Szürke nejlonnal takarta le a XII. kerületi turulszobor egyik szárnyát a Társaság a Magyarországi Zsidó Kisebbségekért Egyesület képviselője. A honi cionisták már nemegyszer bizonyították, hogy gyûlölik a gazdanépet, annak minden ősi jelképével együtt. Most arra vetemedett egyikük, hogy szánalmas tettével meggyalázza a Turul-emlékmûvet.

A "hős" akciója közben
Félix Péter rasszista zsidó egyszemélyes akciójával az ellen tiltakozott, hogy az I. kerületi önkormányzat a hónap elején megadta a fennmaradási engedélyt az emlékmûre, amelyet a regionális közigazgatási hivatal jogerős határozata alapján már le kellett volna bontani.

Íme a zsidó
Az aktivista csak a demonstrációt jelentette be előzetesen a rendőrségnek, a szoborletakarási szándékát nem. A rendőrök mégsem állították elő, miután megígérte, hogy a nejlont a tüntetés végén eltávolítja. Félix Péter tiltakozását szervezett ellentüntetés nem zavarta meg, csak egy-két bekiabálás hangzott el.

Magyar jelkép sikeresen meggyalázva
Gyáva és sunyi módon, valódi célját eltitkolva, a jelenlevő rendőrök bámészkodó tekintete mellett hajtotta végre a zsidó felsőbbrendûséget hirdető akcióját. Igen, felsőbbrendûség-hirdető akció volt ez, mert fordított esetben már nyomozna a rendőrség, az NBH, a kormányfő, az MSZP, a Fidesz, a MAZSIHISZ és az összes magyargyilkos pribék. Így, hogy ezek viszont bevédik a "hős" zsidót, könnyû merésznek lenni, hisz tudja a bûnelkövető is, haja szála sem görbülhet. Hacsak...
Kérdés, hol maradt a Turul-kommandó, miért nem volt a helyszínen pár gárdista? Mindenesetre várjuk a zsidó mobilszámát!
Cikkünkre reagált a Jobbik témafelelőse:
A Jobbik Akciócsoportot azért hoztuk létre, hogy a turulszobor elbontási kísérlete esetén akár a polgári engedetlenség következményeit is vállalva, a rendszerint csak jelképesen alkalmazott élőláncot ténylegesen megvalósítsuk. Jelenleg - véleményem szerint erődemonstrációnknak is köszönhetően - nem forog veszélyben a turulszobor, bár ügye a hírekkel ellentétben még korántsem lefutott...
Az ilyen Félix Péter-féle szerencsétlen hungarofóbokkal nem foglalkozunk, provokációjukra nem reagálunk. Rendőrségen bejelentett, végül egyszemélyes tüntetése előzetesen sehol sem volt hír, a Jobbik sem kívánt reklámot csapni neki, bár előzetesen tudomást szereztem róla. A kutya ugat, a turul marad...
A Jobbik is teszi a dolgát, még ha nem is mindig látványosan. A turulszobor ügyében minden bírósági tárgyaláson végig jelen voltam, telefonon is beszéltem a bírónővel, a főkötözködő közigazgatási hivatallal (és hajdani méltóbb vezetőjével, Grespik Lászlóval), az I. kerületi illetékesekkel, sőt informálisan még Pokorni Zoltán felé is kényszerültem kapcsolatot kiépíteni (ettől függetlenül most nyújtottam be helyreigazítási kérelmet egyik velünk kapcsolatos csúsztatása miatt), bár egyetértésben és felhőtlen viszonyban csak a XII. kerületi KDNP-vel vagyunk.
A Jobbik egykori szóvivőjeként újságírókkal is kapcsolatban állok, segítségükkel értesültem előzetesen az MTI belső rendszerében megjelent hírről, melyet alább bemásolok. Tehát mi tudtunk a készülő "tüntetésről", de ha azt közzétetetem a Kuruc.infón, az olvasók fasírtot, de ezzel együtt sajnos mártírt is csináltak volna ebből a megélhetési cionistából. Pont ezt akarták: hogy zsidózás legyen a turul alatt.
A szobor letakarása és annak a rendőrség által a kettős mérce jegyében szó nélkül való tûrése miatt azonban feljelentést teszek. Bő két éve ugyanis a karhatalom megakadályozta Samu Tamás Gergőt, a Jobbik szarvasi elnökét, hogy sajtótájékoztatója keretében letakarja egy Benes-csicska Nagy-Magyarország közepén éktelenkedő szobrát. Az önkényeskedő hatóság akkori tájékoztatása szerint ugyanis a Jobbik aktivistái garázdaságot követtek volna el: kirívóan közösségellenes magatartást tanúsítottak volna vele, ami másokban megbotránkozást kelthet...
Novák Előd
a Jobbik Akciócsoport vezetője
2008. július 12. szombat
Budapesti események:
10:00
A Társaság a Magyarországi Zsidó Kisebbségekért Egyesület demonstrációt tart. Oka: fennmaradási engedélyt kapott a Böszörményi út sarkán felállított Turul szobor.
Helyszín: Budapest, XII., Böszörményi út - Istenhegyi út sarok, a turul szobornál.
Info: Félix Péter szóvivő, 200-2675, 20/456-9742.
(Hír TV nyomán Kuruc.info)