Puszta kézzel is megvédik a turult- ígéri a Jobbik nevében Novák Előd
A hegyvidéki turulszobor fennmaradásának ma megismételt, hungarofób elutasítása megmutatta, hogy Pokorni Zoltán kompromisszumkereső politikája nem vezet eredményre, liberális kapcsolatait nem lehet kamatoztatni nemzeti célok érdekében. Hiába ígért az Igazak Fala után egy újabb XII. kerületi holokauszt-emlékmûvet az SZDSZ-nek, a turulszobrot már katonai emlékmûként is tiltanák. A Jobbik szerint ezután hiba lenne esetleg tovább emelni a tétet egy újabb szívességgel, most már a nyílt ellenállás ideje jött el - áll Novák Előd, a Jobbik Akciócsoport vezetőjének a párt által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.
Ezért örömmel fogadjuk, hogy a jogerősen bontásra kötelezett XII. kerületi önkormányzat semmi esetre sem emel kezet a turulra (inkább jogi trükkökkel próbálja átvészelni Demszky uralmának hátralévő két évét), s a piszkos munkára kijelölt I. kerületi jegyző sem hajlandó ilyen magyarellenes cselekedetre. Ha a balliberális erők a rombolást valahogy mégis

A Magyar Élettér Autóatlasz másodikkiadásában már kitörölhetetlenül otta turulszobor (pirossal mi jelöltük)
  végre kívánnák hajtani, a Jobbik Magyarországért Mozgalom készen áll, hogy a turulszobor megvédésére toborzott akciócsoportját számítógépes SMS-küldő rendszerével bármikor mozgósítsa. Már közel ezren jelentkeztek mobilszámuk megadásával, hogy akár a polgári engedetlenség következményeit is vállalva, élőlánccal védjük meg nemzeti jelképünket. Társadalmunk jelenlegi feszültségei közt nagyfokú felelőtlenség lenne, be nem látható következményekkel járna a turulszobor eltávolításának megkísérlése - figyelmeztet Novák.
A Jobbik a jogszabály kijátszásának tartja, hogy mivel a Fővárosi Közgyûlésben nem lehet zárt ülésen tárgyalni a turulszobor ügyét, váratlanul előrehozták az utolsónak meghirdetett napirendi pontot. Az eredeti ülésterv elfogadása után tervezte a Jobbik SMS-ben tájékoztatni érdeklődő aktivistáit a körülbelüli, késő esti időpontról, amikor persze Demszky várhatóan ugyanúgy szabályellenesen berekesztette volna az ülést, mint egy hónappal korábban a jobbikos tiltakozókra hivatkozva (bizonyára ezért is hívta össze most szokatlan módon biztonságból péntekre is a közgyûlést, vagy pedig az általa okozott, múlt havi elmaradások miatt). Bár a Fővárosi Önkormányzat Szervezeti és Mûködési Szabályzata erre nem biztosít lehetőséget (ld. a vonatkozó részt alább - a szerk.), a főpolgármesteri vezetés még a saját maguk által hozott szabályokat sem tartják be, következmények nélkül - zárul Novák Előd tájékoztató közleménye.
Desszertet pedig a Kuruc.info szolgáltat, régóta érlelve egy ínyencséget. Demszky Gábor ellenőrzött mobilszáma: 36-30-931-0001. A turulszobor fennmaradásának megtagadását indítványozó Horváth Csaba szocionista főpolgármester-helyettes ellenőrzött (de gyakran átirányított) mobilszámait már korábban közzétettük, de még neki sem mondták el elegen, hogy rossz úton jár: 36-30-942-72-04, 36-20-466-80-61.
(Kuruc.info)
Olvasó: Köszönöm a lehetőséget, hogy beszélhettem Demszky elvtárssal. Harmadszorra sikerült felvennie a telefonját (előtte kétszer is kinyomta). Csak annyit közöltem ezzel a féreggel, hogy ha nem tetszik az ősi magyar jelképünk, a Turul, akkor takarodjon Izraelbe a biboldóihoz. Aztán le is raktam. Pár perccel később a kolléganőm is felhívta, de neki már csak a titkárnője jutott. Mindenesetre ő is kapott... Szebb jövőt!
Fenyegető üzeneteket kapott a főpolgármester csütörtök este a Fővárosi Közgyûlés turulszoborról szóló döntése miatt - írja a cionista Hírszerző.
Demszky Gábornak több számról is érkezett sms, az egyik számról összesen 136-ot küldtek. Ebben az üzenetben a főpolgármestert igen helyesen zsidóbérencnek nevezik, és fölöttébb bölcsen azt javasolják neki, felejtse el a Turult.

Kapcsolódó cikkeink:
- Dokumentum: nem először nyilasozza a mieinket a Fityesz, megtagadták az Árpád-sávos zászlót
- Villámtüntetünk a turulszoborért a Fővárosi Közgyûlésben + hívandó mobilszámok mindkét oldalról

7/1992. (III. 26.) Főv. Kgy. rendelet
a Fővárosi Önkormányzat Szervezeti és Mûködési Szabályzatáról 
21. § (5)
c) rendzavarás esetén figyelmezteti a rendbontót. Ha a rendzavarás a tanácskozás folytatását lehetetlenné teszi, az elnök az ülést határozott időre félbeszakíthatja, vagy elhagyja az elnöki széket, és ezzel az ülés az elnök visszatéréséig félbeszakad.
22. § (1) * A Közgyûlés nyilvános ülésén megjelenő lobbisták, vendégek és látogatók a részükre kijelölt helyen foglalhatnak helyet.
(2) * A megjelent lobbistákat, vendégeket és látogatókat a tanácskozás rendjének bármilyen módon történő megzavarása esetén az ülés elnöke rendreutasíthatja.
(3) Ismétlődő rendzavarás esetén az ülés elnöke az érintetteket a terem elhagyására kötelezheti.

Képeink a Fővárosi Közgyűlés múlt havi ülésén készültek


Tarlós Istvánnak az áprilisi ülésen ismét fontosabb volt a médiaszereplés, de legalább - a tavalyival ellentétben - részt vett a szavazáson

Az ÁVH-sok ma a közterületen maradhattak dolgukat végezni