Szabadságot Budaházynak! Szabadságot a politikai foglyoknak!
Tüntetés a Budaházy-ügy vádlottjaiért és minden hazafiért, akiket 2006-2010 között koncepciós vádak alapján meghurcoltak és bebörtönöztek, minden politikai fogolyért, mialatt a Parlamentben a róluk is szóló határozati javaslatot tárgyalják.
Időpont és helyszín: 2016. november 2. (szerda), 9 óra, Kossuth tér (mélygarázs-feljáró)
Ki kell állnunk a politikai foglyokért! Mindenki egyért, egy mindenkiért!
Felszólalnak: Morvai Krisztina, Toroczkai László, Budaházy Edda
Zoom
A Magyar Önvédelmi Mozgalom felhívása:
Hatvan évvel 1956 és tíz évvel 2006 után a forgatókönyv semmit nem változott. Magyarországon a mai napig is azokat üldözik, akik igazságérzetüktől vezérelve segítik népüket, és egy igaz ügy mentén cselekszenek hazájuk érdekében.
A korszakok, rendszerek ugyan változnak, de az irányelv, a valódi nemzeti értékrend üldözése, újra démoni erővel tombol.
De az igazi hazafiak, akik előtt újra megjelenik a megfélemlítés és a terror árnyéka, most sem hátrálnak. Ha kell, emelt fővel vállalják az üldöztetést, de akár az átmeneti megbélyegzést is. Hiszen tudják, hogy az igaz ügyet, nemzetüket szolgálják, és az Isten által számukra kijelölt utat nem hagyhatják el.
Az pedig a lehető legkevesebb, hogy a bajtársiasság elve mentén kiállnak az üldözött hazafiak mellett.
November 2-án, szerdán délelőtt kilenc órakor a Kossuth téren a Magyar Önvédelmi Mozgalom is képviselteti magát, mikor a parlamentben a politikai üldözöttek sorsáról döntenek.
Ha hazafi vagy, és nem vagy akadályoztatva, neked is ott a helyed!
Most ezt kívánja a Haza szolgálata!
László Attila
Frissítés: újabb felhívás:
Amnesztiát Budaházynak és a Hunnia csoportnak! Tüntetés szerdán a parlamenti vita idején
Minden igazságszerető ember számára elfogadhatatlan, hogy a 2006. őszi brutális rendőrterror felelősei megúszták a büntetést, Budaházy György és a Hunnia csoport tagjai viszont börtönben vannak, kirívó súlyú elsőfokú fegyházítélet terhe alatt, hét éve tartó büntetőeljárást elszenvedve. Ez az elviselhetetlen igazságtalanság az Országgyűlés által alkalmazható kegyelemmel oldható fel.
Az amnesztia követelésének első fontos lépése a november 2-án, a Kossuth téren rendezett tüntetés, amelyen - Budaházy Edda és Toroczkai László mellett - magam is felszólalok. Kérem, hogy minél többen jöjjenek el, s fejezzék ki tiltakozásukat az égbekiáltó igazságtalanság ellen, s szolidaritásukat a politikai foglyok és családtagjaik mellett. Követeljük együtt az amnesztiát, győzzük meg országgyűlési képviselőinket! Tisztelettel hívom és várom a sajtó/média képviselőit is, és kérem, hogy tájékoztassák a nyilvánosságot az amnesztia érdekében indult mozgalomról!
Szabadságot Budaházynak, szabadságot a politikai foglyoknak!
Szeretettel,
Morvai Krisztina