A százhalombattai Jobbik megdöbbenéssel hallotta a város "vezérének" nyilatkozatát, mely szerint az izraeli nagykövet, Ilan Mor látogatásakor tárgyalásokat kezdeményeznek "befektetési célokkal" - áll a párt közleményében, alább a folytatás.
Mindezzel nem is lenne baj, ha végre munkahelyek százait hoznák létre a százhalombattai lakóknak. De sajnos szóba került az a természetvédelmi terület is, mely a Téglagyári-völgyben fekszik.
A 2010-es választási kampányban Várnai Péter helyi Jobbik-elnök nyomatékosította mindenki számára, hogy a Téglagyári-völgy a Földvár védőövezet része, ezért még gondolat szintjén sem érdemes foglalkozni annak értékesítésével-bérbe adásával.
Most ismét terítékre került az ügy. Ennek tekintetében a helyi Jobbik állja választási ígéretét, és mindent elkövet, hogy megóvja az Óváros és Százhalombatta nyugalmát! - ígérik, ezért hívják minden józan gondolkodású nemzettestvérünket a 2012. november 4-én 18 órától kezdődő demonstrációra.
Felszólal Hegedűsné Kovács Enikő országgyűlési képviselő, valamint Hegedűs Loránt református lelkész is, kinek szavaival a kommunizmus áldozataira is megemlékeznek.