Durvul az ellenkampány, ami a Jobbik és Morvai Krisztina besározását célozza az utolsó pillanatban, amikor már nincs sok lehetősége válaszolni. A vezénylő tábornok úr többször bukott „egy a tábor, egy a zászló” haditerve szerint a fő ellenség a Jobbik, melynek szétveréséhez most az egykori fideszes Demokrácia Központ adatbázisát is felhasználják. De a fegyver visszafelé sül el…

Orbánék áljobbikos blogjának fejléce
A nemzeti tábor állítólagos „megosztásról” annyit: vasárnap 2 jobboldali listára lehet szavazni (már ha a Zsideszt oda vesszük), és 6 baloldalira. Mégis a Jobbikot tekinti Orbán a legnagyobb bajnak. Ami érthető: félnek a valódi változástól, vaj van a fejükön.
A Kuruc.info Fidesz-közeli informátora szerint egész stáb állt fel a liberális pártban a Jobbik lejáratására. Legújabb támadásukat egy partizán jellegű blogon keresztül fejtik ki, mely a Csak a Jobbik! címet viseli, és megtévesztően jobbikos belső ellenzéknek próbálják beállítani magukat, eléggé átlátszóan, ugyanis mindenki tudja, hogy jelenleg nem létezik semmi ilyesmi.
Novák Előd számított egy időben még valami hasonlónak, 2006-ban le is mondott a Jobbik szóvivői posztjáról, azonban most kérdésünkre ő is így felelt: „Szánalmas próbálkozás a választás előtt egy héttel felmutatni valami virtuális belső ellenzéket, ennél többre számítottam volna a Fidesztől, legalább egy hús-vér beépített tagra a több ezer közé. Ha lettek volna Krisztina listavezetőségével kapcsolatban kritikus hangok, azok ősszel hallatszottak volna, amikor megválasztásra került.”
A kamublog eddigi néhány bejegyzése, illetve inkább gagyi videói leginkább Morvait támadják, még nagyobb rágalmakkal, mint a Demokratában névtelenül Bencsik. Effélle hazugságokat terjesztenek: „Vona Gábor többször járt az elmúlt két évben a Kremlben, mint Gyurcsány Ferenc.” Néha aztán látszik, mennyire „komoly” alapja van a vádaknak: „A „pletykák szerint” jó üzleti kapcsolatokkal rendelkezik orosz vállalkozókkal és alvilágban ismert személyekkel.” A másik módszer a sugalmazás: „Netalántán nem orosz vállalkozóktól érkezik az a töménytelen mennyiségű pénzt, amit Vonáék a kampányra költenek?” Valójában persze a Jobbik a kisemberek adományaiból folytat szegényes kampányt, melyről a legkorrektebben számol el az összes párt közül.
A blogot reklámlevelekben hirdetik a jobbikigen@gmail.com, a hajrajobbik@gmail.com és más hasonló címekről küldött, egy megbízható olvasónk tapasztalata szerint olyan címekre, amiket a Fidesz által 2002-ben alapított Demokrácia Központ regisztrált (persze lehet máshonnan is, akinek tapasztalata van, az a hirlevel@kuruc.info címen közölheti velünk). Ez volt az a (fantom)szervezet, amivel a Fidesz az emberek megvédését ígérte a kormánnyal szemben, jogsegélyszolgálat útján – tudjuk, milyen eredménnyel: valójában épp a Morvai Krisztina által alapított Civil Jogász Bizottság és a Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Alapítvány volt az, mely megvédte a magunkfajtákat.
A Fidesz aljas támadássorozata azonban nem éri el célját, sőt egyre több szavazójuk áll át a Jobbikhoz többek közt épp Viktor e – saját táborát is megosztó – szemétkedése miatt, mely legalábbis megosztja a fideszeseket. Pedig a néppártnak szüksége volna a jobbikosok másodszimpátiájára, hogy ne legyen túl nagy az ellenszenv a Fidesz iránt, hiszen a kétfordulós országgyűlési választáson a második körben bízhatna néhány százalékban, ha nem riasztaná el őket végleg. De véletlenül se támogassa őket senki. A Zsideszre adott minden szavazat elveszett szavazat, hiszen ők 20 éve az MSZP-vel és az SZDSZ-szel, no meg Izraellel működnek együtt, kormányon és ellenzékben egyaránt, így édesmindegy, melyik cionista parlamenti banda alakít kormányt.
Rákay Fülöp – Kuruc.info
További anyagok: