb-katonai ügyészség milyen tisztességtelen, törvénytelen eszközökkel és módon igyekszik bizonyítani – másokat információszerzésre rendbírsággal kényszerítve – a főtitkár asszony bűnösségét!

Ez van Gyurcsányisztánban 2008-ban – de ne várják meg a 2010-et, mert nekik már nem lesz érdemes!

Maradok mély tisztelettel: Rottweiler - a „harapós”!