Tisztelt Kuruc.info Szerkesztőség! Először is köszönetet szeretnék mondani többek között a keresztényirtó fesztiválról közzétett cikkért! Bár nem mindenben értek egyet 100%-osan a kuruc.info kijelentéseivel, de az utóbbi időben egyre többet keresem fel, ha kíváncsi vagyok egy történet másik (és sokszor a valódi) oldalára (pl. legutóbbi robbantásos ügy, október 23-ai Jobbik-megemlékezésről készült videók).
Sajnos a Krisztust megerőszakoló fesztiválról szóló hírt csak késő este olvastam. Gyorsan készítettem is egy kis „ajándékot” a Vörös (Trágya) Yuknak, és kisiettem a helyszínre. Azt gondoltam, hogy a Kuruc.info felhívása nyomán már heves összecsapásokra fogok odaérkezni. Sajnos nagyot kellett csalódnom, mert szemmel láthatólag én voltam az egyedüli tiltakozó (ezt más olvasónk is így vélte magáról – Kuruc.info szerk.).
A nem túl eredeti, ám rendkívül kifejező tervem az lett volna, hogy egy szarral teli dunsztos üveget fogok beönteni a likba (sajnos nem tudok molotov koktélt készíteni). A bökkenő ott volt, hogy ahhoz egy kerítésen kellett volna bemenni, aminél több megtermett biztonsági őr is vigyázott, és cigók is álldogáltak egy közeli gépkocsinál (ők nem a rendezvényre jöttek, de túlságosan bennük sem bíztam). Valószínűleg a HÉV-megállóig sem jutottam volna élve az akció után, mivel nem volt se társam, se autóm, se fegyverem, és kb. 50 méterre volt egy agyonkamerázott ÁVH-örs. Ráadásul már kezdtek megérkezni a következő (ettől teljesen független) rendezvény látogatói a mellette levő klubba. Azért egy szerencsétlen sátánista rámhörgött, amikor odament a kombi autójához, ami a közelben parkolt. Hazavinni nem akartam a kis csomagomat, ezért az ő autójára öntöttem rá dühömben a tartalmát. Én is tisztában vagyok vele, hogy ez igen szerény büntetés volt, de sajnos jármű/eszköz/segítők nélkül csak ennyire futotta.
A tanulság számomra az, hogy az ilyen kirívóan provokatív rendezvényeket figyelni kéne, és időben reagálni kellene rá csoportosan, összefogva és keményen. Nem tudom, hogy az jó megoldás lenne-e, de ilyenkor jól jönne egy kuruc.infós fórum, ahol össze lehetne verbuválni egy gyors reagálású bátor csapatot. Sajnos nem tudom, hogy ez mennyire megvalósítható egy emigráns szerver esetén, illetve, hogy milyen költségvonzatai vannak. (Erre rögtön rászállna az NBH, így ez nemigen működne, inkább barátokat kell szerezni, és kiscsoportos foglalkozásokat – Kuruc.info szerk.) Nem volna rossz, ha esetleg fent lenne a weboldalon a Magyar Gárda ügyeleti száma (ha nincs ilyen, akkor csinálni kell), mert sok hozzám hasonló izolált „radikális” van.
Újabb kereszténygyalázó buliba hívnak a sátánisták – ott leszünk?
Itt az idő, hogy idejében felkészüljünk és megfelelően visszavágjunk a nagypofájú kereszténygyűlölőknek. A baj csak az, hogy Pécsen lesz (7621 Pécs, Király u. 2. – térkép itt), de remélem, elér odáig a kezetek…

Tisztelettel és köszönettel:
Egy (izolált) Hazafi
Ui.: A "befőtt" készítésének werkfilmjét is elkészítettem, de sajnos az akciónál csak a hangot lehet hallani, ahogy öntöm, mert elég sötét volt;) Azért remélem hörgött a sátánista, amikor be akart szállni a szartengerben fürdő autójába! :-)
Olvasói hozzászólás: Szerintem majdnem jó az ötlet. Vajsavat, kovászosuborka levét és tejet érdemes beönteni a szélvédőnél lévő szellőzőrácsba. Amikor beszáll, nem látszik semmi különös az autón, a szag máshonnan is jöhet, télen fűt, nyáron hűt, így kicsit a szellőzőrendszert átjárja a szag, amennyiben a klímáját is beindítja, és annak annyi.
Üdv:
cerally