Reményüket fejezték ki, hogycsökken a "fasiszták" jelentősége
Az amerikai képviselőház külügyi bizottságának magyarországi eredetû, cionrasszista elnöke egyórás kioktatást tartott a gyarmati szolga szerepét játszó Orbánnak. A Zsidesz elnöke nem tiltakozott, amikor Lantos ismét magyar belügyekbe avatkozott, abban is megmondva a frankót, hogy nincs szükség "szélsőjobboldali" milíciára. Viktorunk a kötelező rabbilátogatást és a hollókoszt-múzeumot sem hagyta ki. Mikor látogat el mondjuk a dakoták egyik rezevátumába, Wyomingba, hogy felhívja a figyelmet a zömmel tényleg kiiirtott és kisemmizett észak-amerikai őslakosság sorsára? By the way milíciák... Ha van ország a nyugati világban, amelyik tömve van éles fegyverekkel felszerelkezett ultrajobbos milíciákkal, nos, az az USA. Elég az Árja Testvériségre és több száz hasonlóra utalni. Mi ezt amerikai belügynek tekintjük, mellesleg helyeseljük, de a "Vezénylő Tábornok" sem erre, sem a Ku Klux Klan-ra vagy a szabadon tevékenykedő amerikai náci pártokra nem hívta fel Lantos figyelmét.

Kapcsolódó cikkünk: Amerika: szabadon mûködő náci párt, könyvégetés + fotók

Lantos kvázi terrorszervezetté nyilvánítaná a Magyar Gárdát

A csütörtöki megbeszélésről maga Lantos (Kongresszusi képviselő, és nem szenátor, mint a magyarországi ballib sajtó hazudta számtalanszor a múltban - a szerk.) számolt be a találkozó után Washingtonban akkreditált magyar(országi) tudósítóknak. Elmondta, hogy a találkozón kifejezte felháborodását a Magyar Gárda mûködésével kapcsolatban. Ismételten jelezte, a kongresszus megakadályozza, hogy a gárda tagjai az Egyesült Államok területére léphessenek. (Pontosabban a disznó törvényjavaslatot kíván benyújtani a Kongresszusnak a Gárda-tagok kitiltásáról. Természetesen a szlovák, román stb. félkatonai milíciák említése nélkül. Mindez már-már a terroszervezetté nyilvánítással, az egyébként méltatlanul megbélyegzett Hamásszal és a Hezbollah vagy Irán státuszával volna egyenértékû, de nemigen hisszük, hogy az USA törvényhozói, magukat súlyosan blamálva megszavaznák. Nincs is rá szükség, az amerikai nagykövetség mindenkitől indoklás nélkül megtagadhatja a vízumot - a szerk.)

Viktor csendben egyetért


Legális amerikai felvonulás:Tomi nem mert tiltakozni
"Egy demokratikus, civilizált országnak hadserege van, nincs szüksége egy félkatonai szélsőjobboldali milíciára" - mondta vendégének, egyben beosztottjának, aki Lantos szerint "nem fejezte ki egyet nem értését álláspontjával". (Miért fejezte volna ki? Orbán saját közlése szerint is a szélsőséges, izraeli Likud szövetségese, akárcsak Lantos. Az út az elmúlt 17 évben megszokott koreográfiának felel meg. Vita, pláne visszapofázás nincs, rituális megalázkodás van, a cionista lobbi ismét biztosítja, hogy esetleges kormányváltás se veszélyeztesse Magyarország izraeli gyarmatosítását. Pardon, felvásárlását, ahogy Simon Peresz izraeli elnök mondotta volt - a szerk.)

Kapcsolódó cikkünk: Peresz most már videónkon is mondja: "Felvásároljuk Magyarországot"

Tom Lantos azt mondta Orbánnak, hogy szülőhazájában, amelyet nagyon csodál, "sajnos mindig létezett egy vékony szélsőjobboldali, ultranacionalista, fasiszta réteg". (Az USA-ban ez a réteg nem vékony, hanem meglehetősen izmos. Az ultrajobbos hazafias és fegyveres milíciák tömkelege egész évben gyakorlatozik a lőtéren, hogy ha eljön az idő, rendet tegyenek és megvédjék az egyre inkább veszélyeztetett fehér réteget. Zsidó gyûlöletirodalmat is rendszeresen égetnek, teljesen törvényesen. Szavazni nemigen járnak el, ahogy az amerikaiak többsége sem, nem hisznek az elnökválasztási komédiában, amelynek során a "választék" rendszerint egy keresztény cionista és egy világias cionista jelölt - a szerk.) Reményét fejezte ki: "ahogy az ország érettebbé válik demokratikus irányultságát illetően, ennek a csoportnak a jelentősége csökkenni fog", amivel Orbán Viktor egyetértett. (Hm, ezek szerint e réteg jelentősége mégiscsak nagy, hogy csökkennie kéne? Bár így lenne - a szerk.) A vén briganti, aki egykor nyilvánosan dicsérte a román diktátort, Ceausescu-t, nem szólt arról, csökken-e majd a hazánkat kifosztó, "vékony, szélsőbaloldali, ultracionista, judeonáci réteg" jelentősége.


Talmud-égetés Minneapolisban
Emlékezetes: Lantos augusztusban vihart kavart azzal, hogy budapesti látogatásán a magyar belügyekbe avatkozva kijelentette: a Magyar Gárda létrehozói "őrültek", olyanok, akiket nem szabad beengedni az USA-ba. A politikus ezért "személyesen garantálja", hogy lista készüljön ezekről az emberekről, és soha egyiküket se engedjék be az Egyesült Államokba. Orbán és a Fidesz akkor is, éppúgy, mint most, gyáván lapított tiltakozás helyett.

A bukott miniszterelnök arról érdeklődött, hogy milyen Magyarország amerikai megítélése. Tom Lantos - mint mondta - attól tart, ki kellett ábrándítania, ugyanis közölte, hogy Washingtonban "nem gondolnak sokat Magyarországra". Az Egyesült Államok a világ egyetlen globális szuperhatalma, globális

"Nem, ez nem Árpád-sávos lobogó"
érdekekkel. Kollégái keveset foglalkoznak Magyarországgal, mert elsősorban Kína, India és Irán, továbbá Irak és Oroszország jelenti a problémát, valamint az Európai Unióhoz fûződő viszony. Washingtonban inkább az euroatlanti kapcsolatokra koncentrálnak, semmint az egyes országokhoz fûződő kétoldalú kapcsolatokra - mondta Lantos, hozzátéve, hogy neki, a külügyi bizottság elnökeként 192 országgal kell foglalkoznia. Magyarán az ilyen utolsó csatlósokra nem sok időt vesztegetnek.

"Nagyon bízom Magyarország jövőjében. A kulcs az ország jövőjéhez Európa jövője lesz, és nagyon derûlátó vagyok Európa jövőjét illetően" - nyomta a süket dumát Tom Lantos, aki a 2006-os évet mindazonáltal különlegesnek nevezte abból a szempontból, hogy az '56-os magyar forradalom 50. évfordulója kapcsán szokatlanul nagy figyelem irányult Washingtonban Magyarországra; egyebek mellett a külügyminisztériumban és a Kapitóliumon megemlékezést tartottak, az elnök többször beszédet mondott, és Budapestre látogatott. Legközelebb talán 2056-ban lesz ilyen figyelem - tette hozzá.

Orbán Viktor a héten úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy "Tom Lantossal nagyon régi, jó kapcsolatunk van, számos kérdésben egyetértünk, számos kérdésben pedig nem". A "bátor és rettenthetetlen" Vitya arra persze utalni sem mert, miben nem ért egyet az irakiak és afgánok tömeges legyilkolásában és megkínzásában bûnrészes gazdájával.


A kormányfő változik, a szövetséges megmarad

Köszönetet a főrabbinak, rituális kamukauszt program

A Fidesz elnöke csütörtökön New Yorkban találkozott Arthur Schneier rabbival, a New York-i East zsinagóga főrabbijával. A találkozó fő aktualitása: januárban lesz 30 éve, hogy a Szent Korona visszatért Magyarországra. E rendkívüli fontos történelmi esemény „fő kivitelezője, az ügy motorja” - mondta Orbán Viktor - Schneier rabbi volt, akinek megköszönte akkori odaadását, munkáját.

A jelentéktelen gyarmati politikus státuszához mérten a washingtoni kamukauszt múzeumot is felkereste és megdicsérte. A kiirtott indiánokkal vagy egyéb, genocídiumot elszenvedett népekkel (pl.: örmények, ukránok stb.) kapcsolatban semmilyen programot nem bonyolított, ami felveti a kérdést, vajon ez a szarházi a zsidókat tekinti-e Amerika meghatározó (ős)lakóinak. A jelek szerint igen.

Magyarázkodás, hazudozás

Amerikai záró sajtótájékoztatóján Orbán számot adott valódi beállítottságáról, amikor az önálló francia külpolitikát felszámoló cionista és Amerika-seggnyaló Sarkozyt és a szintén cionista Merkel kancellárt dicsérte, mint egy új európai korszak vezéralakjait. Lelkes neokon talpnyalóként, a washingtoni elvárásoknak megfelelően Oroszországot is megfikázta, érthetően számára sem kívánatos egy az izraeli-amerikai tengellyel szemben megjelenő komoly erő.

Vastag hazugság is elhangzott Viktor-Viktor szájából, idézzük: "Amerika nem szeretne olyan világrendet, amelyben az energiaforrások feletti rendelkezés közvetlen politikai eszközzé válik. Nem örülnek, hogy ennek látványos, erőteljes példája az orosz külpolitika". Természetesen minden értelmes ember számára axióma, hogy az USA egyáltalán nem használja a nyersanyagokat fegyverként és nem is törekszik például az arab olajmezők ellenőrzésére... na húzz a ..

Ha már így bele jött, tovább hazudott: "Az amerikaiak világossá tették, hogy „Magyarország a magyaroké, Magyarország a magyarokra tartozik”. A valóságban ennek ellenkezője történt megannyi alkalommal, az USA mindenkor aktívan beleavatkozott a magyar belügyekbe, a választásokba is 1990 óta (Lantos annak idején a kongresszusban is csurkázott), Washington most is világossá tette, hogy kik nem kívánatosak számukra Magyarországon.

A "Vezénylő Tábornok" szánalmasan próbálta magyarázni az előző napi kioktatást, de ebből is kiderült, hogy nem mert vitába szállni: Annak kapcsán, hogy felmerült-e a Magyar Gárdától való elhatárolódás kérdése, így felelt: „én egy szuverén állam egyik politikai vezetője vagyok, mindenkivel szívesen beszélek, de senki sincs abban a helyzetben, hogy megmondja nekem, hogy kell gondolkodni valamilyen ügyről, de mindenkit kellő tisztelettel meghallgatok, ez érvényes Lantos úrra is”. Vagyis szerinte az úgy van jól, hogy egy magyar politikus meg sem mer mukkani, sem Budapesten, sem Washingtonban, egy tárgyaláson, hanem "kellő tisztelettel meghallgatja" a rágalmakat, majd egy másnapi sajttájon - kérdésre - motyog valami általánosat. A diplomáciában a politikusok tárgyalópartnerüket tájékoztatják - ha udvariasan is - , álláspontjukról vagy ellenvéleményükről, amennyiben hallgatnak, az beleegyezést jelent. A Zsidesz adófizetői pénzen élősködő vezére egyébként úgysem válaszol olyan sajtóorgánum, például a Kuruc.info kérdéséire, amelyik egyértelmû állásfoglalásra kényszerítené a Magyar Gárda vagy Lantos kapcsán. Különben is maga nyilatkozta, hogy Lantossal "régi, jó kapcsolatban" vannak.

Például soha nem kapunk választ egy olyan egyszerû felvetésre, mert a hírtv-s, magyarnemzetes

19. századi dakota főnök: őmég visszaszólt Washingtonnak
seggnyalók nemigen fogják feltenni, hogy: "Támogatja-e Ön, Orbán Viktor Tom Lantos azon törekvését, hogy a Magyar Gárda tagjait kitiltsák az Egyesült Államokból, egyetért-e a szervezet feketelistára tételével"?

Molnár Tamás kommentárja: 

Köszönjük, Orbán Viktor, hogy most ennyi év elteltével feltárta előttünk történelmünk eddig elrejtett titkát! Köszönjük, hogy a mi érdekünkben - személyes politikai taktikája részeként - a Szent Korona aranyló fényével megsimogatta a világhatalom egyik reprezentánsát. Ha nem ráolvasás, hanem igaz a rabbi 30 évvel ezelőtti közremûködése - még ha fel is van most nagyítva ez a segítség -, akkor is megérdemli az Ön kitüntető figyelmét.

Ugye elmagyarázta a főrabbinak, hogy a Szent Korona egyik fő üzenete ma az, hogy biztosítani kell az elcsatolt területek magyarsága részére a magyar (kettős) állampolgárságot? Ugye felkérte a főrabbit, hogy járjon közbe a budapesti zsidó szervezeteknél a Mazsihisztől az SZDSZ-ig: változtassák meg elutasító álláspontjukat a határontúli magyarok kettős állampolgárságával kapcsolatosan? Ugye elmagyarázta a főrabbinak, hogy Magyarország a Szent Korona tulajdona, ezért Magyarország felvásárlása Izrael vagy bárki más által a Szent Korona eszme értelmében semmis? Ezt vártuk öntől, Orbán Viktor, ugye megtette?

(Hírszerző / MTI, FN / MTI, Kuruc.info - Szabó Barnabás)