Lezajlott a sokadik VIVA Comet: most egy kis ízelítőt mutatunk a magyar "sztár"világ velejéből. Igénytelenség, playback és külföldi előadók majmolása, egyéni ötletek nélkül. Ennyire futotta a belterjes társaság részéről, őket állítja példaképként a fiatalok elé a média... Képgaléria.
Kezdetnek bemutatnánk a Lakatos Márk névre hallgató médiaratyit, aki nagyon szeret a kameráknak pózolni. Foglalkozása stylist - mi más is lenne... Bár az biztos, hogy épeszű ember a fekete öves prosztatamasszőr divattanácsaiból inkább nem kér:

Így jelent meg a Cometen
Az aranyeres buzeráns egy korábbi rendezvényen buzi rabbinak öltözött:

Hát persze, hogy vicceltünk, valahogy ilyet soha sem látunk, most is a keresztényeket gyalázták a szartúrók. Ennek kapcsán ajánljuk ezt a cikkünket: Zsinagógában közösültek az erdők megmentéséért
A stylist mentális állapota egyébként legalább olyan rohamosan romlik, mint Molnár F. Árpádé. Egy normális világban még idő előtt lehajítanák a fajtáját a Taigetoszról, nehogy ilyesféle borzalmak szülessenek, mint ez a klipje:
Sajnos a mai Magyarországon nem tudtuk megelőzni ezt a dobhártya elleni támadást. Közeleg a buzifelvonulás, azonban jól látható, hogy nem csak az utcát kívánják elfoglalni, hanem a médiavilágot is, egy buzi már nem elég a Cometre:

Az a póz már tényleg baseballütőért kiált:

Csak azt nem értjük: vajon ha erőltetetten fogja egy lány kezét, akkor szerinte elhiszi róla bárki is, hogy hetero?
Pofátlanul lemásolták a külföldi előadókat
Többen próbálkoztak külföldi előadók "extravagáns" megjelenését, imázsát lemásolni, kevés ennél gázabb dolog van. Itt van például a Pink-utánzat Tóth Gabi:

Pink Gabi
Jelen volt még egy Bencsik Tamara nevű süllyesztőgyanús megasztáros is, aki annak köszönheti, hogy a bulvárlapok egyáltalán még számon tartják, hogy nemrég nagy csinnadratta közepette megműttette az emlőit. "A Megasztár egykori versenyzője, akit sokan a magyar Rihannaként emlegetnek, szívesen vesz fel olyan ruhákat, amelyek nem feltétlenül villantásbiztosak, akárcsak a barbadosi énekesnő esetében, és ez most sem volt másként, igaz, most csak a dekoltázsnál rezgett kicsit a léc" - írja a Velvet nevű bulvárlap a magamutogató énekesről. Igen, a magyar Rihanna, beszarás... Ez aztán az egyéniség!
Ő meg valami noname előadó, aki állítólag most nagy magyar sztár, bizony. Lady Gaga 2:

VIVA Gay Pride - megjelent egy szerelmespár is:

S ha már szóba került a külföldi előadók majmolása, bizony nemcsak a külsejüket másolják le a magyar "tehetségek", hanem nemes egyszerűséggel a dalaikat is pofátlanul ellopják:
 
Többnyire a tehetségesek győztek... vagy mégsem?
Ördög "mi volt június negyedikén" Nóra sikoltozva adta át a díjakat...

... ahol győztek a "tehetségek". Például a legjobb klip Tóth Gabié lett, a legjobb új előadó Fluor Tomi, élettársa, SP pedig a legjobb férfi kategóriában nyert, ami önmagában vicc, hisz inkább Wolf Katival kellett volna versenyeztetni. Persze a homárok mellett a zsidók sem maradhattak ki: hiába nincs már sok köze a zeneiparhoz az SZDSZ reklámarcának, Geszti Péternek, biztos ami biztos alapon azért kapott egy életműdíjat.
Az est (nem létező) fényét tovább sötétítette néhány való világos kurva is: illetve ma már nem szép dolog őket nevükön nevezni, hívjuk őket escortlánynak. És ott volt még az Anti Fitness Club nevű homárbanda is:

Tényleg nagyon beteg a magyar társadalom, és még betegebb lesz, ez a fentiekből látható, ha felnő a mostani generáció, akik ezeknek csápolnak.
Kuruc.info
(Képek: Velvet)