Alább olvasható a szervezők felhívása:
Tisztelt Magyar Honfitársaim!
Veszprémben szeptember 8-án megrendezésre kerül a Magyar Élet Menete. A vonulással egybekötött demonstráción felszólal dr. Morvai Krisztina és Vona Gábor.
A magyar élettér egyre inkább beszűkül, vészesen fogy a magyar a Kárpát-medencében, a kivándorlás tragikusan erősödik, honfitársaink százezres tömegekben dolgoznak a határ másik oldalán, keresik a boldogulást másutt, mert saját hazájukban nincs jövőképük. Zajlik a magyarság megnyomorítása, háttérbe szorítása, gazdasági kizsákmányolás, a magyar termőterületek elvesztése. Fokozatosan folyik hazánk tudatos tönkretétele. De csak addig, amíg mi tenni akaró magyarok hagyjuk.
A balliberális, szemkilövető, országvesztő oldal már készülődik. Minden eszközzel akadályozni fogják a rendezvényünket, a demonstrációra érkező magyar harcostársainkat. Nem riadnak vissza a zsarolás eszközétől sem, csakhogy a magyar emberek összefogását megakadályozzák.
Magyarok!
Veszprémben is mutassuk meg ennek a hazaáruló bandának, hogy ez a mi országunk és nem hagyjuk elveszni, ezért kérek minden hazájáért tenni akaró honfitársamat, hogy szeptember 8-án jöjjön el rendezvényünkre.
Legyünk minél többen, és közösen mondjuk ki: "El innen rablók, ez az én Hazám!"
Kovács Rajmund
elnök
Szeptemberben rendezik meg Veszprémben a Magyar Élet Menetét.
Időpont: 2012. szeptember 8., 10 óra
A gyülekező helyszíne: a Haszkovó lakótelepen a református templom melletti murvás parkoló
A menet útvonala: Munkácsy utca - Jutasi út - Csaplár János utca - Kossuth utca - Szabadság tér - Rákóczi utca - Óváros tér
Beszédet mond: Vona Gábor, a Jobbik elnöke és dr. Morvai Krisztina EP-képviselő
Várják a menethez csatlakozni kívánó szervezetek jelentkezését az alábbi e-mail címen: kovacs.rajmund@jobbik.hu

Innen indul a menet:
Zoom