Új információk láttak napvilágot a VV Béci néven futtatott köztörvényes cigánybűnözőről. Frissítés a cikk legalján.
Az interneten is orrba-szájba nyomják a Való Világ című szennyshow reklámját, amiből kiderül: az RTL-nek megint sikerült összegereblyézni a legalját. Ezen cikkünkben egyenként mutatjuk be őket.
Szelektív hulladékgyűjtés - "VV Béci"
"VV Gigi és VV Béci - ők az egyetlen lány-fiú testvérpár, a pénz motiválja őket" - mutatja be a két orkot a qz.hu, valamikor a napokban ugyanis őket is bezárták néhány hónapra a "villába". Az egyetlen probléma, hogy nem örökre.

"VV Béci"
"Bécit" egészen véletlenül hónapokkal ezelőtt már bemutatta a Kuruc.info, természetesen csak a szokásos agresszív cigányról van szó:

"Segííííílyt vagy életet!" - Tényleg a pénz motiválja
Nem csalódtunk az SZDSZ Klubban.
"VV Olivért" tavaly Cozma után akarták küldeni a tetvesek
"A vagányfiúk kategóriában a nézők Olivért szavazták be harmadikként a villába. Olivér azt emelte ki magáról az adatlapjában és a promófilmben is, hogy a szex számára a legfontosabb. Ennek ellenére megígérte, hogy a Való Világ 4-ben nem fog “hegeszteni”, mert szerelmes" - olvashatjuk az értelmes sorokat a Velveten.

"VV Olivér" - a képek alapján erőteljesen Jordán-pozitív gyanús
Szinte biztos, hogy a szavazást manipulálják, információink szerint Simor Olivér lehet az egyik fizetett szereplő. Olivér nem ismeretlen személy, évekkel ezelőtt a Viván volt műsorvezető (pl.: Megawatt című műsorban).
Bármily meglepő, de Olivér is szerepelt már a Kuruc.infón, 2009 áprilisában címlapon tárgyaltuk esetét. Békásmegyerről tartott többedmagával hazafelé, amikor belékötött három, többszörösen büntetett előéletű fiatal, az egyik cigány pedig többször megszúrta.
"Olivér megpróbált kitérni a kötekedők elől, de azok nem hagyták annyiban, hárman ugrottak rá, leteperték, és elkezdték rugdosni. Az áldozat felpattant, hogy elmeneküljön, de ekkor a 24 éves, halmozottan hátrányos helyzetű Balog Miklós utána eredt, majd így üvöltött: „Most elveszem az életed!”. Háromszor szúrta az áldozat hátába a kést, az egyik szúrás a tüdőbe hatolt 10 centi mélyen, a másik a veséjét érte, a harmadik pedig egyenesen a szívét találta volna el, de szerencséjére megakadt egy bordában, így nem jutott Marian Cozma sorsára. Mindezek után elvették a nála lévő 70 ezer forintot, mobiltelefonját, papírjait és kulcsait, majd kereket oldottak. Olivéren egy négyórás életmentő műtétet hajtottak végre, amelynek során – egyebek mellett – az összeroncsolódott bordát el kellett távolítani" - írtuk akkor exkluzív cikkünkben. Az esetről majd egy héttel a Kuruc.infó után a Blikk is beszámolt, persze az elkövetők hovatartozásáról mélyen kussolva.

Ez a való világ - rátámadtak az orkok
Vajon normális az az ember, aki egy ilyen eset után bemegy a Győzikével reklámozott Való Világba szerepelni?
Simor Olivér a fent említett "Bécivel" fog együtt bohóckodni az RTL-en. Azzal a "Bécivel", akinek fajtársai másfél éve kis híján Cozma után küldték.
A cigányluvnya és a zsidó
Az először bemutatott "VV Béci" testvéréről, a Gigi névre hallgató hulladékról nemrég derült ki, "erotikus horrorban" utazott. A leszbikus jeleneteken túl az egyik felvételen egy harisnyával fojtogatja szereplőtársát - írja a Blikk. A ribancról az is kiderült, hogy a kurvaexpót (szebb nevén Erotika Kiállítás) is megjárta.

VV Gigi nem kertelt a kiállításon - ez a fotó nemrég került elő róla
Egyszóval sikerült a leglezüllöttebb kotonszökevényeket összehalászni a műsorba. "Na már csak egy zsidó hiányozna" - mondhatnák sokan, de nem, nem hiányoznak zsiráfék sem.
"VV László" egy biztonságtechnikai céget vezet, a Golán-fennsíkon is van kiképzőbázisuk. 2000 táján Izraelbe vándorolt, belépett a hadseregbe, most pedig a tévében futtatják. Mi jöhet még?
 
Ha törölnék a videót a zsidóról, megtekinthető még ezen a linken.
Az embernek csúfolt szilikon
A "táncosként dolgozó" (értsd: fürdőskurva) "VV Szandika" bemutatkozó filmjéből megtudhatjuk, hogy a nála 40 évvel idősebb Sanyiiiiival él együtt, aki kifizeti a gyorshajtását, ezért pedig ő nagyon szereti. Megtudhatjuk Szandikáról, hogy nagyon jól képes átérezni a lovakat hátulról lovak érzéseit. Ő is lemaradt az egykor nagyon népszerű Taigetosz-programról.
 
Ha törölnék a gumikurváról készült, beágyazott videót, elérhető még ezen a linken is.
Ez a show egy valamire lenne jó: tesztelni lehetne néhány új harci gáz hatékonyságát a villában, zárt falak között. A világ pedig hálás lenne a kísérlet sikeressége esetén.
 
Újabb dolgok derültek ki a való világos cigánybűnözőről
A Való Világ 4 szereplőgárdájának nagy része már nem ,,médiaszűz”, aki meg mégis, annak olyan botrányos az előélete, hogy egy fejlettebb nyugati országban egy szempillantás alatt letiltanák a képernyőkről - írja az OMG blog, alább a folytatás.
A magyar underground szcénában tevékenykedő Young-G nevű rappert feltehetőleg nem sokan ismerik, pedig az elmúlt hetekben ő lett az egyik legfelkapottabb médiaceleb országunkban. Ő nem más, mint Rácz Béla, alias VV Béci, aki már több mint fél hónapja élvezi a luxusbörtön kedvező szolgáltatásait. A ,,wannabe rapper” írt az egyik zenei oldalon egy ,,frappáns” bemutatkozást, aminek elolvasása után világossá válik, hogy az RTL Klub milyen szépen elhallgatja nézői elől a tényeket.
,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendorségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bunözo gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”

VV Béci rapperként
VV Béci a mai napig sem hazudtolja meg önmagát, a Való Világ hivatalos honlapján leírja, hogy legizgalmasabb történést akkor élte át, amikor menekültek a rendőrök elől. Facebook profilja sem arról tanúskodik, hogy egy visszafogott tánctanár lenne: egyik képén például fegyverrel játszadozik.
A Való Világ szériában nem ő az első, akinek dolga akadt a rendőrséggel. Bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélésért 7 év fegyházra ítélte a Fővárosi Bíróság az RTL Klub Való Világ című műsorából ismert Segalt még 2009-ben. Akkor mindenki azt hitte, hogy a csatorna tanult az esetből, s csak olyanokat futtat, akiknek makulátlan az előéletük.

Béci, a rajbűnöző
Feltehetőleg az RTL-nél mindenkinek rossz az arcmemóriája, ráadásul még az archív felvételeket sem nézték soha vissza, mert VV Bécit már régebbről ismerhették. A korábban még Young-G néven futó rapper szerepelt az RTL Klub leánycsatornájának, a Cool TV-nek egyik műsorában.
Ilyenkor már egyre kevésbé hiszi azt az ember, hogy a szavazás valós jelentőséggel bír, nem pedig egy előre megírt forgatókönyvhöz birkamódon asszisztálók beetetéséről szól - zárja a blog sorait.
Hollik Péter, Saltib - Kuruc.info