Tegnap a Ferencváros labdarúgócsapata edzőmeccsett játszott a felvidéki Dunaszerdahelyen Pozsonyligetfalu csapatával (Artmedia Petrzalka). A Csonkahonból érkezettek mellett nagyon sok helyi szimpatizáns is kilátogatott. Atrocitás nem történt, mivel Dunaszerdahely arányaiban a legmagyarabb város az elszakított északon. (Kb. mint Székelyudvarhely Erdélyben).
A meccs a második félidőben félbeszakadt (a bíró lefújta), mivel a sportszerűtlenül játszó tóticsekek produkcióját a magyarok nem nézték jó szemmel.

És hát ennek jelét is adták...

Több piros-fehér-zöld lobogó, Nagy-Magyarország transzparens került a kerítésre a csoportok drapijai mellé, valamint egy szlovák zászló... igaz, fejjel lefelé és felgyújtva...


Két üzenet is szólt a vendégeknek: A magyarságnak semmi sem szabhat határt! Vesszen Trianon! ill. Mindent loptatok! (hazát, zászlót, címert) Történelmetek sincs!



Összegzésként elmondható, hogy az FTC nemzeti érzelmű szurkolói már nagyon várták (várják), hogy az elszakított, megszállt területeken lévő klubokkal játszanak. Jó érzés látni, hogy a Fradiszív tovább dobog minden ellehetetlenítés, áskálódás ellenére. Fradi volt, Fradi lesz, míg a földön ember lesz! - írja beszámolójában egyik kedves olvasónk. A képek a 1899.hu oldalról származnak.
Kuruc.info