Miközben a hamis ígérethegyeiről hírhedt, saját bevallása szerint az izraeli Likud párt szövetségese Viktor Kötcsén újabb szájkaratemutatványt adott elő a magyar érdekről, néhány napja végigoralizálta az amerikai cionrasszistákat. A szokásos rabbidzsemborik mellett, egyebek közt azzal a Nancy Goodman Brinkerrel váltott érzelmes puszit, aki 2001-ben, az USA frissen kinevezett nagyköveteként a diplomáciai protokollt felrúgva a megszokottnál is arcátlanabb, magyarellenes antiszemitázó kampánnyal hívta fel magára a figyelmet.
Kapcsolódó:
A deklaráltan cionista zsidó Brinker néhány hetes magyarországi tartózkodás után egyebek közt azt mondta, sehol sem találkozott még ilyen erős antiszemitizmussal. A magyar- és keresztényellenesség sohasem érdekelte. Fekáliatartású Orbán most tehát ráadásul azzal a nővel csókolózott, aki a magyar belpolitikába nyíltan és a balliberális pártok mellett beavatkozva hozzájárult a Fidesz-kormány 2002-es bukásához is (A közben elhullott Lantossal, Ceausescu szövetségesével, a hazugság és a magyarellenesség atyjával most értelemszerűen nem tudott találkozni, de annak halála előtt nem sokkal még azt nyilatkozta tavalyi washingtoni útja alkalmával, hogy kapcsolatuk régi és nagyon jó. Természetesen egyetértettek a Magyar Gárdát illetően, és, bár erről nem szivárgott ki semmi, szinte bizonyosan a Kuruc.info-val kapcsolatban is).
Dehát ilyen egy igazi cseléd, akkor is talpat nyal, ha rúgják. Orbán Viktor most már sokadszor bizonyítja, hogy számára, szavaival ellentétben a cionista-neokon érdek áll mindenek felett, akár a választások kétszeri elvesztése, magyarok millióinak cserben hagyása árán is. Ahogy Simon Peresz izraeli elnök Magyarország felvásárlását bejelentő, filmre vett nyilatkozata kapcsán sem volt szava az operettellenzéki árulónak.
A Brinker-smárolás mellesleg fényes bizonyítéka nem csupán a csicskási szerepkörnek, de az erős érzelmi kapcsolatnak is. Ha puszta, kötelező protokoll-eseményről lett volna szó, akkor Nancy és Viktor egyszerűen csak kezet fog. Megaztán, az USA-ban kiváltképpen nem szokás nőkkel puszizkodni, amennyiben nem rokon vagy nagyon jó barát.
Az MTV híradója nem kommentálta a talán csak véletlenül bevágott képsort, így a rövidemlékezetű átlagnézőnek fel sem tűnt volna a jelentéktelennek tűnő, ám valójában nagyon is sokat mondó jelenet.
Végül, a videó előtt néhány további fotó Orbán "magyarérdekűségéről". Kedves birkák és fotelforradalmárok, ha őt választjátok miniszterelnöknek, megérdemlitek sorsotokat a héber bábszínház örök balekjaiként (azért egy jó hír nektek is:Leleplezi a Kuruc.info-t a Magyar Nemzet). Mert ugyan a hamis próféta és pártja gusztustalan diplomáciai jeleneteit úgy-ahogy ki lehetne magyarázni, a konkrét tetteket, a nemzetstratégiai kérdésekben 99%-os együttvoksolást a szociszadi hordával nem. Legalábbis gondolkodó magyar emberek számára nem. Nektek viszont bizonnyal bármit.

Egy puszi nem elég

Kézcsók is jár a magyargyalázásért

Magyar érdek? Inkább rideg valóság

"Magyar" érdek II.

Őt nem fenyegeti pofonnal, sőt, aláírta tavalyi "antifasiszta" kiáltványát

Alig pár hetes kép

 
 
Szabó Barnabás - Kuruc.info